НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

АСПЕКТИ НА ВЕНЕРА

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

АСПЕКТИ НА ВЕНЕРА


С Марс. При съвпад и благоприятни аспекти роденият изявява много активно и пламенно своята емоционална природа, своята любов. В Изкуството също проявява голяма активност и пламък.


При неблагоприятни аспекти имаме същото, само че в по-рязка и неустойчива форма: много често роденият има известни дадености за прояви в изкуството, но не им дава възможност да се проявяват. При точни неблагоприятни аспекти имаме хора, които ще късат с любимия си партньор или при женитба следва развод. При неблагоприятни аспекти съществуват случаи, при които роденият скъсва и с изкуството, с което се е занимавал.


В човешкото тяло Венера има отношение към бъбреците, затова при неблагоприятни аспекти както с Марс, така и със Сатурн, Уран и Плутон (особено при точни), роденият ще има бъбречни страдания.


С Юпитер. При съвпад и благоприятни аспекти имаме човек с добра и богата емоционална природа, със склонност към щедрост и богата материална подкрепа за любимия обект.


При неблагоприятни аспекти са налице фалшиви и заблуждаващи чувства: на думи личността се разлива от внимание и любезност, но зад всичко това липсва искреност. При точни аспекти имаме случаи, когато тя ще мами партньора си, а при женитба следва развод поради многото други любовни връзки.


Със Сатурн. При съвпад имаме твърде голямо закъсняване в изявата на емоционалната природа: късно се събужда чувството на любовта и стремежа за обич към човек от противоположния пол.


При благоприятни аспекти се създават връзки с много устойчиво чувство. При точни аспекти имаме дълбока и искрена връзка с първата любов, която остава за цял живот, макар че по ред причини, човек се свързва с друг или с друга.


При неблагоприятни аспекти имаме лесно скъсване и забрава на любовта и изживяванията с партньора, а при женитба следва и развод, особено когато аспектите са точни.


С Уран. При съвпад и благоприятни аспекти налице са резки и бурни изяви на чувства, а в изкуството всякога съществува стремеж и подтик към новото и оригиналното. Това са хора, които имат голяма обич и привързаност към животните - котки, кучета, коне, птици, а също и към цветята.


При неблагоприятни аспекти имаме капризност в отношението към любимия, а при точни аспекти се наблюдава скъсване с него и при женитба - развод. В изкуството тези личности проявяват стремеж към чудати изяви.


С Нептун. При съвпад и благоприятни аспекти имаме човек с много мили, топли и нежни чувства, готов за безкористна услуга, съчувствие и милосърдие, особено приятен и привлекателен. В изкуството (особено ако аспектите са точни), той притежава големи дарования.


При неблагоприятни аспекти имаме човек, който е способен неочаквано да изненада своя партньор с измами, а при женитба - с развод, най-често поради изневяра.


С Плутон. Съвпадът на Плутон със всяка планета, както вече отбелязахме, трябва да се разглежда отделно и всякога дава неблагоприятни резултати. Съвпадът на Венера с Плутон дава лоши и неочаквани промени в чувствата и любовта: такива хора въобще не могат да се влюбят и да обичат, особено ако съвпадът е точен. Ако случайно сключат брак, разводът е неизбежен, защото лесно променят и ликвидират това красиво чувство - любовта.


При благоприятни аспекти са налице силни и ясно изразени чувства. Такива хора силно се привързват не само към партньора, но и към всяка своя задача, намирайки в себе си сили и средства да я постигнат.


При неблагоприятни аспекти също имаме силни чувства, но те рязко и неочаквано прекъсват.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ