НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

17.13. Социална пенсия за Мария Тодорова

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

17.13. СОЦИАЛНА ПЕНСИЯ ЗА МАРИЯ ТОДОРОВА


Така, че и самата Мария Тодорова нямаше пенсия. Чак 1975 г. подадохме молба да получи социална пенсия, но тя се размина с нея. А пък Станка, слугинята Станка също немаше пенсия. И след като си замина Мария Тодорова, тогава Боян Златарев имаше познат някакъв адвокат, че направиха постъпки, и тя получи половин пенсия, заради това, че беше работила в бригадата на Борис, и я имаше там записана в различните книжа, където беше работила.

Така, че нещата имат съвсем друг път. И тя често казваше: „Аз казва се ожених и взех най-добрия брат, който съществуваше в Братството! И всички ми завиждаха за него, и ме гонеха за него! Но животът ми с него в разстояние на 50 години, за мен беше Ад! - Истински Ад!" Така, че аз заварих Ада и заварих нейната саможертва, и жертвата към този човек. - Говори какво значи величието на нейната любов! Тази любов изобщо нямаше цена!

Това нещо аз го заварих и по-късно в моя път с жените, с които се срещах и работех по програмата на „Изгревът", всички до една ме излъгаха, изиграха, обраха, окрадоха, и ме предадоха. И най-накрая ме продадоха! Това е!

И когато това нещо се случи с мен, винаги пред мен излиза образа на Мария Тодорова.

Познавах един астролог Максим. Посочи ми един аспект в моя хороскоп и каза: „С жени няма да споделяш своите идеи и планове. Понеже жената иска да живее вечно, понеже тя ражда човека, то тя унищожава всичко, което е вън от нея." Беше точен, макар че беше млад човек. Млад бе, но астрологически дух бе в него.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ