НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

8. КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ И УЧИТЕЛЯТ

Сава Симеонов ТОМ 23
Алтернативен линк

8. КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ И УЧИТЕЛЯТ


Когато отидох последния път при Него, нямаше много хора. Имаше само 2 сестри - тази, генерал Стоянова, беше изчезнал синът й и се вайкаше и питаше Учителя къде е и ще се върне ли. А синът й беше ликвидиран, Учителят знаеше това, но мълчеше и не искаше да й го каже. Щадеше я.


Имаше карта в стаята и Учителят започна да ми показва на картата докъде са стигнали руснаците и откъде те ще минат. Друг няма около нас. Показва ми къде ще минат руснаците към България. После си събра картата и я прибра. Беше лятото и тогава руснаците се биеха срещу германците още на руска територия, не бяха ги изгонили от територията на СССР. Е, това бе важното. Показа картата на мен и после я сгъна и я прибра. Представяте ли си?


И не след дълго руснаците влезнаха в България по пътя, показан от Учителя на картата пред мене в с. Мърчаево. Така че аз съм свидетел как Учителят им прокара пътя първо на картата и после ги доведе в България. На много хора не им харесва това, което извърши Учителят. Но това е Негово решение и това е Божията Воля. Та, руснаците и комунистите в България дойдоха с Неговото благословение. И с Неговото решение. На някои не им изнася това.



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ