НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

Мисията на славянството

ТОМ 30
Алтернативен линк

МИСИЯТА НА СЛАВЯНСТВОТО


1. Бъдещето е на Славянството.
Те ще внесат в света международното, всечовешкото и Всемирно Братство.


2. Духовната сила ще даде способността за саможертва, себеотрицание в името на колективното съзнание - Любов към всички.

3. Славяните ще дойдат до пробуждането на колективното и на човешко съзнание, което ще ги доведе до свръхсъзнанието, което ще им отвори съзнанието и ума им а Космическото Единение между човека и Междупланетната общност.

4. Славянството ще може да разгърне всичката своя духовна сила и мощ само чрез своето Обединение.
Ако Славянските народи не се обединят те всички, с изключение на Русия, ще изгубят своята свобода и независимост, ето защо Славянството трябва да бъде единно.


6. Славянството трябва да съзнае своята сила. Тази сила не е човешка, а Божествена. Тя не е външна, а вътрешна. Следователно, тя не може да се унищожи! (Братство. Бр. 281, 1 август 1941)

7. Славянството е определено от Бога да внесе елемента на Новото в живота на цялото човечество. Това иска Бог, а не хората. (Братство. Бр. 281, 1 август 1941)

8. Мислите от статията за Славянството във вестник Братство. Бр. 281, 1 Август 1941 са публикувани един месец след нахлуването на германците в Русия.
Чрез тази статия се изрази нашата вяра, на българите и на Бялото Братство, в непобедимостта и бъдещето на Славянството.


9. Днес на Славянството е възложено историческата задача – ОБЕДИНЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. Но това може да се осъществи чрез обединението на Славянството.

10. Да се положи основата за изграждане на всечовешко Братство на земята.
Тази задача е възложена от Провидението и Бога, защото Бог движи Вселената. А Всемировият Учител - Беинса Дуно - управлява тази Вселена. Той е Все и Вся!


11. Бог е с вас Славяни! Никаква земна, никаква демонска сила не може да ви спре по пътя на вашия възход. Съдбата на света започва от Дома Господен.
Домът Господен бе Изгревът в София.
Всемировият Учител се яви сега в Славянството с център България. Всемировият учител на Вселената - Беинса Дуно - дойде между Българите и Славянството и даде Словото на Бога. Русия трябва да приеме Словото на учителя Беинса Дуно и чрез него ще стане великая Русс и свещенная Россия.




Из материали във вестник Братство

подбрал д-р Вергилий Кръстев, 1 май 2014 г., София



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ