НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

28 - 7. СЪОБЩЕНИЕ

По следите на архива на Анина Бертоли - Вергилий Кръстев ТОМ 10
Алтернативен линк

7. СЪОБЩЕНИЕ


Излезна от печат том IX от поредицата „Изгревът на Бялото Братство пее и свири, учи и живее". Книгата е със същия формат както първите осем тома. Съдържа 54 коли = 864 страници плюс три коли по 16 = 48 страници снимков материал, с който се онагледява представеният материал от времето на Школата. Представени са снимки на Учителя с ученици, отпечатани на цяла страница. Всяка страница съдържа 52 реда по 70 знака на ред. В том IX са представени спомените на стенографката Елена Андреева от Школата на Учителя Дънов. Цената на една книга е 8000 лв., като 25% от стойността на книгата се дава на разпространителите. Томовете от I до VII включително са по 7000 лв. За един брой. Том VIII е 8000 лв. Онези, които желаят да я получат чрез заплащане, могат за справки да се отнесат до книжарница „Изгрев".


Книгата ще бъде продавана в книжарница „Изгрев" на ул. „Граф Игнатиев" 28 в безистена близо до площад „Славейков" при Жана Венкова Иванова, телефон 893-897, където също могат да бъдат правени заявки за отделните томове.


Спомените на стенографката на Учителя Дънов, Елена Андреева, съдържат следните раздели:

1. Родена в робство под пътеводна звезда и освободена чрез Дух и Слово (стр. 3-524).

2. Образът на Учителя през моите очи (стр. 525-574).

3. Моят роман (стр. 576-668).

4. Записване Словото на Учителя БеинсаДуно (стр. 669-755).

Включен е разделът „Духът на Истината в Словото на Учителя Петър Дънов, Всемировият Учител - Беинса Дуно и Духът на Заблуждението в езиците и думите на человеците земни" от Вергилий Кръстев (стр. 756-863).


Тук ще намерите доказателства за промяна и преразказване на Словото на Учителя Дънов от така наречените негови последователи. Словото, което е издавано до 1950 г., е преразказано и подменено от човешки умове. Дадени са факти за промяна на Словото, което се печата от 1990 до 1999 год., и което се отпечатва умишлено и целенасочено. Целта е като се подмени и промени Словото на Учителя Дънов, с това да се отклонят неговите последователи. Ето защо целият им път вчера и днес, от 1945 до 1999 год. е целенасочено отклонен и няма нищо общо с Школата на Учителя Дънов. Дадени са факти, доказателства, документи. Неоспорими. И проверуеми. И то от всеки.


Прочетете, проверете и се определете на кого да вярвате и кому да служите. На човешките умове или на Духа на Истината в Словото на Всемировия Учител Беинса Дуно.


Има Един Бог, Едно Слово и Един Учител - Беинса Дуно!


Съставителят и издателят на том IX „Изгревът" е Вергилий Николов Кръстев, ул. „Васил Друмев" 1, София 1505, тел. 447-953.


Търсят се спонсори за том X на „Изгревът".


Вергилий Кръстев



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ