НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

18.1. Осветление за „сляпата неделя”.

Отговор на Вергилий Кръстев ТОМ 33
Алтернативен линк

18.1. ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА „СЛЯПАТА НЕДЕЛЯ”.

Отговор на Вергилий Кръстев - съставител на „Изгрева”


18.1.1. Каква духовна храна може да получи една жена на 25 години от онзи, който е на 75 години, и който я целува и прегръща на гарата в гр. Бургас пред всички?! И я прегръща като селски ерген, и се целуват взаимно прегърнати!

Всички навеждат глави, а Кралю Кралев благославя!

Аз това не съм го измислил, а го разказва онзи очевидец, който е бил там. Това е Петър Филипов. Виж „Изгревът”, т. 11, с. 795-796 в точки 9,10, 11. Имам го и на магнетофонен запис.

18.1.2. В този момент аз съм тревожен, защото усещах, че ме вкарват в капан, от който няма измъкване! Треперех отвътре и отвън!

Усещах, че ме връзват не с въжета, а със синджир!

Знаете ли, виждали ли сте какво е това - синджир? А ченгелите на синджира, и неговите халки? Я намерете един синджир, и го разгледайте добре.

18.1.3. Да се уточним! Това не е Борис Николов, а това е „майстор Борис”, който те не могат да различат, и който заявява, че „Неговата работа няма да стане”!

А защо? Не си пуска, и не си дава любовниците! А има още една любовница! Малко ли му са тези 2 любовници! Малко са!

18.1.4. „Майстор Борис” не си пуска любовницата, а и любовницата държи на него! - „Неговата няма да стане!” - Това говори „майстор Борис”.

Да, ама онзи, който иска да се ражда, друго мисли, и по друг начин действа!

18.1.5. Искал съм официално ръката на дъщеря му! Това осъдително ли е? Или похвално?

Всеки, който е запознат с това, че едно същество, което иска да слезне на Земята, трябва да се облече в човешка плът. Това означава, че трябва някой да го роди, и то само си избира родителите си, и ги тласка един към друг!

Това е причината! Друга няма. Но това, още не се знае от хората.

Но е залегнало в бита на българина, и те знаят много добре, как се сгодяват, как се сватосват и как се женят хората на село. Ред правила и обичай от векове!

До мене в Своге има сватба. Тупани, барабани, свирки и т.н.

А моят майстор, който ми строи вилата, казва: „Видиш ли ги, водат си зверо у дома с тупаните!” А „зверо”, означава звяр. Ама това после ще се види! Но „зверо”, само с тупани иска да влезе у дома!

Това можете ли да го проумеете? По-добре, не може да се каже! -„Зверо влиза с тупаните у дома!”

18.1.6. Аз не съм искал ръката на друга жена!

Имал съм друг брак, който беше клопка за мен! За него ще говоря в моите спомени. Жестока разпра! Бяха ме разпънали на кръст! Но ме свалиха от кръста, за да свърша една работа. Но имам още гвоздеи по ръцете и краката си!

18.1.7. Милка Кралева е също минала през първи брак! Тя да не е „вода ненапита”, както казва българина? Напита е, и е изплюта!

Това го знаех! А от къде?

Аз работех с една възрастна сестра. Беше към 75 години. Тя се казваше Любка Хаджиева, и нейните спомени са в „Изгревът”, т. 7, с. 628-647.

Та тя разказваше, че е сключила брак през 1977 г. с лицето Стоян Господинов, за да му даде Софийско жителство, защото тогава без него не можеше да се живее в София. А това е първият съпруг на Милка Кралева! Това е описано на с. 637.

Този човек бе разрушен от Милка! След това замина за Полша, понеже там беше следвал.

И аз често се шегувах: „Любке, ние с тебе сме роднини! Ти имаш за съпруг онзи, който е първият мъж на Милка Кралева, а пък аз имам за съпруга онази, която е първата жена на Стоян!” Смееше се, и казваше така: „Ей, ние с тебе наистина сме роднини!”

На времето, тя е била много красива девойка! Сгодила се, но са попречили на брака. И тя се е разстроила психически! Имам няколко нейни снимки, на една разцъфнала жена. После е увяхнала!

Имал съм още 2 такива случай. Сгодени, разтурят годежа им и жените се разстройват психически, защото онзи, който трябва да се роди, не му дават човешка плът! И той си отмъщава!

А Милка е спасена от мен, че има дъщеря от мен! Щеше да се случи същото с нея! А сега пише неверни неща, за да ме злепоставя!

Ей жено, без мен ти беше 3 пъти загубена! За такива казваха така: „Жено сбъркана, протестантска!”

Та Вие сте протестанти, а нищо друго!

18.1.8. Тук се споменава, че срещата станала 3 метра под земята.

Така е. Това е пътят към преизподнята за мен, и съм под земята!

Там е леговището на триглавата ламя! Там тя живее, и там ме въведоха!

Ако тя иска да е на покрива, трябва да си намери друг, който да я качи горе. А мен ме въвеждат в подземието.

18.1.9. Ей, Вие нямате представа за моето усещане, че влизам в тъмен тунел - 3 метра под земята, в зоната на подземния свят със своите чудовища!

Виждали ли сте подземния свят? Не сте!

Благодарете тогава, че има някой, който да Ви пази на Земята! Влезнете ли при чудовищата, ще Ви разкъсат! Те не прощават!

18.1.10. Датата 11 май 1980 г., неделя, е голяма дата за онова същество, което трябва да слезне на Земята, но трябва някой да го роди.

Ражда го жената. И затова то връзва онази, която трябва да го роди.

И никакви възбрани на „майстор Борис”, тук не са валидни!

18.1.11. Затова народа говори за „сляпата неделя”. Дойде ли тя върху главата ти, тогава си слагаш главата у торбата, и нищо не остава от теб - конска торба!

Виждали ли сте кон, с торба на главата му? Слагат му я, за да яде зоб. „Зобат” го, чрез нея, та да бъде много як, та да изоре нивата на стопанина!

А орали ли сте нива неорана, пълна с бурени, тръне и храсталаци?

18.1.12. И мен ме сложиха да изора чужда нива, неорана, с бурени и трънаци, та да я посея, та да може да се роди отроче от женски пол.

Но после го откраднаха от мен!

Аз като бебе, не съм го целувал и прегръщал! Не съм го целувал и прегръщал, като малко дете и момиче!

Други се явиха, да го прегръщат и целуват! Мен не трябваше да ме има! Така било писано!

И майка му не съм целувал и прегръщал! Други се явиха да вършат това. Искаха да ме отменят от това задължение, че било тежко за мен!

Съгласен съм с всичко това. Но защо не се яви друг да изоре тази нива с тръне и да я посее, ами хванаха мен? Та аз ли съм най-големия баламурник?!

Щом са ме хванали, значи съм такъв - голям баламурник!

И сега се опитват да ми пишат измислени неща за Залеза, който ще дойде!

Да дойде! Аз нямам нищо против! Да дойде, за да се освободя от тези навлеци!

Знаете ли какво означава думата „навлеци”? А това е много важна дума, която е подходяща в този разказ за навлеците! Ще я търсите в литературният речник.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ