НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

57. Шрапнелите избухваха

ТОМ 34
Алтернативен линк

57. ШРАПНЕЛИТЕ ИЗБУХВАХА

В.К.: Да. И какво стана с шрапнелите? До днеска шрапнели получаваш.

Л.Т.: Ами дойдох и до шрапнелите. Може отсега нататък да не хвърлят, отде да знам!

В.К.: Ето сега, Вие виждате от опит как ни пречат на нашия контакт. Имате опит как Ви разубеждават да не работите с мене. Ето Фаустина Иванова е свидетел.

Л.Т.: И тази Мария, нали я чухте завчера как говори срещу Вергилий?

В.К.: Коя Мария? Ей тази Мария.

Л.Т.: Защото я прати Гина Джиджева. А мене, на именния ми ден, ми поднесоха 200 лева. Аз не ги исках, насила ми ги туриха. И подаръци ми донесе. И от Гина Джиджева имам предложение, че иска да купи всичкото - апартамента и вещите тук.

В.К.: Мен не ме интересува имуществото, апартамента, защото аз си имам апартамент, имам и вила нали. Аз съм добре материално, защото такава ми е професията. Аз не искам нищо, аз искам да съдействувам, да отпечатаме твоите неща. Аз само ти помагам заради Учителя. Аз не ти искам това. Сега, аз това нещо много го ценя. Аз не искам това нещо да попадне в Джиджеви и други. Аз искам, аз да го поема. И аз имам претенция вече след време всичко да ми се предаде на мене.

Л.Т.: Аз имам сега доверие към Вас. Иначе няма да Ви го дам.

В.К.: Ясно. Ти виждаш, че аз работя. И при първия път, когато дойдох, беше Марийка Марашлиева96, втория път беше Любка Хаджиева97- сестра, нали? Ето сега - сестра Фаустина Иванова. Идват три различни сестри, изпраща ги Учителят, да бъдат свидетели. Ами те са свързани с вериги за други души и т.н. И аз не говоря без свидетел. Утре тия хора как ще ги видя? Ще отговарям пред Учителя и пред Бога!

Л.Т.: Вие нямате ли издателство?

В.К.: Аз нямам издателство, обаче като го имам материала - сега е вече така: плащаш и си намираш издател.

Л.Т.: Има такива издателства.

В.К.: Има. И понеже няма, ако няма хартия, аз съм работил в чужбина и имам долари. Ще платя хартията с долари, ясно ли е? И ще се отпечата.

Л.Т.: И да не се отпечата в прекалено много.

В.К.: Аз ще си направя сметката. Сетне ние ще умуваме. Аз ще направя сметката колко хиляди тираж. Защото за мен е важно да се отпечата, да го има. Аз не мога да кажа колко. Защо? То зависи от самия издател дали ще бъде 5 хиляди, дали ще бъде 10-15-20 хиляди. Аз не зная. Това допълнително ще се реши. На този етап важно е Вашето съгласие и аз тръгвам.

_______________________________________

96) Марийка Великова Марашлиева, след брака - Марийка Великова Иванова, 1922-2008

97) Любка Стефанова Хаджиева, 1912-1997


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ