НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

20.4. ВЕНЕРА

ТОМ 19
Алтернативен линк

20.4. ВЕНЕРА




В Овен - При по-издигнатите и с добри аспекти - активизира чувствата и стремежа към изкуствата.
При по-примитивните и с лоши аспекти, склонност към дразнещо отношение в чувствата, а също едно притъпяване на стремежа за проява в изкуството.


В Телец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме по голяма широта и богатство на чувствата, по-всестранна, мека и топла, а също и към изкуствата, особено в пеенето.
При по-примитивните и с лоши аспекти, същото, но в принизена форма.

В Близнаци - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме стремежа и възможността, ръцете да дадат възможността за добра изява в изкуствата, а също и разположение към литературно творчество, добро слово.
При по-примитивните и с лоши аспекти - една неискреност и подчертано сметкаджийство в отношенията и връзките с тези, предимно от противоположния пол.


В Рак - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подтика към по меки и топли мили чувства, както към близките, така и към тези от противоположния пол. Добро въображение и стремежа към изобразителното изкуство.
При по-елементарните и с лоши аспекти - към мързел.


В Лъв - При по-издигнатите и с добри аспекти, подсилва стремежа към изкуствата, приложните изкуства. Един подтик, едно вътрешно желание да се подчертае, че те са нищо повече от онова, което другите в тази област могат да дадат.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме едни неустои на чувствата, жаждата и стремежа за налагане на своето.


В Дева - При по-издигнатите и с добри аспекти, имаме едно разположение за помощ на околните, по-голяма идейност в чувствата.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме една подостреност към всичко, постигнато от другите.


Във Везни - нейният Зодиакален знак. При по-издигнатите и с добри аспекти имаме пълните и ясно изразени качества, които Венера дава в своята добра изява, преди всичко подтици в изкуството.
При по-елементарните и с лоши аспекти, същото, но в по-ниските полета, а също и една неискреност във всяка проява.


В Скорпион - При по-издигнатите и с добри прояви имаме подсилване и с ясно изразена изява на чувствата, често пъти дотолкова, че всяко желание се постига.
При по-елементарните и с лоши аспекти имаме рязко и неочаквано ликвидиране на чувствата
- любовта към обекта, любимия човек от противоположния пол.


В Стрелец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме обилие и богатство на чувствата към всички и най-вече към обекта от противоположния пол.
При по-елементарните и с лоши аспекти имаме сьщите чувства, но са само с външен ефект -
неискрени, фалшиви и често пьти с един израз на презрение.


В Козирог - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме една задълбоченост и устои на чувствата.
При по-елементарните и с лоши аспекги - повърхностност на тези чувства, липса на устои и стремеж към потъпкване и ликвидирането им.


Във Водолей - При издигнатите и с добри аспекти имаме израз на бурна обич и разположение към всичко живо - птици, животни, котки, кучета, коне, а също и към любимия човек.
При по-елементарните и слоши аспекти - подчертана капризност в изявата на чувствата и често без някаква сериозна причина, скъсване ликвидиране на любовта към човека от противоположния пол.


В Риби - При по-издигнатите и с добри аспекти, имаме израз на меките, мили, нежни, на по-
високо равнище чувства.

При по-елементарните и с лоши аспекти, лъха един хлад в чувствата, един стремеж да се хлъзне, да  измами с чувствата човека, който се обича.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ