НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

ВЕНЕРА В ДОМОВЕТЕ

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

ВЕНЕРА В ДОМОВЕТЕ


В първи дом, Венера, особено ако е близо до хоризонта (асцендента), дава външния вид на тялото и белезите на главата и лицето, които описахме по-горе. Според степента, до която Слънцето е облагородило мозъчните центровете на Венериния тип, съществуват по-красиви и по-съвършени образи, форми и качества.


Във втори дом, се подсилват вътрешните качества, които Венера носи.


В трети дом, Венера определя личност, която във всяка своя работа и дейност прилага красотата, изяществото и умението да бъде най-хубава. Способностите в приложните изкуства са ясно изразени, когато Венера е там.


В четвърти дом, Венера създава човек, който ще бъде изключително много обичан и задоволяван от своите родители и близки, всичките му желания и нужди ще бъдат изпълнявани с възможно най-голямо внимание и топлота. Изобщо, тези личности са приятни и добре приети навсякъде и от всички, имат пътувания и където да отидат, успяват добре да се изявяват.


В пети дом, Венера определя личности, които ще бъдат много обичани от противоположния пол, любовните им връзки с партньора и децата им ще бъдат най-топли и сърдечни.


В шести дом, Венера дава на родения много сърдечно и топло материално подпомагане от братя, сестри и най-близки. Отношенията му с тях ще бъдат топли и сърдечни.


В седми дом, Венера създава щастлив семеен живот, много топла обич от партньора, който често пъти е човек на изкуството.


В осми дом, влиянието на Венера както вече отбелязахме и за другите членове на слънчевото семейство, е притъпено и отслабено.


В девети дом, Венера, особено ако е близо до зенита, определя на родения богат и разнообразен живот, много пътувания, изобщо - възможност за най-приятен живот. Такива хора излъчват от себе си приятна привлекателност за всички, където и да отидат.


В десети дом, Венера определя, че роденият ще се занимава с изкуство, т. е. неговата професия и обществен живот ще бъдат свързани с изкуството.


В единадесети, дом Венера показва, че роденият ще има връзка с общества и хора на изкуството, които в повечето случаи ще му помагат и улесняват живота му. Често пъти брачният му партньор може да бъде човек на изкуството.


В дванадесети дом, Венера дава най-приятни качества в отношенията с околната среда, включително и писателски способности.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ