НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

20.6. ЮПИТЕР

ТОМ 19
Алтернативен линк

20.6. ЮПИТЕР


В Овена - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подсилване към постигане, както на материалните ценности, така и за научни знания, а също при осъществяване на всяка задача, една ясно изразена смелост при всяко творчество.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме жажда за изтъкване пред другите, надценяване на своите възможности при реализирането на всяка поставена задача.


В Телец - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремежа към всестранност в изявата за творчество и обхващане на по-широк кръг задачи.
При по-примитивните и с лоши аспекти, разхвърляност и липса на система във всяка работа.


В Близнаци - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремежа към по-голямо занимание за придобиване на знания, опитности и материални ценности.
При по-примитивните и с лоши аспекти, стремежа да се изтъква, че всичко знае, а също и жаждата за присвояване на материални ценности, но и по незаконен път чрез измама и кражба.


В Рак - При по-издигнатите и с добри аспекти, придава на индивида бащинско отношение кьм близките и всички, готовност за подкрепа и помощ.
При по-примитивните и с лоши аспекти, всичко това е с един фалшив оттенък.


В Лъв - При по-издигнатите и с добри аспекти - един стремеж към ритуалност, даване на една по-голяма тържественост при обществени прояви.
При по-примитивните и с лоши аспекти същото в една по-принизена форма и стремежа да изтъква и подчертава преди всичко себе си, също изразено честолюбие.


В Дева - При по-издигнатите и с добри аспекти, стремеж към привързаност и изнасяне на нови идеи в творчеството.
При по-примитивните и с лоши аспекти отричане и неблагосклонно отношение към онова, което имаме в идейния свят за творческите процеси.


Във Везни - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремежа във всяка работа и творчество да се внесе нещо красиво и по-съвършено, изискано. В отношенията с хората от околната среда по-топло и задълбочено отношение.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме стремежа кьм фалшивост и неискреност.


В Скорпион - При по-издигнатите и с добри аспекти - подсилване стремежа към голям замах и прилив на сила във всяка творческа работа. Също и подтика към голям материален придобив.
При по-примитивните и с лоши аспекти, склонност към грандомания и необмислено разточителство кьм материалните ценности.


В Стрелец - Юпитер е в своя зодиакален знак. При по-издигнатите и с добри аспекти - ще даде пълноценният израз на всички добри негови влияния.
При по-примитивните и с лоши аспекти - неговите отрицателни влияния. Едно презрение към всички, от които нищо повече не може да очаква.


В Козирог - При по-издигнатите и с добри аспекти дава възможност за добра организация в осъществяването на всеки творчески процес. Добър организаторски талант.
При по-примитивните и с лоши аспекти един стремеж за залавяне с много задачи, една разпръснатост на вниманието към тях, което отнема възможността за осъществяване, постигане на една от тях.

Във Водолей - При по-издигнатите и с добри аспекти, имаме стремежа кьм прилагане на по-оригинални - нови методи в осъществяването на всяка задача.
При по-примитивните и с лоши аспекти - подчертано честолюбие, а в творчеството - неприемливи методи и похвати.


В Риби - При по-издигнатите и с добри аспекти, подтик за прилагане на по-меки и с по- голям финес методи и похвати при изпълнението на всяка задача. Дипломатичен талант, умение да изглажда всичко неприятно.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме един полъх на фалш, мисли, че влага нещо ново в творчеството си, но всъщност нищо ново. В отношенията си с хората една неискреност - едно говори, друго мисли.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ