НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

19 Задачата на учениците

Б. Съветникът в очите, ума и сърцето на Величка Няголова. ТОМ 33
Алтернативен линк

19. ЗАДАЧАТА НА УЧЕНИЦИТЕ


Вие, като наши представители на физическата Земя, като ученици на Великия Учител, света ще обиколите и навсякъде делото Му ще разпространите. Абсолютно нищо друго няма да ви интересува, няма да държите никаква сметка за живота си, няма да се смущавате от нищо, ще знаете - целият светъл свят в едно с великия Учител, ще ви съдействат във вашето дело. Нито косъм, няма да падне от главите ви! Знайте, това е последната воля на Господа за Земята.

Това откровение, което днес ви се дава, вие ще продължите по нататъшния си живот. Няма да пожалите нито силите си, нито живота си за това велико, Божие дело.

Не мога да ви опиша радостта на светлия възвишен свят, че има на Земята души като вас, готови за саможертва в името на Великия Учител и на Неговото свято дело!

Пожелавам ви Славата на Неговото дело да залее цялата Земя, да проникне във всеки человек, и всички хора по Земята да се проникнат от Божествената светлина!

За тази ваша работа, за която ще дадете целият си живот, докато сте още тука на Земята, ще ви отворим вратите. Никой няма да може да ви спре!

ОГЪН Е ТОВА!


Подобно на апостолите на Христа, и вие с още по-голяма светлина ще завършите делото на Учителя на Земята. И знайте, че във всички страни ще ви приемат, будните души ще ви намерят и ще просветнат.

Отваряме за вас всички страни и народи по Земята.

Отначало малцина, вашият брой ще достигне невероятни размери! Всичко, което търси, ще ви намери. Колкото повече заговарят хората за вас, за Учителя, за делото Му, толкова повече ще се стичат от всички страни. Тази вълна ще залее света.

Днес тук, на този свещен връх „Студени Чал”, ние ви призовахме на едно от нашите събрания.

Аз ви говоря пред очите на хилядите възвишени същества, които присъстват тук край вас.

Те ни благославят и поздравяват!

Желаят да чуят, готови ли сте де изпълните задачата с Господа, с Великия Учител и с тебе братко наш мил. - „Готова съм да изпълня волята безпрекословно!” (казва майка ми)

АМИН


Господи, тъй да бъде!

Ти велики Учителю знаеш най-добре нашата безгранична любов към Вас, към Вашето Слово, към светлия възвишен свят и към Вас Господи, наш велик баща! Ние слязохме на Земята, за да помогнем на това велико

дело, да участваме в създаването на новата култура на Земята. Под Вашето мъдро ръководство, и с Вашата всестранна помощ и подкрепа за Славата Божия, ние ще изпълним мисията си на Земята. Господ да ни благослови. Да изпеем заедно песента „Благославяй душе моя Господа”.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ