НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

17.9. Голямото чудо!

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

17.9. ГОЛЯМОТО ЧУДО!


И тогава? - Тогава дойде голямото чудо на поредицата „Изгревът"!

И тези, които са в Невидимия свят влезнаха със своите спомени в тази поредица на „Изгревът". Те влезнаха със своите снимки. Пример: ето го например XXII том. Вижте какви снимки има! Вижте как ви гледат тези хора! Тези хора са живи хора в Невидимия свят. Зад тях, зад тези хора стои верига от души, чиито представители са те.

Ето една снимка на мозайкаджийската бригада - „Изгревът", том XXIII, снимка № 57. А бележките към нея, виж на с. 968-969.

Така, че не може да се каже нещо хубаво за тази мозайкаджийска бригада, която провали всичко! И друго искам да кажа. По онова време тази мозайкаджийска бригада, пък и след това, когато аз дойдох, те бяха много добре платени със своя занаят - мозайката. Защо? Тогава се правеха много строежи и всеки искаше да му се направи мозайката на строежа, на вилата, на къщата, да се направи мозайката на стъпалата, на кухнята, на мивката. А това означава работа. А една мозайка в един построен дом не се прави за една-две седмици, а за няколко месеца. И това се плащаше, и се заплащаше много добре. И те имаха много големи пари в джоба си по ония времена!


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ