НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

II. Съвпад на планетите Сатурн и Уран в знака Телец през 1942 година за България

ТОМ 22
Алтернативен линк

II. Съвпад на планетите Сатурн и Уран

в знака Телец през 1942 година за България





1. Планетата Сатурн е управител на хороскопа на българския народ, чийто асцендент е Козирог.
Сатурн управлява кармата, а съвпада му с Уран му дава един период от 45 години да се разрешат всички кармични проблеми, но при условие, че се ръководи от Духът Йехова, от Духът Господен. Това е условието. Не случайно съм представил главата „Домът Господен и съдбата на света" за тези 45 години, който действува от памти века. А особено това се отнася за българите, живущи на Балканския полуостров в зодиака на Козирога, където българите по плът сега са преродени всички духове на израилтяните по времето на Мойсея. И това усложнява нещата и съдбините на този народ.
А защо? Отхвърлят духа на Йехова и на Бога Саваот.


2. Този български народ не признава Учителя Дънов - нито за Учител, нито за Миров Учител, нито за Всемиров Учител. Ето защо те отхвърлиха Божествения Дух, Христовият Дух и Господния Дух. И така си направиха нова карма с Всемировият Учител. И сега и в бъдеще ще си плащат заради хулите към Духът чрез живот и смърт.

3. Този български народ не признава и не приема Словото на Великия Учител - Беинса Дуно за Слово на Бога. А това е Слово на Емануил, който е Бога на Земята и Бога на Небето. И направиха съдба със Словото му, като го променяха, редактираха и накрая го изгориха през 1957-1958 година. И сега и в бъдеще ще плащат за престъпленията си към Духът чрез живот и смърт.

4. Втората Световна война завърши с капитулация на Германия на 9 май
1945 г. Вижте главата „Учителят Дънов за Втората световна война 1939-1945 г."


5. Идването на комунистическата власт в България на 9 септември 1944
г. беше предсказана от Учителя Дънов Още през 1942 г. в частен разговор той предопределя съдбата на
България от 1944 г. за следващите 45 години до 1989 г.

6. През 1942 г. когато започва новият съвпад на планетите Сатурн и Уран в знак а Телец за следващите 45 години, Учителят Дънов дава насока за следващите 45 години, когато в България ще управляват комунистите. За тези негови думи виж „ Изгревът" , т. II, с. 38-39; т. Ill, с. 309-311.

7. А онова, което българите преживяха под комунистическата власт от 1944-1989 г. бе предварително  подготвено. И се чакаше времето да се осъществи И как бе подготвено и как се осъществи ще проверите в раздела „Домът Господен и съдбата на света", с неговите V отдела, които представям.

8. Непрекъснато слушах, че Учителят Дънов е предрекъл, че през 1975 г. Бялото Братство ще предприеме акция. И всички очакваха тази акция. И тя дойде. Аз я дочаках. През юли-август 1975 г. в Хелзинки се събраха всички европейски държавни ръководители и признаха границите на Европа определени на Мирната конференция в Париж 1947 година. По този начин за втори път след конференцията в Ялта 1945 г. узакониха и признаха, че са предали доброволно на СССР в комунистическата империя страните: България, Румъния, Полша, Унгария, Чехословакия и половин Германия като ГДР. Всички бяха изумени, изненадани и не вярваха на ушите си на новината. А новината бе истинска, защото не трябваше да се нарушава периода от 45 години и той трябваше да изтече през годините си напълно естествено.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ