НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

5.1. ЛУНАТА В ДОМОВЕТЕ

ТОМ 19
Алтернативен линк

5.1. ЛУНАТА В ДОМОВЕТЕ



В първия дом Луната, особено, когато е на хоризонта - Асцендента или много близко около него, дава всичко онова, което казахме за нея. Също тъй и при другите ъглови точки, на границата между домовете, но вече в по-слаба форма и разбира се при добри аспекти.

Във втория дом - е без особен израз, без ясно изразени особености. Вниманието е повече в аспектите, които тя има с планетите.

В третия дом - показва, че роденият ще има стремежа често да сменя работата си - професията, а също тъй и да пътува.

В четвърти дом - говори за човек, който ще бъде при добри условия и грижи в семейството, където се е родил, но ще напусне родния си край и ще живее другаде. Обикновено се оженват за такива от други селища - чужденци, и живеят при тях, където са заселени.

В пети дом - говори за човек, който ще има много връзки с противоположния пол, особено, ако Луната е перихелий - бързо се движи любовни приключения.

В шести дом - показва човек, който ще има много добри връзки с хората от народа - обикновените, които ще го подпомагат. С близките си роднини ще бъде в добри отношения.

В седмия дом - показва човека, който ще има много кандидати за женитба, той е общителен, любезен, контактен и тук особено, когато Луната е Перихелий - бързо се движи.

В осми дом - действието на Луната е изобщо слабо, особено, когато е в афелий - слабо се движи. Стремежът за семеен живот не е подчертан.

В девети дом - говори за човек с богато въображение, лунните качества са добре изразени и много пътувания.

В десети дом - имаме човек, който ще има връзки и ще ръководи обикновения народ. Работата му и професията е свързана с някакво ръководство на този народ и неговите нужди.

В единадесети дом - показва човека, който със своята професия ще бъде свързан с обикновените хора и те ще му бъдат в услуга.

В дванадесети дом - говори за човек с добри способности за прояви в писателството, особено в поезията, ако луната има аспекти с Меркурий и Венера.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ