НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

Сборник ТОМ 7

ТОМ 7
Алтернативен линк

СБОРНИК ТОМ 7

Спомени на съвременници и последователи на Всемировия Учител БЕИНСА ДУНО

Събрал, подбрал, записал, съхранил и представил
Вергилий Кръстев

Библиотека „Житен клас" София 1997



Посвещава се на онези братя и сестри, които бяха в Шко­лата на Бялото Братство, при нозете на Всемировия Учител Беинса Дуно, слушаха Словото на Бога за идното човечество от Шестата раса и пееха песните Му, които ще бъдат молитви за Новото Човечество.


Поднасям този мой труд - резултат на двадесет и две годишно издирване и проучване като дaр на онези, на които очите са отворени и съзнанието е будно за Словото на Великия Учител Беинса Дуно, и на които ушите са отпушени за музиката Му, защото я възприемат като творчески акт на Божествения Дух.


Школата на Учителя Дънов е Школа на Всемирното Велико Бяло Братство. Тя се открива за пръв път от 1922- 1944 г. на земята, в духовния свят и в Божествения свят. Школата на учителя Дънов е Школата на Всемировият  учител Беинса Дуно.


Словото на Великият Учител Беинса Дуно е Слово на Бога за VI-ta раса на идното човечество. Школата на Великия Учител се управлява от Словото Му, което е Слово на Третият Завет на Бога към човечеството.


Има Един Учител, Едно Слово, Една Школа и един ученик.

Една е Школата на Бялото Братство за душите от цяла­та Вселена, търсещи общение с Бога чрез Словото на Всемирния Учител Беинсд Дуно.


Словото нa Всемировият Учител Беинса Дуно е Слово за духовният Изгрев на човешките души.


Д-р Вергилий Кръстев



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ