НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

28.31. Защо музикантите не могат да слушат изпълнението на Мария Тодорова

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

28.31. ЗАЩО МУЗИКАНТИТЕ НЕ МОГАТ

ДА СЛУШАТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА МАРИЯ ТОДОРОВА



Пример: Записите на цигулка аз съм ги записал на Галилей Величков. Той седеше на стола и пред него той беше разтворил Песнарката на Мария Тодорова. И записахме всички песни, както той ги изпълнява на неговата цигулка. Значи това нещо съм го направил аз, но не го е направил някой от тези 20-30 музиканти, които сега са 50-60 годишни, и ми говорят разни работи!

Следващия етап -аз съм записал песните на Мария Тодорова, а не ги е записал този и онзи. И аз ги охранявам! А те се опитаха да ги окрадат, обаче, нищо не стана, защото веднага се извлече Духът от песните и те не могат да схванат нищо. Казват: „Бавно темпо!" Няма такова нещо! - Точно така се е свирело.

Но друго, което е най-важното, понеже си послужиха слъжа, кражба и измама, те не могат да издържат да слушат песните на Мария Тодорова, изпълнявани на нейното пиано, защото вибрациите са много силни! Тя ги прекара през нейния етерен двойник. И там е записан, и е закодиран, и вграден нейния двойник! И в момента, когато те чуят песента, изпълнявана от нея, тя веднага идва! И те не могат да я издържат, психически не могат да издържат! Не могат да издържат как чуват!

Второ - не могат да издържат на нейния етерен двойник!

Трето - не могат да издържат на песните на Учителя, защото идва от времето на Школата, когато така са се изпълнявали.

Четвърто - тези музиканти в момента, са закачени за враговете на Школата на Учителя. Ами те ходят и свирят на различни окултни общества, и на всички предатели на Школата на Учителя. И те наливат вода в чужда воденица. Е, как той ще ми слуша песните на Мария Тодорова? Изключено!


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ