НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

VII. УЧИТЕЛЯТ И РУСИЯ

БОРИС НИКОЛОВ ТОМ 3
Алтернативен линк

VII. УЧИТЕЛЯТ И РУСИЯ


„Евреите на времето отхвърлиха Христа и дойдоха последствията. Днес са разпръснати по целия свят. И плащат кармата си за кръвта на праведните.

Болшевиките в Русия днес отхвърлиха Христа и дойдоха последствията. Загинаха милиони в гражданската война и още толкова милиони ще загинат допълнително. В Русия, комунистическа Русия ще станат промени. Те ще приемат в бъдеще Новите Идеи. Питат: дали Русия ще изпълни своята духовна мисия? - Да, тя ще я изпълни. Тези, които сега управляват в Русия са все еврейските книжници, равини, фариоти. В Русия сега управлява Юда Искари-отски. Това, което сега става в Русия е предателство на християнството. Това правителство в Русия е управление на Юда. Сега ще възтържествува в Русия Христос.

Това, което казвам е за посветените, само те трябва да го знаят. То не е нещо, което да се говори на невежите. Защото невежите хора навсякъде са опасни."

Запитват: Кога ще започне вселяването на пророците, на онези светли същества? Учителят отговаря: „То е започнало вече!"

„Болшевизъм в Русия дойде от Англия и Германия. Сега ето какво ще стане. Русия ще изпрати болшевизма в Германия и Англия. А тя ще приеме духовното. Русия сега отглежда незаконно роденото дете на Запада. Не е до-раснало още да се пусне да ходи по света, но ще му дойде времето.

Бялото Братство е създало земята. То си има свои членове във всички страни на земята и всичко държи в ръцете си. Ще стане не това, което този или онзи иска, но ще стане това, което е решило Бялото Братство.

Ще победи плана на Бялото Братство. Няма сила, която може да се противопостави на Бялото Братство." (Това са разговори на Учителя в първите години).

БЪДЕЩЕТО НА СЛАВЯНСТВОТО

„На българите и Славянството не е определено да имат някакви успехи чрез войни. Защо? Защото Божият Дух днес работи в тях и Той изключва този метод за разрешаване на противоречията чрез войни."


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ