НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

28.23. Уволнение дисциплинарно

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

28.23. УВОЛНЕНИЕ ДИСЦИПЛИНАРНО



И какво става по-нататък? Тя всяка година, два пъти в годината тука в зала Универсиада има специални панаири за книгата.

Тя си купува един щанд, тя основава издателство „Сила и живот". Поднася какво е издала, и т.н. и т. н. Обаче, за да дойде в София, тя трябва да бъде свободна. А тя свири като цигуларка в Бургаския симфоничен оркестър, където тя получава заплата. И тогава тя си взима един болничен лист, че ужким е болна. Тогава при социализма тия неща ставаха много лесно. И идва в София. Обаче, от Бургас я виждат, че е в София, че е на щанд, продава книги. Отиват, съобщават на ръководството, проверяват, убеждават се, че това е верно. И след това онази т.н. Милка Кралева я уволняват дисциплинарно!

И сега, забележете накрая нещо много важно.

Значи събирани са пари в името на Делото на Учителя, в името на Словото на Учителя. Дава се на Борис, Борис ги предава на Нестор Илиев, Нестор Илиев ги предава на Лалка.

А Лалка с тези пари променя Словото на Учителя, и издава 4 копия. Тези копия вече вървят по веригата. След това Мария Кисьова променя, и Милка Кралева издава. И всички си служат с лъжи. И накрая лъжата се хваща, и Милка Кралева е уволнена дисциплинарно за това, че си служи с лъжа, за това, че е издала Слово но Учителя погрешно и т.н. и т.н.

Та това всичко, беше направено от майстор Борис! Има много неща още за разказване, и когато си спомня за някои неща, ще ги доразкажа допълнително. Така, че беше много трудно!

И накрая - днес е 20 май 2006 г. И този материал, аз тука вече работя една седмица с него.

И този материал ще бъде прикачен към този материал, който Полина от Видин в момента прехвърля на компютър от „Окованият ангел" - онази кореспонденция между Борис Николов и Мария по време на затвора, и другите неща. Така, че този материал ще се прикачи на края.

Освен това, аз накарах Светозар Няголов, и той направи хороскопа на Мария Тодорова и на Борис Николов. Така, че накрая ще бъдат прикачени и хороскопа на Мария Тодорова и на Борис Николов.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ