НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

XIII. ПРОРОЧЕСТВО НА УЧИТЕЛЯ ЗА ИДНИТЕ ДНИ

БОРИС НИКОЛОВ ТОМ 3
Алтернативен линк

XIII. ПРОРОЧЕСТВО НА УЧИТЕЛЯ ЗА ИДНИТЕ ДНИ


Това пророчество на Учителя е дадено на д-р Радка Прокопиева Давидова, родена на 12.VII.1893 г. в гр. Русе. Тя разказва следното:

„Аз получих на 19. VIII. 1944 г. съобщение от Учителя: „По възможност тръгнете за София." Понеже не можах да си извадя открит лист, тръгнах от Кюстендил за София само с редовен билет. Във влака на всички искаха открит лист, а на мене никой не ми поиска. При отиването ми на Изгрева Учителят ме посрещна вън, при входа и ме попита: „Рекох, нали не ти поискаха открит лист? Аз знаех това." И аз му отговорих: „Никъде не ми поискаха открит лист."

Учителят ме покани да влеза вътре в 10 и 30 ч. сутринта. Сложи на масата лист и писалка и ми каза: „Ще пишете рекох".

Той ми каза: „Кажете Видението, което сте видяли на 9 срещу 10 януари 1944 г.? Аз Му разправих, че в салона на гр. Айтос в 6 ч. вечерта във време на молитва, при ставане в началото на лекцията аз изтръпнах и видях на стената на изток един подвижен кръг, един метър в диаметър със златен ореол. Вътре в кръга веднага се спуска една лента като бял атлас с около 30 см широчина в диагонал от север горе към юг долу. Веднага видях горе над лентата образа жив на Учителя, а долу също беше Неговия образ, но не така светъл както горния. Изведнъж чух Учителят да казва: „Дойде часът, свърши се!"

И аз преди да проумея казаното от Учителя, един ангел написа в диагонал върху лентата същото: „Дойде часът, свърши се!" След една малка пауза същият ангел преряза лентата под написаното със златни букви. След срязване на лентата, Учителят излетя нагоре, освети стаята и каза: „Мир вам!" и изчезна, а остана само долният образ и видението се свърши.

При отиването ми за София аз се отбих в Нова Загора, в салона на Братството. При беседата ми се даде същото видение както в Айтос. А освен това същото видение е видяла и една сестра от Нова Загора във време на молитва. А това е другарката на Георги Маринов - сестра Керачка.

Учителят ме изслуша и каза: „А сега пишете сестра: „Да, Ново небе и Нова земя сестра идва. Аз си заминавам. Какво следва?

От 1945 г. с 25% почва една духовна вълна в България.

от 1946-47 г. с 55% е духовната вълна.

От 1947-48 г. със 75% е духовната вълна.

В 1949 г. ще стане едно събитие. Георги Димитров ще си замине.

От 1948-1950 г. с 90% е духовната вълна.

1950-1954 г. една армия от 1500 пророци и светии ще работят в Русия.

От 1954-1960 г. слаби преговори между противниците - Русия и САЩ, Англия.

От 1960 г. до 1968 г. преговорите се усилват между Русия и САЩ.

Трета Световна война няма да има.

От 1968-1970 г. понеже иде Бялото Братство хайде да видим кои ще се кандидатират за идването на Бялото Братство. Всички ще бъдат на 33 години.

Аз си заминавам. Възрастта ми е 80 години. Пратен съм за 180 години. Сега остават 100 и понеже събитието е важно тия 100 години ги подарявам на братята и сестрите за работа на Бялото Братство. Сега са родени 11 светии.

България става втори Ерусалим. Христос няма да се разпъне. Но това Слово ще влезе в готовите човеци. От петте континента ще дойдат през България да се благословят.

България става втори Ерусалим. Няма да ходите да проповядвате Моето учение. Те сами ще дойдат да ви търсят, защото в света ще настъпи духовен глад. По етера ще предават Моето Учение.

Моето Учение ще дойде отвън. От вас няма да Го възприемат. От 6до 12 г. ще имате ясновидци в целия свят.

Какви са тези прегради? Трябва всичко да бъде Братство. Всичко ще е без граници и от петте континента ще идват да се благославят. България става втори Ерусалим.

Бог е Любов, Мъдрост и Истина. Да бъде Божието благословение върху нас."

Това е пророчеството, което бе дадено от Учителя на д-р Давидова.

Тя пише следното: „Един ден бях седнала на скамейката на Изгрева точно срещу приемната стая на Учителя. По едно време Учителят излезе от приемната, дойде при мене и ми каза: „Сестра, като се молите с мисълта си обикаляйте цялата земя." Само това ми каза и се върна в стаята си.

И сега аз когато се изправя на молитва с мисълта си обикалям цялата земя. Казала съм го на много братя и сестри и дано да имат грижата за Доброто в света."

Това пророчество на Учителя се изпълни точ в точ.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ