НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

12.1. НЕПТУН В ДОМОВЕТЕ

ТОМ 19
Алтернативен линк

12.1. НЕПТУН В ДОМОВЕТЕ



В първия дом - имаме човека, който носи чертите и качествата, за които вече отбелязахме за Нептуновите типове.

Във втори дом - Нептун подсилва изявите на своята вътрешна природа в човека.

В трети дом - Нептун създава в човека подтиците и умението да влага нещо по-фино, по- одухотворено, по-голямо изкуство е своята работа или каквато и да било дейност. Също тъй и голяма привързаност, милосърдие, подтик за помощ към близките хора и тези, с които има връзки.

В четвърти дом, когато е Нептун - говори, че роденият ще бъде поставен при благоприятни, меки, сърдечни условия, от страна на родителите и близките му. При по-напреднала възраст, роденият ще има възможността или за дълго да бъде извън родното си място или въобще да напусне завинаги това място. Като в многото случаи, ще бъде задомен с човек не от родния му край - чужденец.

В пети дом - говори за мили, нежни, топли връзки и преживявания с човека от противоположния пол - любимият човек.

В шести дом - роденият ще предразполага близките и околните и всички от средата, в която се намира, да му помагат и имат добри отношения към него. Помощи изневиделица.



В седми дом - Нептун определя добър семеен живот, топли, добри отношения с партньора, Но той някак не може да приеме, че е вкопчен здраво в тази колективна форма - женитбата, и често пъти този човек си има и друг любим, нещо като домашен приятел, връзка, която е на по- платонична основа и не е в състояние да разкъса брака.

В осми дом - влиянието на Нептун е притъпено, качествата, които той носи и дава, са по-
слабо проявени.


В девети дом - имаме човека, които има топло и добро отношение към всичко и към всички. Той има известно предразположение към идейните общества, също тъй и ще има много пътувания.

В десети дом - влиянието на Нептун създава възможността в изява на изкуството. Тежнения, стремеж и способности в изкуствата. Във всяка работа и дейност да внася изкуство.

В единадесети дом - роденият ще има връзки с хората от идейните течения, идейните общества и той по всяка вероятност ще се включи в тези общества.

В дванадесети дом - Нептун се изявява в своята най-добра форма. Способността към литературно творчество. Отзивчивост и приятно отношение към всичко и към всички.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ