НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

9.2. Причините

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

9.2. ПРИЧИНИТЕ


9.2.1. През 1935 г. Сава Калименов публикува в своята печатница „Агни Йога".

Учителят лично 3-4 пъти е изпращал хора, които да Му кажат, че Учителят Дънов му препоръчва да не я издава. Но той си я издава!

9.2.2. За нея и събитията около нея, вижте „Изгревът", том IV, с. 563-575.

За Мория и „Агни Йога в България", виж с. 566-571. Проучете го добре. То е за вас.

9.2.3. Той, Сава Калименов научава чрез писмо от Амалия Вайланд от Латвия, че Учителят Дънов е казал, че Николай Рьорих е представител на Черната ложа. И онова, което жена му пише като медиум е дейност на Черната ложа.

Тогава той разбира грешката си и съобщава това на приятелите си. Но е вече много късно! Книгата я четат.

9.2.4. Разучете с. 571-575 - „Истината" за книгата „Агни Йога". Необходимо е да я проучите. Издадена е в България. И то в 1935 г.

9.2.5. Тази литература бе забранена от Сталин в СССР. Но след събитията в СССР след 1989-1990 г., тя започна да се печати и заля цялата територия на СССР. И така тя бе подготвена за разрушение.

9.2.6. Онова, което запали фитила, и бурето с барут се взриви, бе филма с „Паневритмията от 1947 г." Това бе архивен филм, но вместо да сложат музика на Паневритмията на Учителя Дънов, то сложиха класически мелодии.

Синът на семейство Гобо се оженва за рускиня. Те предават видеокасетка на руснаците и те започват да я гледат. Това запали фитила, бурето се взриви и СССР се разруши.

Виж „Изгревът", том XIII, с. 812-814.

9.2.7. Дали сериозно говоря? Аз не случайно публикувах „Учителят Дънов за Паневритмията". Проучете я добре. И ще видите откъде идва разрушението.

9.2.8. Тази видеокасетка бе изпратена в България и чрез нея се започна разрушението в България. И ние сега попаднахме под робство!


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ