НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

10. Кой предизвика сушата, след това бурите, градушките, наводненията в България и Европа през 2002 г.?

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

10. КОЙ ПРЕДИЗВИКА СУШАТА, СЛЕД ТОВА БУРИТЕ,

ГРАДУШКИТЕ, НАВОДНЕНИЯТА

В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА ПРЕЗ 2002 ГОДИНА?


10.1. В „Изгревът", том XVI, с. 752-758 има отпечатано заглавието „Учителят за Паневритмията", взето от тетрадките на Пеню Ганев. Текста е автентичен. Почеркът е на Пеню Ганев. А той е точен при преписа на такива мисли, изказани от Учителя Дънов. А на с. 756 е статията „За Паневритмията". Тук Учителя говори, че Паневритмията е велико оръжие за градеж или за разрушение. Ако се играе правилно и изпълняват движенията в Паневритмията както трябва, то играещият се свързва с положителните сили в природата. Но, ако се правят грешки в паневритмичните движения, то се насочва оръжието към Великото, към Бога и предизвикват отрицателните сили в природата и се идва до разрушението в света. И до разбъркване на кашата в света. То е един израз по онова време, когато вали дъжд, когато настане дълбока кал по пътищата, когато по тях минават войници с ботушите и чрез газенето на тази кал, тя става на каша - редка кал, по която не може да се върви, нито да се движи волска или конска каруца. И всичко спира да се движи по пътя.

И Учителят Дънов заявява, че за разбъркване на тази каша в света са виновни онези, които играят погрешно Паневритмията. Всички тези мисли съм ги дал с надебелени букви, за да се вижда добре, та да се прочете от някои и да се вразумят също някои хора. Но не би! Това не става. Нито по времето на Учителя, нито след Него, нито сега. А са изминали от 1944 г. - цели 60 години до 2004 г. Ще се чака не 60 години, а 600 години, но накрая българите, които ще останат към няколко хиляди, ще бъдат принудени накрая да я изпълнят Паневритмията така, както трябва. А защо няколко хиляди?

Има едно изказване на Учителя, че така както българския народ не признава Словото му, има възможност да изчезне като народ. Но накрая казва, че дори да останат българите 300 000 (триста хиляди), пак ще бъдат принудени да изпълнят закона на Словото Му. Аз съм свидетел, че това вече се сбъдва.

От 1990 г. до сега - 2004 г., един милион българи на възраст от 25-35 години напуснаха България, и ежегодно стотици хиляди българи я напускат. А раждаемостта намаля, защото няма кой да ражда.

Към 2014 г. са напуснали 2 милиона българи.

Така от 1990 г. до 2034 г. - за следващите 45 години този народ ще се претопи и ще намалее с 1/3. И това не ще е случайно!

10.2. В „Изгревът", том IX, с. 781-783 има статия „Защо не се издава още истинската Паневритмия". Цитирани са всички възможни причини, и кой управлява това разрушение. Проучете го.

10.3. В „Изгревът", том XIII, с. 810-812 - „Принципите на Паневритмията и силите на разрушението чрез Духът на заблуждението". Ще разберете, че Космическият Дух движи Паневритмията в един космически кръг чрез Слово, музика и движения.

10.4. В „Изгревът", том XIII, с. 812-815 - „Какво направи Духът на заблуждението чрез силите на разрушението с филма за Паневритмията". Запознайте се и със следващата статия на с. 815-818 - „Защо руснаците не купуват оригиналното Слово на Учителя Дънов?" А на с. 818-819 ще научите как дойде разрушението в Русия и в България чрез обсебеният филм за Паневритмията и включването при упражненията на класическа музика. А нарочно изхвърлиха музиката на Учителя от Паневритмията. Това не бе случайно направено! А умишлено и целенасочено! И след това дойде разрушението в Русия и в България. Днес всички сме свидетели на това разрушение.

10.5. В „Изгревът", том XV, с. 911-918 е отпечатана статията „Паневритмията - хармония на Духът чрез мелодия, текст и движения". Чрез нея ще се въведете в историята на етапите през които минава Паневритмията, за да се свали от Небесата в България.

10.6. В „Изгревът", том XV, с. 919-922 - „Как да се запази чистотата на Паневритмията". От тук започна развръзката и съдбата на българите с променената Паневритмия лично от тях. Тръгнаха по пътя на отклонението, което има също път, и връщане назад няма.

10.7. Ето през 2001-2002 г. над България премина суша, после бяха умишлено запалени горите от злосторници. През 2002 г. започнаха да падат градушки и очукаха и унищожиха реколтата. После се появиха наводнения, небето отвори своите врати и се изляха пороища от дъжд. Бяха потопени във вода цели села и области в България. А през лятото на 2002 г. цяла Европа бе залята от бури, урагани и бе потопена от водната стихия. Това зрелище го наблюдавахме по телевизията.

10.8. Причината за надигането и идването на тази разрушителна сила бе предизвикано от онези, които промениха Паневритмията, и които продължават да я играят променена и изменена. Това се прави умишлено, за да може да се разруши България стопански, икономически, да изчезне човешкия български род и политически да престане да съществува като държава. А като я няма държавата, българите ще попаднат отново 500 години в робство и поробителите ще ударят и унищожат Словото на Учителя.

Това е целта - да го унищожат и да не остане следа от Школата на Учителя, и от Неговото пребиваване между българите! И досега това се изпълнява много добре, дори отлично от предателите на този народ. А имената им са описани в „Изгревът".

10.9. А сега прочетете в „Изгревът", том XV, с. 922-927 - „България гори, запалена от българи по плът, но чужденци и врагове по дух. България се разрушава". И което е най-важното, всички участвуваха в това разрушение - и политици и власти, защото бяха ръководени от едно и също място - от Духът на заблуждението. А ние гледахме този ужас по телевизията.

А аз си казах: „Направихте съдба със Словото на Учителя, имате нарушение към Паневритмията и провеждате изопачение на песните Му. И сега е времето да направите карма с Учителя Дънов и хиляди години няма да си я изплатите."

Това го казах. А следващите поколения ще си го проверят как действуват окултните закони на Словото на Всемировият Учител на Вселената - Беинса Дуно.

10.10. А сега ще ви посоча какво означава нарушението на окултните закони на Школата. А предателството спрямо издаването на оригиналното Слово на Учителя Дънов също се наказва и то безотказно, и по най-бърз начин.

За да покажем това, то вие трябва да се запознаете с материалите, публикувани в „Изгревът", том IX, издаден през 1999 г.:

а) „Свинарникът в Стара Загора" на с. 834.

Същия случай е описан подробно в „Изгревът", том III, с. 232, №22 - „Братски пари за свинарник", също и в „Изгревът", том VII, с. 178, № 10 - „Свинарникът".

б) „Не хвърляйте бисерите пред свинете" на с. 834-837.

в) „Кой е свинепастирът", с. 838-841.

г) „Не хвърляйте бисерите пред свинете" от „Изгревът", том XVI, с. 876-880. Тук е включен протокол за получаването на оригиналното Слово на Учителя за въвеждане на компютър и за печат. Бяха извършени предателства и измами към програмата на „Изгревът" за издаване на оригиналното Слово на Учителя. Тогава Небето се намеси, раздвижиха се небесните сили, предизвикани от нарушението на окултните закони, които са в Словото на Учителя Дънов.

На 22 май (събота) и 23 май (неделя) 1999 г. град Стара Загора бе потопен от невиждан град, наводнения, и градът бе пометен от природната стихия. Аз наблюдавах всичко това по телевизията и обърнах вниманието на моите сътрудници за възмездието, което се разрази над гр. Стара Загора. Бяхме свидетели на Божието възмездие.

10.11. А накрая ще ви посъветвам да си прочетете „Посвещение за разменната монета" от „Изгревът", том XVI, с. 2-3.

А кога могат да живеят братя в Единомислие? Само, ако се изпълни всичко, написано в „Изгревът", том XIII, с. 887. А в том IX е написано:

„Да живеят братя в Единомислие могат само человеците небесни, които имат Един Бог, Един Учител, Едно Слово и Една Школа. А Единния Учител е Всемировият Учител на Вселената - Беинса Дуно." Амин!

Написано на 19 август 2004 г. от 17 до 18.50 часа от Вергилий Кръстев.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ