НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

37.1. Козата и пръча.

Отговор на Вергилий Кръстев ТОМ 33
Алтернативен линк

37.1. КОЗАТА И ПРЪЧА

Отговор на Вергилий Кръстев - съставител на „Изгрева”


37.1.1. Да се уточним! От 1969 до 1980 г., аз съм работил с Мария Тодорова и Борис Николов. Всички материали, които аз подготвях след смъртта на Мария през 1976 г., „майстор Борис” се настани в тялото на Борис, и започна да раздава материалите на този или онзи, за да покаже, че е жив и работоспособен!

37.1.2. И тогава започна да раздава материалите на Кралю Кралев, с цел да привлече Милка при себе си.

Три пъти ходи до Бургас, да я иска за жена от Кралю!

Това трябва да се знае, а не да се укрива от всички, и да се хвърля вината върху мен! Защо я укривате?

37.1.3. Към Кралю Кралев съм постъпил напълно честно, и не съм го излъгал!

А Милка я посрещнах в София, и я питам като каква идва. И дали има решение? Каза, че има решение. И тогава я заведох до „майстор Борис”, за да я види и чуе за решението, което донесе.

37.1.4. Милка Кралева е имала един брак, и се е развела. Аз никога не съм я разпитвал, защо се е развела. А тук тя ми се прави на девица от 1001 нощ, от онези арабски приказки! Как Ви се струва това?

37.1.5. Аз я представих не като годеница, а като булка, и вечерта за пръв път се доближих до нея като „животно”! И тя се отдаде, без да възразява! И поиска веднага да сключим брак, за което се съгласих и го направих. И изпълних. Тя смяташе, че ще я излъжа.

37.1.6. А сватбата е била фарс. За разноските по бракосъчетанието ми, отидоха 2 лекарски заплати. За развода след 9 години, очакване да се завърне, също отидоха 2 лекарски заплати!

Това са били моите възможности тогава. Лекарите и учителите, получаваха много ниски заплати! Удържаха ми от заплатата 10% данък общ доход, 10% ергенски данък, 2% самооблагане, 1% профсъюзна такса. Общо - 23% удръжка на заплатата ми. Така беше по времето на социализма.

37.1.7. А тя, ако не беше се представила като годеница, аз нямаше да я водя никъде! Щях да я изпратя обратно в Бургас.

Аз ме съм извършил никакво насилие върху нея! Тя сама ми се отдаде в Своге. Аз не съм я изнасилвал, така както Кралю Кралев обясняваше на Петър Филипов!

Виждате ли какъв мръсник е той? Виж „Изгревът”, т. 31, с. 698-699.

37.1.8. Тук се говори за насилие, което аз съм извършил.

Онова същество, което беше в Невидимия свят, искаше да слезне на Земята и да се облече в плът, то вършеше насилие върху мен!

Мъжът е този, който сваля това същество! А жената му дава тяло, и го ражда!

Така, че насилието беше извършено върху мен. Извършиха го!

И после се говори за „животното”!

Трябва да имаш силата, за да се пробие атмосферата на Земята, и да дойде в уречения ден и час онова същество, което иска да се роди на Земята!

Тези тайни, не са още открити за човешкия ум! Невероятни тайни!

Значи в мене е животното, а у Милка Кралева е женската, която се е разгонила, и чака бика да скочи!

37.1.9. Искаха чрез детето, което щеше да се роди, да ме владеят и управляват! Но това не стана! Освободиха ме от нея, и я накараха да избяга с баща си!

Вие знаете ли как те подскачаха на два крака, и ми се подиграваха в Своге?! Нямате представа!

Сега нека подскачат на друго място, и в друга държава!

Това не се прощава! Скачаха, скачаха и ми се подиграваха!

Нека сега да си скачат, където трябва!

37.1.10. Бил съм насилник!

Аз само я прегръщах и целувах, и си изпълнявах онова, чрез което една жена трябва да зачене, та да роди дете! Друго не съм правил.

А знаете ли как става това? Ето как. Ще прочетете „Козата си сака пръч” в „Изгревът, т. 31, с. 776-778. Първо козата си върти опашката и се чува звук, а после идва „пръчо” и скача върху козата, за да я „оножда”.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ