НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

10. Ние нямаме нито миг почивка. Трябва да ви пазим от злото, което ви дебне непрестанно

Б. Съветникът в очите, ума и сърцето на Величка Няголова. ТОМ 33
Алтернативен линк

10. НИЕ НЯМАМЕ НИТО МИГ ПОЧИВКА.

ТРЯБВА ДА ВИ ПАЗИМ ОТ ЗЛОТО,

КОЕТО ВИ ДЕБНЕ НЕПРЕСТАННО


ДНЕС - НА 8 ЮЛИ 1979 г., неделя след обед - НОВО ПОСЛАНИЕ ОТ БРАТ ЛЮБОМИР ЛУЛЧЕВ

ГОВОРИ БРАТА:

Наближава ПЕТРОВДЕН, и цялата Вселена ще ликува!

Учителят Се ползва с голям авторитет във Вселената!

Милиарди възвишени същества, ще фокусират своята вибрация към Земята. При тази мощна светлина, която ще я залее, ще се получи голямо присъствие. Дава се ход на духовното в света. Ще настанат големи промени.

Земята е още доста силно концентрирана на тъмни сили, но при тази мощна светлина, която ще я окъпе, и каквато тя не помни досега, ще се предизвикат известни катаклизми.

ЗЛОТО ЩЕ БЪДЕ ИЗТЛАСКАНО ОТ ЗЕМЯТА!

Борбата е вече решена, и вие изведнъж няма да го почувствате, но ще има доста да треперите.

Какво ще бъде ли? Нещо, което никога не е било! Злото ще бъде победено!

И България ще даде своя дан. Ще разтворим тефтерите. Кармата на България, трябва да бъде платена. Знайте, че часът настъпва.

Не се подавайте на злото, което изтича. Ще се създадат условия на Земята да останат само тези, които ще приемат Новото Учение. И ще го приложат. И вие трябва да бъдете от тях. Невидимия свят е много строг. Присъдата е вече подписана, но не за вас се отнася.

Който иска да живее порочен живот, ще напусне Земята!

Този огън гори сега и във вас, и вие като по-чувствителни хора, чувствате нещата отдалеч. Вашето състояние, ще обхване и всички други. Малцина ще са тези, които ще успеят! Само истинските и тези, които имат приятели.

Трябва да знаете, и вие го знаете, че идването на Учителя на Земята е едно епохално събитие, което няма равно на себе си досега!

И вие знаете, че такава велика сила до сега, не е слизала физически на Земята!

Господ никога до сега не е направил такава голяма жертва, не е проявил татова милосърдие и такава голяма Любов, и то да помогне на онези, които Го любят, и които са готови да изпълняват волята Му безпрекословно.

Към тях Той е толкова щедър, че е готов да направи всичко!

Той чу воплите и молитвите на страдащите души, които копнеят да видят реализирана Божията Мъдрост на Земята. Той даде възможност на всичките хора да се пробудят и да потърсят Господа, но малцина ще бъдат избраните.

Никой няма да чака тези, които не желаят да се променят. При толкова любов и грижи, тези духове не престанаха да вършат зло на Земята. Със своята наглост, те станаха досадни на Бога, и завинаги ще бъдат изгонени!

Това са духове, които внасят смут във Вселената, и се опитват да заграбят всичко. Съдбата им е окончателно решена. Сега е съдният им час. Още един час остава. Господ създаде света с любов, и от тогава досега те все Му пречеха! И досега не са се отказали, и ако останат, няма да се откажат - пак ще си продължат злото дело. Те доведоха света до този хал. Непрестанно дебнат да хванат и будните души.

Ако имахте духовни очи да видите тези плеяди край вас, които гъмжат по Земята, ограбват всички, които могат! Нито миг не почиват, а дебнат! Те влизат в много хора, които им създават условия, и тормозят други!

Ние трябва непрестанно да бдим и да помагаме, да помагаме, където може. Ако бяхте тука, нямаше да ви е много лесно, а вие сега нищо не виждате и си живеете спокойно.

Ние нямаме нито миг почивка! Трябва да ви пазим от злото, което ви дебне непрестанно!

Вие дори не се сещате, само чувствате помощта ни, но има нещо неспокойно във вас, нещо, което всичко вижда и разбира, но го пази в тайна от вас.

Че живейте си спокойно, защо да се безпокоите? Правете си сладко, компоти и др. Всичко наопаки ще обърнем. Тези духове треперят!

Те знаят много добре КОЙ е Учителя! Прекланят Му се, и продължават пъкленото си дело!

Ние сме в мобилизация. Основна задача за нас сега е Земята. Как да извършим всичко, като причиним минимални страдания на нашите мили приятели. Като знаете това, спете спокойно, разхождайте се, развличайте се, а ние нито миг не губим от скъпоценното си време.

Човечеството е поставено на един висящ мост - над бездна от вода -океан. Но мостът се клати, люлее се над бездната, бушува отдолу водата, и всеки момент ще се прекъсне и ще изсипе всички в бездната, откъдето няма спасение!

И вие сте на тоя мост, но вашата съдба ще бъде друга. Когато мостът се прекъсне и всичко се изсипе, отгоре ще бъдат спуснати светещи стълбички, по които ще се качат тези души, които заслужават да бъдат спасени. Амин!

Eто картината на спасението ни:

Моста се прекъсва. Отдолу е бездната и отгоре има светещи стълби, които се спускат. Тъмните сили няма да могат да се докоснат до светещите стълби, защото ще изгарят от светлината им. Те ще бъдат светещите стълбички само за определени души, които са работили за Бога.

Ще се чуват вопли, стенания, плач, скърцане със зъби! Нищо не трябва да ви смущава!

Тогава Земята ще бъде озарена със мощна светлина.

Учителят ще Се изяви.

Обикновените хора ще кажат, че това е свършека на света, но духовните хора трябва да знаят, че това ще бъде Началото на Новата култура на Земята.

Молете се и вие, за да може и вие да участвате в създаването на Новата култура на Земята и на Новото човечество.

И затова сте така отпаднали и изморени, защото долавяте отдалеч това, което идва!

Но вие не сте на Земята, за да плащате като другите хора, а за да бъдете в едно с невидимата армия от светли същества, която ще разчисти пътя. Ако можехте да имате това съзнание, нищо друго нямаше да ви интересува! Разбирате ли в колко важен момент сте на Земята? Невидимия свят разчита на вас, пази ви, подкрепя ви, подготвя ви и вие трябва да устоите докрай. Това е много важно.

Чуваш ли Величка? Малко трудно чуваш! Ти предварително усещаш нещата, на тебе ти влияят тези вибрации и ти си уморена. Ще ти дадем почивка, но трябва духовно много да работите. Атмосферата край вас е много гъста и вие се задушавате вече, а трябва да издържите.

Познавам ви, пожелавам ви ползотворно прекарване на съборния ден, духовен подем и издръжливост! Победата ще бъде наша. Амин!

Така Господ е решил. И когато всичко се успокои, ще се съберем заедно на някоя красива полянка в планината, ще седнем на богатата трапеза да си хапнем, ще разговаряме, ще размишляваме и ще си починем в красивия Божи Рай, създаден от Великия Творец, за да пребъде във веки доброто и любовта.

Ще посетим и Учителя, ще Му целунем ръка, и ще Му благодарим за великата Му милост и благост към нас!

Да бъде благословен във веки!

Славата на Неговото дело да се носи навред по Вселената!

Ваш невидим приятел!



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ