НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

28.24. Лъжата е винаги лъжа

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

28.24. ЛЪЖАТА Е ВИНАГИ ЛЪЖА



Тези неща, трябва да се знаят. Лъжата е винаги лъжа! И да се види през какви етапи аз съм минал.

Някой ще каже: „Ама това не е важно!" - Важно е! Защото това ще ви се случи и на вас - следващите поколения. И ако няма днес оригиналното Слово на Учителя, това се дължи на Борис. Вината е в него! Ако ги няма песните на Учителя - това се дължи на него! Ако ги няма тези оригиналните тетрадки - това се дължи на него! Ако ги няма оригиналите на Паневритмията - това се дължи на него! Той всичко разпиля!

Всичко разпиля! А това, което ми беше дадено, аз съм съхранявал 40 години и аз го издадох. А какво съм издал и как съм издал, това се намира в „Изгревът", том XVI накрая. Има каталог, описано е. И съм публикувал всички протоколи с онези, с които съм работил. И там ще се види голямото предателство на всички към мен, и към програмата на „Изгревът". Но накрая успях да издам 59 томчета оригинално Слово на Учителя. А това не е малко, защото всички ми пречеха и воюваха срещу мен! На този етап така.

Сега е 18 часа и 45 минути. Ако се сетя нещо допълнително, ще прибавя към тази касетка. Между другото, имам още тетрадки с нейни материали, и в последствие ще проверя какво може да се вкара още към този материал.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ