НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

8.1. МАРС В ДОМОВЕТЕ

ТОМ 19
Алтернативен линк

8.1. МАРС В ДОМОВЕТЕ


Марс в първи дом, особено както вече отбелязахме и за другите членове от Слънчевото семейство, ако е близо до хоризонта - Асцендента, дава характерните белези, както на тялото, така и на главата, лицето, за които отбелязахме, а също и на психологичните изяви. Тук разбира се, трябва да се има предвид до каква степен Слънцето е облагородило мозъчните центрове, създадени от Марс, за което нещо помага „Френологията”, а също и аспектите, които той има с Луната и Планетите.

Марс във втори дом - подсилва вътрешните, психологическите качества, който той носи.

В трети дом - говори за човек, които ще има за предмет на своята дейност предимно метални съоръжения - ножове, инструменти. Хора с Марс в този дом са обикновено хирурзи, зъболекари, машинни инженери и конструктори. Занаятчии, които в своята дейност имат предимно сечива.

В четвърти дом - роденият ще бъде при крайно остри, неприятни кавгаджийски отношения между родителите му, като в многото случаи между тях ще дойде и развода. При по-напреднала възраст, роденият ще има борби и напрежения, за да има необходимите условия за живот.

В пети дом - връзките му с противоположния пол ще бъдат лоши, кавгаджийски. Поне с една връзки той ще скъса, ще се раздели с пререкания и неприятни разправии, Не рядко и отношенията му с неговите деца ще бъдат студени и неприятни.

В шести дом - роденият ще има неприятни дразнещи разправии с братя, сестри, близките си роднини, а също вероятност от сериозно падане, нерядко със счупване на кост, операция, изобщо мъчителни сътресения в живота му.

В седми дом - ще бъде нещастен в женитбата си, със задълбочената си връзка, с противоположния пол и в многото случаи неизбежен развод и скъсване с партньора, или неговата преждевременна смърт. Изключения от това, и то при редки случаи, ще се избегне развода, ако в този дом са Луната или Венера и то при положение, че партньорите са интелигентни и възпитани.

В осми дом - влиянието на Марс, както вече отбелязахме и при другите членове на Слънчевото семейство, е притъпено и отслабено. Роденият не ще обича разправии, дразнения и резки груби отношения.

В девети дом - особено, ако е близо до Зенита, роденият ще има дръзко, критично отношение към всички и всичко. Ще обича да командва и разпорежда, но друг да го свършва. Опасност от катастрофа, падане, нараняване при пътуване.

В десети дом - роденият обикновено ще бъде военен. Общественото му положение ще бъде свързано с метали, машини, оръжия.

В единадесети дом - връзки с военни и взаимоотношенията с тях, като често партньорът е женитбата му ще бъде военен или все връзка с военните.

В дванадесети дом - голяма енергия, усет за справедливост и застъпничество за нея. При интелигентният и възпитан човек имаме реформатора, а също човека, борещ се за закрила на слабите и онеправданите. Но също и неприятни случки е живота му - катастрофи, операция, падане, нараняване.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ