НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

16.18. Кои са тези, които режат дървото

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

16.18. КОИ СА ТЕЗИ, КОИТО РЕЖАТ ДЪРВОТО


Така че, когато след време четете тези неща, ще знаете, че те ще се явят като сили на разрушение и по вашето време. Това е целта на моят разказ, за да бъдете въведени в Школата на Учителя. Защото там в тази Школа 75% са от Черната ложа и 25% от Бялата ложа.

Та сега, аз не говоря за Черната и Бялата ложа. Аз говоря за нещо друго, че се явиха онези, които искат да отрежат дървото. Защото Учителят казва така: „Черната ложа представлява корените на дървото, Бялата ложа представлява стъблото и листата."

Така, че Черната и Бялата ложа вървят заедно. И те се намират в поредицата на „Изгревът", закачени един за друг като в синджир. И те са вързани в „Изгревът." А тия идват, и какво? - Секат дървото вече не с брадви, а има вече нови такива устройства, по-бърже да се режат! Те режат дървото! И след това го изгарят, за да нема следа, че тука е имало дърво, че тука е имало гора! Не - те режат дървото!

Те са враговете, които не искат да остане нито една историческа следа от Школата на Учителя Дънов. Е, това е борбата, която аз водя! Аз оставям историческата следа, а те воюват срещу мен - да я няма тази историческа следа. Но това, че сега има в момента 22 тома на „Изгревът", все пак означава нещо към 2006 г.!

И представяте ли си?! - Аз съм отпечатал, и изкарал от печат на 19 април този том XXII. Закарахме го в една единствена книжарница, която работи. Жената, която ги продаваше, се разболя. И в момента, вече 20 дни тази единствена книжарница в София, казва се книжарница „Астея" -тя е затворена! И така ми заключиха книгата, за да не се продава!

А аз съм подготвил през месец май, цел месец подготвяме един концерт-рецитал, който ще бъде на 27 май в 11 часа. А за този концерт, аз съм пуснал 700 покани. Над 100 покани са изпратени в провинцията с писма и другите са раздадени в София. И отзад на всяка покана има по точки отбелязано какво е съдържанието на новия том „Изгревът", том XXII, и къде може да се купи тази книга. А книжарницата вече 20 дни заключена! Заключиха ми книжарницата, за да не може да се продава тома! И сега в момента няколко човека се обаждат от София, от провинцията, че този телефон, който е написан отзад на поканата, не се обажда. Ами нема да се обажда! Заключиха ми книжарницата! И това са силите, които воюват срещу „Изгревът". А от другата страна на поканата е покана за концерта, който трябва да стане на 27-ми. А дали ще стане, това ще видиме.

Днес е 20 май 2006 г., часът - 8 ч. и 20 мин


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ