НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

90. Нараненият Нептун в хороскопа изсмуква жизнените сили на човека

Весела Несторова ТОМ 24
Алтернативен линк

90. Нараненият Нептун в хороскопа изсмуква жизнените сили


на човека


Добре, че си ходила в Америка. Американците са искрени и чистосърдечни. Има много да се учи човек от тях. Сега сме във век на топене. Старото се стопява и много хора вече приемат новото. Един мъж трябва да обича всички жени, а не да отделя една и да я нарича по-добра от другите. Не е ли и тя съставена от същите елементи и няма ли същия произход като другите? Забранено е всякакво изключване.


Научи се на правилна обхода към всички. Всяко нещо, което ти създава вътрешно раздвоение, не е съвършено. Ако нещо подтиска и ограничава сърцето ти, то ще се развие в по-нататъшни противоречия и мъчнотии. А защо да си създаваш излишни тревоги в живота? Направи живота прост и плодотворен, доколкото ти е възможно. Кое е по-добро, да учиш стотици деца или да служиш и се жертваш за четири-пет пиячи на вино? Да им сервираш вино и да викат "Бивала"! Бих сложил малко газ във виното им, да им се развалят стомасите, за да спрат да пият, вместо да им сервирам вино. Внимавай с лостовете! Не вдигай големи тежести, да не ги счупиш. Знай кога и къде да ги използваш, особено лоста на любовта. Когато хората се женят, мъжът дава на жената червени, сини и жълти цветя, но те са мъртви. В замяна на това той иска от нея любовта и вярата й. Вместо това той трябва да й дава живи цветя в саксии - живи чувства и живот, а да не дава мъртво за живо. Ти обичаш Библията, защото тя ти дава нещо. Можеш ли да обичаш букваря по същия начин? Ами ако в брака започнеш да учиш буквите отново, каква полза ще имаш от него?


Нараненият Нептун в хороскопа е като красивите цветя, които се затварят и изсмукват живота на насекомите. Внимавай, когато спреш да пиеш мед от такова цвете, да не останеш в него и умреш. Бъди винаги будна!"



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ