НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

14 Учителят говори

Б. Съветникът в очите, ума и сърцето на Величка Няголова. ТОМ 33
Алтернативен линк

14. УЧИТЕЛЯТ ГОВОРИ


Учителят ще каже: „Любящи мои ученици, вървете напред и все напред”, и тогава пред вас ще се разкрие нечутото, невидяното, недостижимото! Това примамва ли ви? Нека това да ви окуражава във вашия труден път на Земята. Бъдете мои верни, предани, любящи ученици.

Навсякъде ще имате картбланш! Всичко ще ви разкрием, но и вие няма да ме посрамите. Смело напред! Където и да ви пратя - ще работите. И никога не забравяйте любовта на светлия възвишен свят към вас. Вие сега почувствахте тази любов. Нека това да ви окриля и ръководи в бъдещия ви път. От сега нататък да виждаме във ваше лице едни истински ученици, живеещи абсолютно съзнателен живот. Обещаваме ви големи награди, след като минете трудния път. Но това да не ви блазни, а вие работете с любов.

Вие имате щастието да се домогнете до една малка част от моя вътрешен живот на Земята. Ако вие разговаряте един път в годината, месеца, седмицата с нас, то моя живот на Земята беше непрестанна връзка с Невидимия свят - както вие сега.

Но вие трудно се измъквате от тинята, мои добри и любящи ученици!

По-често, рекох общувайте с невидимите същества мои скъпи ученици. Цялата Вселена ще пребродя, но вас ще намеря и запазя, ще ви заведа при Бога. Всичко останало на Земята е много второстепенно. А защо толкова се вживявате? Искам да израснете. Желая ви да станете мъдри, добри и любящи ученици. Следвайте моя пример. Общувайте с Невидимия свят. Нека тези общувания да станат един непреривен процес, да бъдете долу на Земята, и никога да не се потопявате в аурата им. Духът ви да бъде горе. Ние ще прочистим Земята, и просветлим аурата й.

Следвайте моят пример. Абсолютно от нищо не се смущавайте и тъжете! Ние всички, се грижим за вас.

От сега нататък вашия живот, ще премине под мое ръководство. Аз ще отреждам вашата съдба. Вашият мил приятел - брата Любомир ще бъде проводник на моята дейност към вас. Ще му се подчинявате абсолютно, вярвайте з неговата беззаветна обич и любов към вас. Той черпи своята любов от самия извор на вечната любов. Има всичко това благословение и благоразположение. Той ще работи с вас. А чрез него целия Невидим свят от разумни същества, които благоговеят пред вас и непрекъснато ви благославят бързо да растете, и да ги посетите след време. Разбирате ли тяхната безгранична любов към вас?

Аз лично съм гарантирал за вас! И никога няма да ви оставя!

В най-трудните моменти на живота ви, съм ви помагал винаги. Познавам беззаветната преданост на Стефка, и тази на Величка - мои светли души и възлюблени ученици. На вашата любов към мене и аз ще отговоря със Своята безгранична любов, за която няма граница в цялата Вселена. От сега нататък, вие ще учите закона на любовта.

Още искам от Величка да я пренатоваря. Всичко старо от съзнанието й ще го изгорим, и тя ще просветне и ще стане силна и мощна!

Ти Стефка, си по-силна от нея, по-издръжлива си! Сега ще развиваме и нейния гръбнак, ще ви дам задачи по света. Мои ученици ще бъдете, и като такива, навсякъде ще работите.

Пътят ви Сам ще чертая, вратите ви Сам ще разтварям. Навсякъде ще ви посрещам, и ще бъда с вас.

Така ще работим заедно, ще подготвим и Благовест. Велико бъдеще го очаква! Той напълно ще продължи вашето дело. Вярвайте му. Ще изтекат мътните води от него, и той ще се пробуди и просветне. Велик дух ще го ръководи. Той е силен!

Работете с брата Любомир Лулчев, който ще ви обогатява и разкрива пред вас тайни от Невидимия свят.

Пожелавам ви мои любими ученици, да просветнете в Царството на Отца си, да изпълните с чест всички задачи, предвидени за вас на Земята!

Цялото Небе ви благославя за вечни времена! Действително Земята засиява от това присъствие, и фокусиране на светлина.

Мили мои чада, навсякъде в света ще ви разведа, и вие ще славите Господа на Земята, и ще разнасяте славата Му навред по света!

Ваш Учител във Вечността.

Всичко добре ще се нареди за групата, за вашата духовна работа и всички останали проблеми!

Няма Величка да бягаш от Земята. Ние ще ти показваме и други свят -твой вечен копнеж, и ще работим, за да просветне името на Отца нашего на Небесата на Земята.

АМИН


Ползотворно прекарване на усилената ви работа на Рила, а не почивка!


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ