НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

7.1. ВЕНЕРА В ДОМОВЕТЕ

ТОМ 19
Алтернативен линк

7.1. ВЕНЕРА В ДОМОВЕТЕ


Венера в първи дом, особено както вече отбелязахме и при другите планети и Луната, ако е близо до хоризонта - „Асцендента”, дава външния вид на тялото, белезите по главата и лицето, за които отбелязахме вече. И според това до каква степен Слънцето е облагородило мозъчните центрове на Венериния тип, имаме и по-красивите и съвършени белези, форми и качества, които тя носи и дава.

Във втория дом се подсилват вътрешните качества, които Венера дава.

В трети дом - роденият във всяка своя работа и дейност ще прилага красотата, изяществото, умението да бъде тя свършена най-хубаво. Приложните изкуства са ясно изразени, когато на родения Венера е в този дом.

В четвърти дом - роденият ще бъде изключително много обичан и задоволяван от своите родители и близки. Всички негови желания и нужди ще бъдат задоволявани с възможно най- голямо внимание и топлота. Изобщо, тези типове са приятни и добре приети навсякъде и от всички. Ще имат пътувания, приятни разнообразия, и където и да отидат извън родното място, ще бъдат добре и с успех ще могат да се изявяват.

В пети дом - ще бъде също много обичан от хората на противоположния пол. Любовните му връзки с партньора ще бъдат най-топли и сърдечни.

В шести дом - роденият ще бъде много сърдечно и топло подпомаган материално от своите братя, сестри и най-близките му около него, отношенията с тях ще бъдат най-топли и сърдечни.

В седми дом - щастлив семеен живот, ще бъде много и топло сърдечно обичан от партньора си. Като често пъти самият партньор ще бъде човек на изкуството.

В осми дом - влиянието на Венера, както вече отбелязахме и за другите членове от Слънчевото семейство, е притъпено и отслабено.

В девети дом, особено, ако е близо до Зенита, роденият ще има богат и разнообразен живот, много пътувания и задоволствия, изобщо възможност за най-приятен живот. Тези хора излъчват от себе си една приятна привлекателност за всички където и да отидат.

В десети дом - роденият ще се занимава с изкуство. Неговата професия, общественият му живот ще бъдат свързани с изкуство.

В единадесети дом - говори, че роденият ще има връзки с обществата и хората на изкуството, като в много случаи, те ще му помогнат и улеснят и живота му. Често пъти партньорът в женитбата може да бъде и човек на изкуството.

В дванадесети дом - Венера дава своите най-приятни качества, в които се включва и възможността за писателски способности - поезия.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ