НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

В името на Божията Любов, в която няма никаква измяна

  Имам дом Неръкотворен II - Влад Пашов (1902- 1974)
Алтернативен линк
Намерени са 1 думи в 1 изречения за : 'Съмнение' в текста.

1026
Ще проектираш волята си и ще кажеш:
В името на Божията Любов, в която няма никаква измяна, и в името на Божията Мъдрост, и в името на Неговото Слово тъй да бъде!
Против тази сила, против тази магия няма друга сила, която може да устои. Така ще се разпръснат всички основи на Черната ложа и всички нейни сили ще се махнат. Всеки от вас ще гледа да се пробуди.
Първото правило, когато приближавате към някой неприятел: не бързайте да отидете изведнъж към него, а като го видите, спрете се и тогава дигнете ръцете си и кажете:
В името на Божията Любов и в името на Божията Мъдрост, в
която живеем и се движим, и със силата на Неговото Слово всяко зло и лукаво помишление да се разпръсне!
Изговорите ли това, ще забележите, че всяка зла мисъл, всички стрели и муниции на неприятеля ви ще се разпръснат. Не направите ли това, не се ли приготвите, вие изпадате в една засада. Тогава идват съмнение, терзания, омраза, злоба и после казвате: “Нещо ме души”.
Сега аз искам учениците на Бялото Братство да ходят разумно и да употребяват това оръжие. Давам ви един закон, употребете го спрямо когото и да е. Който и да е, все тъй ще постъпите. Това ще извършите отдалече, още преди да ви забележат неприятелите. Ние имаме право да употребим своите оръжия. Ако те употребяват известни сили, ние ще употребим други в противодействие. Отдалеч ще направите своето упражнение – ще погледнете нагоре и ще си направите упражнението. Това е само един начин да се фиксира вашия ум едновременно, за да противодействате. Това упражнения може и мислено да го направите, но когато и ръцете действат, по-силно е – едновременно вземат участие и ума и сърцето.
При изговарянето на формулите ръцете се турят пред устата с длани навън, готови за духане, и се казват формулите.
Сега ще се съедините всички, ще работите по този закон на Любовта. Ще турите закона на хармонията и той ще почне да ви отваря пътя и ще дойдат Божиите мисли във вас.


  Имам дом Неръкотворен II - Влад Пашов (1902- 1974)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ