НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

141. Ние решаваме не своя задача, а задачата на хиляди, с които сме свързани

Весела задачаНесторова ТОМ 24
Алтернативен линк

141. Ние решаваме не своя задача, а задачата на хиляди,


с които сме свързани


Съзнанието на мнозина не е още будно, защото често пъти, като вървите по пътя бутате се, падате и ставате. Вашата светла мисъл и вашето добро сърце ще трябва да допринесат плод, който да поднесете на човечеството. Щастието ви седи в този принос. Поднеси твоите широки идеи на света. Мисли за Бога и Той ще мисли за теб. Бога слагай по-близо до себе си, за да може да ви представи онова, което е далеч от вас. Бог е първият и последният, Когото трябва да видиш във всеки.


Любовта е началото на живота, Мъдростта е края, а Истината е пътя, по който ти ще вървиш. Ако искаш ти да се проявиш на физическия свят, постави Бога пред себе си и ако си истинен, проявлението ти ще бъде реално. Истината е, която ще внесе корекция на погрешките, извършени по отношение на Любовта и Мъдростта.


Престъпление е да давате на хората плод след плод, престъпно е вашето разточителство, вие страдате от него. Прегрешение е да търгувате по такъв начин с Божията Любов, защото има неща, които са само за теб, които следва да ги приложиш в своя живот Това благо го наричаме тайно. А явно е онова, което е ценно за мен и моите ближни.


Ако се борите със старото във вас, ще станете силни. Борете се и ще имате бъдеще. Ако не се борите с дявола в себе си, вие сте от глупавите деви. Ако се борите с нисшето във вас, вие сте от разумните деви. Бори се, за да бъдеш умен. Светът се нуждае от служители на доброто, които ще вършат работа. Ако искаш да имаш придобивки в живота си, служи на доброто.


Когато тръгнеш с Истината, тогава всички глупости ще останат зад вратата, която младоженеца ще затвори.


Христос реши не лична своя задача, а задачата на цялото човечество и ние решаваме не своя задача, а задачата на хиляди, с които сме свързани."



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ