НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

20.3. МЕРКУРИЙ

ТОМ 19
Алтернативен линк

20.3. МЕРКУРИЙ




В Овен - При по-издигнатите и с добри аспекти-активизира ума, подхранва умението, способността да разисква поставените въпроси и способността за говорене и по-добро изказване.
При по-примитивните и с лоши аспекти - към една не на място заядливост, да се обажда къде трябва и не трябва - стремеж към бърборене.


В Телец - при по-издигнатите и с добри аспекти, дава подтика към всестранни интереси и по-научните въпроси.
При по-примитивните и с лоши аспекти едно не на място любопитство и търсене вьв всяко нещо материалната изгода.


В Близнаци - Неговият Зодиакален знак. При по-издигнатите и с добри аспекти, Меркурий дава на родения всестранно и пълноценно всички свои добри качества.
При по-примитивните и с лоши аспекти - неприятните негови влияния.


В Рак - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме голяма мекота й отстъпчивост при разискване на поставените въпроси, а също и по-мека привързаност към своето.
При по-примитивните и с лоши аспекти - променчивост в становищата и възгледите и остра привързаност към всичко свое.


В Лъв - При по-издигнатите и с добри аспекти, имаме подсилване на моторната памет, способността за учене на езици, умението да говори и обяснява научни въпроси.

При по-примитивните и с лоши аспекти, липса на определен стремеж в практичните въпроси на живота.


В Дева - При по-издигнатите и с добри аспекти, стремеж и интерес към разискване на по-
идейни въпроси.
При по-примитивните и с лоши аспекти, желание да се отрича общоприетото и стремежа към
„атеизъм”.


Във Везни - При по-издигнатите и с добри аспекти, умението за ораторство, рецитателство, добре правене на всичко, условия за изява в изкуството.
При по-примитивните и с лоши аспекти, една неискреност и търсене на материален интерес от дружбата си с хората и най-вече при любовни отношения с тези от противоположния пол.


В Скорпион - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме голяма възбуда на ума към по сериозните и големи въпроси, свързани с уредбата на човешките общества.
При по-примитивните и с лоши аспекти стремежа към грандомания и налагане на своите разбирания.


В Стрелец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме стремежа към знания, наука, материален придобие.
При по-примитивните и с лоши аспекти, стремежа да се изтъква, че знае повече от всички други, да льже и също придобие на материални ценности, но по нереден начин.


В Козирог - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подтика към разумно и пестеливо отношение към материалните ценности, стремежа към по-задълбочено и научно проучване на всички въпроси, към които има интерес.
При по-примитивните и с лоши аспекти - скъперничество, а също стремежа към приказки, философии, необосновани с нищо - софизьм, също и едно задълбочаване на дребнавостите.


Във Водолей - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремеж кьм разумно, оригинални подтици към мислене и постъпки, разискване на нови идеи.
При по-примитивните и с лоши аспекти, неестествени и чудати мисли и прояви, склонност към хазарт.


В Риби - При издигнатите и с добри аспекти, стремежа и интереса за знания към по-духовни въпроси. Способността за долавяне на идеи, които ще дадат възможността за правилното разрешение на поставените задачи.
При по-примитивните и с лоши аспекти човек имаме една мека занесеност, малко по-трудно долавя реалната обстановка и лесно се поддава на лъжи и измами.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ