НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

4.14.2. Духът на истината и Духът на плагиатството

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

4.14.2. ДУХЪТ НА ИСТИНАТА И ДУХЪТ НА ПЛАГИАТСТВОТО


Сега, какво представлява нейното списание „Сила и живот", пише новата музика, това всеки може да си провери. Аз по този материал няма да се спирам, но аз говоря за тази лъжа още от самото начало, а накрая на списанието има друга лъжа - също много голяма лъжа. И тази голяма лъжа е обозначена с материала „Легенда" от Георги Томалевски, а отдолу е написано: „Настоящата легенда е предоставена безвъзмездно" -дъщерята на автора Румяна Томалевски.

Та тука ще се спра за другата голяма лъжа, а другата голяма лъжа е сложена и е обозначена от мене, и е описана в „Изгревът" том VIII от 1998 г., с. 714-721. Това е статия на Никола Нанков, където той възразява върху онзи материал, който е подготвил Георги Томалевски и който е обозначен като „Учителят Беинса Дуно". Той има възражение върху материала.

И сега, кое е най-интересното? Ами най-интересното е, че този материал една голяма част е предаден на Георги Томалевски от Никола Нанков, който го е събирал, но никъде не е отбелязано неговото име -онзи, който е дал материала. Също не са отбелязани и другите автори. И което е най-интересното, тази книжка излиза през 1997 г. „Учителят Беинса Дуно", с издание на Румяна Томалевска. И аз съм написал едно изложение ,Духът на Истината и Духът на плагиатството" в том VIII, с. 724-729.

И там е обозначена голямата лъжа, и голямата измама как Георги Томалевски фактически открадва труда на мнозина автори. И той не отбелязва имената на тези автори, а си оставя неговото име. Дъщеря му пише неговото име и когато аз я предупредих, и казах: „Внимавай, той този материал го пише за шест месеца, благодарение на материала, който му беше даден." И тя казва: „Това не е вярно." Ами казвам: „Как да не е вярно, когато аз бях свидетел и съм говорел с всички онези, които са дали материала, и съм говорил лично с Георги Томалевски?"

Тя го издаде и потвърди една голяма кражба на Георги Томалевски, и неговото име седи. А това е кражба от програмата на „Изгревът". Забележете това! - Аз с всички тези автори съм работел и техните материали се намират в „Изгревът". Обаче там е обозначено всеки един автор. Аз имам пълномощно от всички автори с подписите и с техните магнетофонни записи. И техните снимки.

Така че това е едно доказателство как започва това списание „Сила и Живот" - новата музика, с портрета на Учителя и Неговата цигулка, с емблемата на Черната ложа. И как тази цигулка я продадоха, и я разграбиха за 40 000 долара искаха от мен, за да я купя. И накрая приключва с една голяма лъжа с онзи, който извърши кражбата. И не само извърши кражбата, но си присвои авторството на много материали, които той не беше написал.

Това е плагиатство, а това е подсъдно - не само по духовните закони, по окултните закони, това е подсъдно и в законите, които са във всяка една държава. И това са закони на авторското право.

Така че онова, което е написано от Милка Кралева аз го описах, за да видите как са нещата. И какво представляват.

За да те вкарат в клопка и да паднеш в ямата, са усилия на много хора. Паднах и бях загубен.

Но Господ Бог протегна ръка и ме извади. И там на моето място вкараха тех, и излизане от там няма да има. Проверете нещата и събитията с тях, и си направете изводите. Ще проверите от една страна как Бялото Братство наказва, и от друга страна как Черното Братство се справя с непокорните.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ