НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

4.2. ВУЛКАН В РАЗЛИЧНИТЕ ДОМОВЕ

ТОМ 19
Алтернативен линк

4.2. ВУЛКАН В РАЗЛИЧНИТЕ ДОМОВЕ



За първия дом е в сила всичко, което отбелязахме за него.

Във втори дом имаме само едно подсилване на жизнеността, която той дава.

В трети дом - говори, че човека е склонен, има подтика към ръководство - ръководна работа.

В четвърти дом, които е дом, където се изразени условията на родения в семейството, където се е родил. Там Вулкан ще даде добри условия на родения във всяко отношение, материални, и възможността за богати впечатления от пътувания, срещи, контакти с хората. Поне един от родителите му ще има добра ръководна служба.

В пети дом, който има отношение към чувствената - емоционалната природа на човека, какви чувства ще получи и ще има най-вече от към противоположния пол. В този дом Вулкан ще даде на родения богати, обилни чувства от най-близките си и най-вече от човека на противоположния пол, с който ще бъде свързан. Роденият ще има връзка с добра, интелигентна, възпитана и с достойнство личност.

В шести дом, който определя отношението на родения към неговите най-близки - роднини преди всичко. Там ще даде на родения добра материална и морална подкрепа от близки, но високопоставени лица, а също, че с близките си роднини ще има добри коректни отношения.

Вулкан в седми дом, който е дом на женитбите - женитбените отношения и най-близките му сътрудници в работата. Роденият ще има за партньор добър, благороден, Вулканов тип човек, с който добре ще върви семейният живот и работата му с най-близките сътрудници.

В осми дом, влиянието на Вулкан в този човек, всичко онова, което той дава, ще бъде в значителна степен ограничено. Вулкан слабо се изразява там, малко е парализиран.

В девети дом, говори за една широта на търпимост към околните, добро здраве, добро обществено положение, особено, ако Вулкан е близо до Меридиана. Също и много пътувания, изобщо задоволен живот.

В десети дом, който е дом на общественото положение. Там той ще даде на родения добра ръководна служба. Човекът, който ще има умението и възможността да предава своите знания на другите и ще ги ръководи. Ако и Меркурий е там, ще имаме преподавател, учител, професор от голяма класа.

В единадесети дом, които е дом на връзките с хората, с околните, хората, с които работи. Там ще даде на родения вниманието, помощта и подкрепата на високопоставена личност, която ще му помогне при заемане на служба и ред други случаи.

В дванадесети дом, особено, ако е близко до хоризонта асцендента, ще имаме човек с редуващи се много благоприятни събития в живота му, както в материалното, така и във всяко друго отношение. Ако и Меркурий е там, то ще имаме човек с писателски талант - проза, поезия.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ