НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

3. Черната ложа основа Римската империя

Въведение ТОМ 33
Алтернативен линк

3. ЧЕРНАТА ЛОЖА ОСНОВА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ


Според легендата, за пръв основател на Римската империя се смята Еней - беглецът от ограбения и опожарен град Троя.

Неговият потомък - цар Нумитор бива убит от брата си Амулей, който заема престола му, и за да го запази за себе си, убива сина му, а дъщеря му Рея Силвия направил весталка. Но тя, въпреки законите на весталките да останат девици, забременява и ражда близнаците - Ромул и Рем, които Амулей хвърля в река Тибър, а майка им заравя жива.

Децата били изхвърлени на брега, вълчица ги откърмила, а царските овчари ги отгледали. Когато близнаците стават пълнолетни, те си отмъщават на Амулей, като го убиват.

Ромул и Рем основават Рим, който тогава имал най-големи размери.

Братята се скарват. Ромул убива Рем. Но тъй като новооснованият град нямал достатъчно жители, Ромул събрал изгнаниците и скитниците и ги заселил в града, но те нямали жени, затова с измама откраднали жени от съседни селища. Това става около 745 година преди Христа.

Авторите на легендата - адептите на Черната ложа, са велики посветени в Школата на Каина и баща му - Дявола!

Те събрали от цялата Вселена и от дъното на ада семената от най-отровните и зловонни цветя, разсели ги щедро в пределите на бъдещата Римска империя и в душите на нейните граждани, които през вековете ще никнат и растат, ще се разцъфтяват в изкуства, законодателство, право, държавен строй и най-главно - в живот.

От тези цветя ще бъде изплетен и венецът за главата на Христа!

Във всяка дума, форма, изречение, мисъл, идея и главно постъпка, са изразени и внедрени принципите, законите и формите на злото - на Черната ложа!

Беглец е първият основател на Римската империя. Всички достойни троянски синове с чест загинаха в развалините на града си, само Еней с бягство се спаси. Това показва, че много бегълци ще има в тази империя!

Амулей убиза брат си и сина му, а дъщеря му изпраща весталка, близнаците хвърля в Тибър, а майка им жива заравя, само за да заеме и запази за себе си престола. Това показва, че в тази империя ще има много безскрупулни владетели, убийци, властолюбиви и жестоки тирани!

Рея Силвия престъпва законите на весталките - от това семе ще се народят много нарушители на законите!

Преките основатели на града са близнаци, което показва, че в този град хората ще имат големи противоречия и изобщо, животът на империята ще протече в нестихващи противоречия!

Основателите са закърмени и откърмени от вълчица - егоизмът ще бъде реалния, основния нравствен закон в отношенията на неговите граждани.

Брат брата убива - ще има много братоубийства.

Големите размери на града, неспирното желание и стремеж на неговите ръководители към завоевания подсказват, че империята ще бъде най-голямата в света.

Първите жители - родителите на цялата империя, са скитници и изгнаници - измета на обществото. Такива родители ще родят и подобни деца. Те нямат свои жени, затова си открадват с измама.

В тази империя, измамата ще бъде едно от най-практикуваните средства за постигане на целите си!...


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ