НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

ЛУНАТА В ДОМОВЕТЕ

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

ЛУНАТА В ДОМОВЕТЕ


В първи дом, Луната, особено когато е на асцендента или много близо до него, дава всичко онова, което казахме по-горе за нея. Същото важи (разбира се, при благоприятни аспекти) и за разположението й върху другите ъглови точки или върху границите между домовете, но вече в по-слаба форма.


Във втори дом, нейното влияние се подсилва, без ясно изразени особености. Вниманието трябва да се насочи повече към аспектите, които има с планетите.


В трети дом, Луната показва, че роденият ще има стремеж често да сменя работното място и професията си и да пътува.


В четвърти дом, Луната определя за личността добри условия и грижи в дома, където се е родила, но тя ще напусне родния си град и ще живее другаде. Обикновено сключва брак с човек от друго селище и живее там.


В пети дом, Луната определя човек, който ще има много емоционални връзки с хора от противоположния пол, особено ако е в перихелий.


В шести дом, Луната показва човек, който ще има много връзки с обикновени хора от народа, които ще го подпомагат, а с близките си роднини, ще бъде в добри отношения.


В седми дом, Луната показва човек общителен, любезен, контактен, който ще има много кандидати за женитба, особено ако е в перихелий, т. е. бързо се движи.


В осми дом, действието на Луната е слабо, особено когато е в афелий, т. е. бавно се движи.


В девети дом, Луната говори за човек с богато въображение и много пътувания.


В десети дом, Луната определя човек, който ще има връзки и ще ръководи обикновения народ, а професията му е свързана с някакво ръководство и задоволяване на нуждите му; например, артист, певец и пр.


В единадесети дом, Луната показва човек, който със своята професия ще бъде свързан с обикновените хора и те ще му бъдат в услуга.


В дванадесети дом, Луната говори за човек с добра способност да прояви приятелство, ако има аспект с Меркурий и Венера.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ