НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

40. Говори брат Любомир Лулчев за връзките на хората от миналото

Б. Съветникът в очите, ума и сърцето на Величка Няголова. ТОМ 33
Алтернативен линк

40. ГОВОРИ БРАТ ЛЮБОМИР ЛУЛЧЕВ

ЗА ВРЪЗКИТЕ НА ХОРАТА ОТ МИНАЛОТО


18 МАЙ 1980 г., Витоша


Величка носи известни черти от баща си, и наслоявания.

Тя е платила известни родови карми, свързани с баща си, но тя идва от друго поле, не като родов дух, и вече е напълно освободена от всякаква родова карма!

Занапред пътя й няма да има общо с рода й. Тя си има собствен светъл и велик път!

С майка й връзката не е родова, а тя е свещена, духовна връзка!

Тази връзка няма никога да се прекъсне, а ще се усилва и укрепва във вечността. Затова двечките ще дружите като приятелки, като две духовни сестри. Чака ви велико бъдеще! Вие взаимно ще си помагате сега във физическия живот. Горе дружбата ви ще продължи, и никой няма да може да ви раздели нито тук, нито горе. Вие сте две хармонични в духовно отношение души.

Това е рядкост, че сте заедно на Земята, и можете да си помагате взаимно. Но вие ще живеете един необикновен живот!

Видяхте ли вашите близки - те имат път, различен от вашия, по-обикновен - ще страдат, ще боледуват, ще се мъчат, но ще трябва да вървят нагоре. Вашият път няма нищо общо с техния път, и така ще бъде!

Те не ви разбират. Плашат се от вас!

Стефка трябва да гледа на околните си като на души, а не като на нейни близки родови хора. Всички тези обикновени връзки от миналото и от сега, трябва да ги забрави и унищожи.

Да скъсва, да скъсва, да скъсва, и ще режа, ще режа, ще режа. Да остави обикновения път за обикновените хора.

Връзката й с Благовест не е родова, тя е хармонична, и при Величка също. Ще отрежем всичките родови връзки. Амин! Тъй да бъде!

Ако искате да служите на Бога, трябва да бъдете свободни души.

Вас не ви чака обикновен път, а един велик, светъл път! Затова аз ще ви съдействам. Ще направя живота ви необикновен, чудо ще направя с вас!

Това е моята велика задача. Вие слушайте и изпълнявайте.

Господ да ви благослови, мои мили приятели!

Смятам, че сте доволни от днешната екскурзия!

Съберете сили, да можете да издържите във всичко в живота ви. Трябва да станете устойчиви, за всичко да питате. Вие не сте стигнали още до там. А така живеят обикновените хора - в тъмнина, няма кой да ги ръководи, пък и не чуват.

Не трябва да ядете от всички храни - ще питате. По-добре от никой да не ядете храна - само с наше разрешение - ще питате.

Сега вложете положителна мисъл към тия хора - околните ви, и гледайте да не ядете всякаква храна. Нищо че сте изяли храната им -благославяйте, но не се свързвайте с тяхната карма. Тя е тежка! А пък аз искам да ви освободя от всички кармични връзки.

Като искаш - иди при Крум със светлина. Предварително се обгради, защото там витаят низши духове (става въпрос за баща ми Крум).

Аз ще бъда с теб. Излишно е да ти казвам, че не желая да отиваш там! Нали ти казах, че ще те освободя от всички родови връзки. Дано това да бъде последното ти отиване там!

Господ да ви благослови мои мили приятели, и приятен ден!

Ваш невидим и вечен приятел!


Заваля силен дъжд, и си тръгнахме от Витоша.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ