НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

13.1. ПЛУТОН В ДОМОВЕТЕ

ТОМ 19
Алтернативен линк

13.1. ПЛУТОН В ДОМОВЕТЕ



Когато Плутон е в първи дом, външният вид на родения ще бъде това, което отбелязахме за обикновения негов тип, ще проявява голяма, във всяко направление, активност. Когато е недоволен от постъпките на близките и околните, той ще реагира бурно и недобре обмислено за последиците на неговите постъпки. Тези му качества ще създават сътресения в семейния му живот, когато е задомен или ако не е всред близките му и околните. Това ще доведе до едно охлаждане в отношенията с тях, с партньора по женитба същото, а при по-елементарните в интелектуално и морално отношение двойки ще доведе и до развод, тъй като при това положение Плутон е в опозиция със седмия дом - дома на брака.

Във втори дом Плутон дава на родения един подчертан интерес към всичко.

В трети дом - ще имаме човек, които в своя живот ще търси все някак си други подходи в осъществяването на своите задачи. Все неподходящи и неправилни ще бъдат методите и средствата в работата и професията му, както той ще мисли и приема - обърканост. Ще има едно вечно лутане и блъскане в тази област на живота му.

В четвърти дом - роденият ще бъде поставен в остри, мъчителни състояния в семейството, където се е родил. Тези състояния ще се изразяват в следните случаи: неприятни, остри отношения между родителите и често развод между тях. Преждевременна и. обикновено насилствена смърт на единия от тях - убийство. Или такава участ може да постигне някои много близък негов човек - роднина.

В пети дом - роденият ще има рязко, бурно скъсване на любовните му връзки с човека от противоположния пол, или неговата преждевременна смърт.

В шести дом - роденият е многото случаи няма да има братя и сестри. Ако ги има, то с тях и близките си роднини ще има неприятни и остри отношения. Също ще имаме случаите, когато някои от тях ще бъдат сполетени от насилствена, преждевременна смърт.

В седми дом - роденият ще бъде неумолимо тласнат към неразумен и необмислен устрем за развод, които когато се задоми, ще се осъществи. Но след не много дълъг период - време от развода, той ще съжалява за постъпката си.

В осми дом - въздействието на Плутон е парализирано, и това, което той дава е притъпено.

В девети дом - Плутон дава жажда за власт, безогледно незачитане на установените порядки. Бурно реагира към всичко установено.

В десети дом - роденият ще има неустановена професионална насоченост. Често сменяне на професиите - общественото положение. Едно люлеене в тази област.

В единадесети дом - роденият ще има връзки, неприятни разправии с милиции, органите на държавна сигурност, или ще бъде служащ - агент при тях.

В дванадесети дом - Плутон дава на родения устои и силен стремеж в постигане на всяка поставена задача.


Аспектите на Плутон със Слънцето. Луната и планетите са вече дадени при тях.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ