НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

11.1. УРАН В ДОМОВЕТЕ

ТОМ 19
Алтернативен линк

11.1. УРАН В ДОМОВЕТЕ



В първи дом, когато е Уран, имаме човека, които носи чертите и качествата, за които вече отбелязахме за този тип.

Във втори дом Уран подсилва изявите на вътрешната Уранова природа - неговите душевни качества.

В трети дом имаме човека, които в своята работа, професия внася всякога новото, оригиналното. Професиите, с които човек се занимава, са все с нещо  по-особено от обикновеното, новата техника, новите изкуства, новите методи на работа.

В четвърти дом Уран действа много лошо. Роденият ще бъде поставен при изненадващо мъчително положение. Родителите му няма да живеят добре и в многото случаи ще се разведат. Ще има възможност за нещастие с някои от тях, или често преждевременна смърт, а такова нещо може да стане и с близки негови роднини.

В пети дом - роденият ще преживее мъчителна болезнена раздяла с любим човек от противоположния пол. Болезнено разкъсване на любовни връзки.

В шести дом Уран създава на роденият неприятни връзки, събития с братя, сестри или близки роднини, а някои от тях да загинат преждевременно.

В седми дом Уран дава разводи с партньора по женитба или неговата преждевременна смърт.

В осми дом силата на въздействието на Уран е притъпено. Нервните напрежения в този човек са по-слаби.

В девети дом имаме човека, които живее с жаждата да оправя света и хората. Жаждата навсякъде и във всичко да внася промени.

В десети дом общественото положение на родения - професията му ще бъде свързана с новите области на науката, техниката и често разни неочаквани промени в професията му.

В единадесети дом Уран дава на родения връзки с хората на особените професии, занимаващи се с новостите в науката и техниката. Като не рядко някой от тях няма да бъде безразличен в своите чувства към този човек и е възможно женитба с него.

В дванадесети дом Уран дава на родения нервни възбуди, които да го тласкат към едно ново, по-високо творчество, често на литературно поприще.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ