НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

20.7. САТУРН

ТОМ 19
Алтернативен линк

20.7. САТУРН



В Овен - При по-издигнатите и с добри аспекти придава една по-голяма затвореност, замисленост, по-задълбочено търсене изхода на всяка задача.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме един оттенък към вечно недоволство и стремежа към присвояване на чуждото.


В Телец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме стремежа към всестранно и задълбочено търсене на истината с по-голяма мекота и липса на дребнавост.
При по-примитивните и с лоши аспекти същото, но е една по-груба и елементарна степен.


В Близнаци - При издигнатите и с добри аспекти - стремеж към задълбочено мислене, търсене на причините и последствията на всяко явление - събитие, стремежа към разумното отношение и използване на всички материални ценности.
При по-примитивните и с лоши аспекти - заяждане, взиране и за най-дребните неща, а също и скъперничество.

В Рак - При по-издигнатите и с добри аспекти, придава един стремеж към полезна и приятна загриженост към нуждите на близките, най-вече в техния кръг на семейството.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме притъпяване на тази загриженост, подтика към затвореност, необщителност, предпазливост, подозрителност.


В Лъв - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремежа за създаване на ред, порядък, добра разумна пресметливост за всяко начинание.
При по-примитивните и с лоши аспекти - стремежа за критика и недоволство.


В Дева - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремежа към мислене, проповед, невидение, излагане на по-непопулярни идейни течения.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме едно фанатично отношение към някои приети идеи.


Във Везни - При по-издигнатите и с добри аспекти стремежа към по-голяма задълбоченост и устои на чувствата, влагане на по-задълбочена мисъл във всяко творчество.
При по-примитивните и с лоши аспекти - липса на устои в чувствата и една повърхностност в творческите процеси.


В Скорпион - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме голям изблик на енергия и устои при постигане на всяко нещо.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме устои и прилив на сила, но в постигане на лошите замисли - отмъщението.


В Стрелец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме устрем към поемане на големи и отговорни задачи, прилагане на разумни методи за благополучното осъществяване на всяка приета задача.
При по-примитивните и с лоши аспекти, стремеж към приемане на много подтици и задачи за изпълнение, но с неясни и безредни методи за изпълнението им. Една разпръснатост на вниманието към тях.


В Козирог - Сатурн е в своя зодиакален знак. При по-издигнатите и с добри аспекти имаме пълната и всестранна изява на положителното влияние на Сатурна.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме отрицателното - неприятното негово влияние.


Във Водолей - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме задълбочено и по-всестранно мислене при вземане на решения без прибързаност.
При по-примитивните и с лоши аспекти имаме една прибързаност, необмисленост, при всеки случай, когато ще трябва да се вземе решение за действие.


В Риби - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме зараждането на по-задълбочени идеи и устои в тяхното осъществяване. При по-примитивните и с лоши аспекти, некачествени идеи и незаслужен напън за тяхното осъществяване.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ