НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

XX.Хороскоп на Величка Крумова Няголова

ТОМ 21
Алтернативен линк

XX.

Хороскоп на

Величка Крумова Няголова

27.06.1941, петък, 23h 55', София 1h 33'



Светозар Няголов



На Асцендента й изгрява зодиакалният знак Риби. Обикновено дава ниско тяло на ръст, отпусната, с клатушкаща се походка и пълна. Ходилата са обикновено извити навътре. Тялото е слабо и лишено от възстановителни сили. Кожата има блед цвят, очите са сини или сиви, воднисти и без израз. Носът е голям и тлъст. Има силна склонност към медиумизъм, който е опасен за психиката й. Ако попадне под психически контрол, няма да може да се освободи нито в този, нито в другия живот, понеже е инертна и й липсва волева съпротивителна сила. Доста е страхлива, боязлива и плаче при предизвикателство. Обича бездействието повече от удобствата и се раздвижва при крайна необходимост. Обича промените на сцените и обича да се мести от място на място. Обича изрядните неща за ядене и пиене и поради слабата си воля мъчно обуздава големия си апетит. Някои с този Асцендент стават непоправими пияници. Марс на Асцендента я прави бойка и волева, със стремеж да се справя с мъчнотиите на живота, които постоянно й се явяват и я съпътстват. Склонна е да си навлича враждата на хората, с които живее в близост. Родените с Риби на Асцендента имат една по-висока страна, понеже те са на края на един еволюционен цикъл (на Риби) и в началото на новия (Водолей), който го сменя. Те стоят на прага на нещо по-високо за тяхното развитие. Затова родената обикновено не е способна да живее според възможностите на знака си, който изисква (Риби) по християнския образец да се жертва за другите и да не се съпротивлява на насилията. От това идва и склонността им да се оставят на теченията на живота и да си мечтаят за бъдещо величие. На тази инертност трябва да се противодейства с всяка възможна волева дейност, защото ще стигне до провали в живота и после ще трябва камшикът на необходимостта да ги принуди към работа, действие, учене и служене. Това са хора на милосърдието и постоянно помагат на всички нуждаещи се около тях, без да мислят много за себе си и за своето икономическо положение.

Публикувано изображение (Слънце съвпад Луна в разменени знаци, съвпад Меркурий, полусекстил Юпитер, полусекстил Плутон, паралел Венера и Плутон). Слънцето се намира в 4 дом, в неблагоприятно положение, понеже домът е най-ниско под хоризонта в тъмнина, и лишава родената от помощта на слънчевото влияние (в Мондиалната астрология се приема, че всички планети, които се намират под хоризонта, са пасивни и не проявяват качествата си.) И по тази причина по-голямата част от живота й ще бъде една постоянна и трудна борба. Но 4 дом  управлява края на живота и той ще бъде огрян от слънчевите лъчи на успех в този период. Слънцето е в зодиакалния знак Рак. Това е съчетание на Слънцето, Луната - господарят на Рака, и IV дом, който в основния хороскоп е надирът и тук жизнеността е най-слаба. Обикновено лицата със Слънцето в Рак са склонни към отпуснатост, дори когато са съвсем добре със здравето си. Типът Рак е незлоблиз и избягва свадите. Родената проявява тих и приятен нрав, стига да не изискват от нея много работа. Това положение на Слънцето прави първата половина на живота на родената безплодна, но Слънцето носи успех в зряла възраст, след Сатурновия период - след 30- годишна възраст. Ракът е най-психичният знак в Зодиака, врата на живота (в него е дошъл и Учителят) и води родената към окултизъм и психически експерименти. Хората на Рака са с изключителна чувствителност, силна интуиция и богат вътрешен духовен живот и разбиране на нещата. Те минават повече за мълчаливи и дълбоко в себе си изживяват всичко, което им се случва и без шум се справят с мъчнотиите си. Те са хора, в които работи душата и Духът. Преди 2 хиляди години Христос дойде на Земята в противоположния знак на Рака - Козирог, който е вратата на смъртта, знак на Сатурн и мина през кръстната смърт, а Учителят Беинса Дуно дойде със Слънцето в зодиакалния знак Рак, вратата на живота и последният в зенита, в МС да озарява неговото свръхсъзнание.

Публикувано изображение (Слънце съвпад Луна в разменени знаци) се отнася първо до четвъртия дом, семейните отношения и хубавия дом, който ще има във втората половина на живота си. Този съвпад в зодиакалния знак Рак говори за богата духовна и душевна дейност на родената със силна чувствителност и успех в окултните науки и изкуства. Дава щастлив живот, добро здраве, материално състояние, приятен дом и кръг от верни приятели и висока оценка на обществото. Благоприятства за бързото й издигане по обществената стълба. Величка има вродена способност да открива тези хора, които могат да й помогнат, както има и способността сама да си пробива път при трудностите на живота.

Публикувано изображение (Слънце съвпад Меркурий). Облагодетелства паметта. Много е благоприятно за литературни занимания, писане на стихове и музика.

Публикувано изображение (Слънце полусекстил Юпитер) - сигурен показател за здраве, богатство и щастие. На родената дава изобилно жизнени сили, с които превъзмогва и най-тежките болести. И при най- критичните състояния, излекуването става толкова бързо, че изглежда почти невероятно. Това добро здраве се допълва от весел характер, жизнерадост, които правят всички, които са в съприкосновение с нея, да я обичат. Тя спечелва всеобщата обич със своите добри дела, милосърдие, съчувствие, добра воля и подкрепа, които, в зависимост от случая, проявява към околните си. Ползва се от доверието на всички, понеже тя не е излъгала никого. Родената притежава ясно съзнание, здрав разсъдък и голяма деловитост. Създадена е постоянно и хармонично да помага на хората около нея. Личното й благосъстояние се подобрява и тя притежава достатъчно средства, за да живее един добър живот. Има консервативни религиозни схващания и с основание може да се смята, че е стълб в обществото. Тя може да бъде добър държавник.

Публикувано изображение (Слънце полусекстил, паралел Плутон). Говори, че родената е нарушавала Божествените закони и не е имала правилно отношение към земята, растенията и тялото си изобщо. Отбягва да обработва земята и не обича физическия труд, не подбира качествени храни и питиета. Хора с подобри аспекти са измислили и упоителните средства, които, ако ги използва в този си живот, ще разрушат организма й. Понеже Плутон е в полусекстил със Слънцето, се омекотяват разрушителните сили на Плутон (който е в съвпад с Хирон) и Величка, ръководена от своя ръководител и вътрешен Учител Хирон, лесно излиза от клопките на черните сили от ада и променя мисълта си в положителна посока. Понеже съвпадът е в 5 дом, дава сведение за съветите, които е получавала първо от своя ръководител за любовните й връзки, и от мен и други приятели, като Петър Филипов и др. Непослушанието и своеволието я доведе да опита на собствен гръб действието на Плутоновите разрушителни сили в семейството и последствията от тези й дела, които продължават и сега.

Публикувано изображение ASС (Слънце квадрат Асцендент) говори за множеството болести, които ще засегнат краката й през целия живот.

Публикувано изображение МС (Слънце опозиция Медиум Цели) говори за големи умствени противоречия и проблеми в учението и борба в Братството за провеждане на правия курс (никаква корекция на Бога) в Словото, музиката и Паневритмията.

Ако разгледаме общо хороскопа, ще забележим, че в хороскопа на Величка има 4 планети в перихелий: Луната, Юпитер, Сатурн и Плутон, чрез когото тя проявява своето естество, най- активна е Луната и показва, че родената ще прояви напълно женския принцип на любовта, мекотата и благородството в отношенията й към хората изобщо. С голям замах и най-активно родената ще работи за Делото Божие на Земята, като преодолява смело всичките спънки и разрушителни влияния на Плутон, който ще я спъва в развитието й. Когато Бог я призове за нещо, тя смело ще си пробие път и ще изпълни дадената й задача. Юпитер в перихелий - връзката й с Бялото Братство (той е най-добре аспектиран в хороскопа й), показва най-активни действия за изпълнението на Волята Божия на Земята. Включвала се е в много братски мероприятия, без да дава външен израз на работата, която върши. Сатурн в перихелий в зодиакалния знак Телец говори за голямата й издръжливост и упоритост при преодоляване на всичките кармични връзки, които й пречат и спират нейното духовно развитие, включително и разрешаването и скъсването й със старите и атавистични връзки с Лилит и неговите пагубни влияния (Публикувано изображение), Плутон в перихелий говори, че родената ще работи постоянно с истината и ще я търси навсякъде в Словото, музиката и упражненията, дадени ни от Учителя. Безкомпромисно ще се бори срещу извращенията, които правят враговете на Учителя на даденото ни от Учителя наследство, да го пазим, учим и прилагаме непрекъснато в живота си. Нейният ръководител и вътрешен Учител Хирон я ориентира много правилно в пътя на новия живот, далеч от разрушителните сили на Плутон и Лилит. Меркурий й е ретрограден и говори за трудностите, които е имала в учението. На 17 години тя се ражда умствено, направен й е хороскоп за нейното умствено развитие и се премахват спирачките, турени й в ума и започва усилено да учи и завършва висшето си образование. Тогава, на 17 години, Меркурий се изправя от ретрограден и тръгва бързо напред. Работи в „Кремиковци” и след това стана преподавател по електромашини и апарати в техникума „Киров”.

Величка е преродената ми баба Величка, която с такава голяма любов отгледа майка ми Стевка, които са се търсили отпреди 2 хиляди години, за да се срещнат в този ни живот пред лицето на Учителя - на Бога, дошъл на Земята в плът, да се решат кармичните въпроси, които са се превърнали в дихарма, и Величка й става дъщеря, като води със себе си един голям неин приятел от вечността- брат ми Любомир. Майка ми Стевка има много силна връзка от вековете с дъщеря си Величка, която ги свързва неразривно. Слънцето на Величка е на 5°49' в зодиакалния знак Рак и е точен съвпад с Нептун на майка ми, намиращ се на 5°48' в зодиакалния знак Рак. Слънцето на Величка на 5°48' в зодиакалния знак Рак е в тригон с Юпитер на майка ми на 13°32' в зодиакалния знак Риби. Виждаме каква силна връзка има между тези две души на духа на Величка - Слънцето, чрез Божията любов и Ангелската любов на майка ми. Майка ми обичаше Величка с Божията си любов и Ангелската си мъдрост и правеше всичко за нейното правилно развитие в живота й. Величка е приела от Стевка както проявите на нейната Божия любов на духа й, но и голямата й жизненост и борческа натура, изразена от положението на Слънцето й в зодиакалния знак Скорпион. Приела е връзката с Бялото Братство - основа на нейното духовно развитие. Луната на Величка е на 12°26' в зодиакалния знак Лъв и е съвпад с МС на майка ми, което говори, че Величка чрез душата си постоянно е черпела енергии и знания от свръхсъзнанието на майка ми. Меркурий на Величка е на 13°27' в зодиакалния знак Рак, в точен съвпад със Сириус и тригон със Слънцето на майка ми, което е на 7°35' в зодиакалния знак Скорпион. Оттоза следва, че Величка се е ползвала успешно от знанието на майка ми по френски език и го приложи като преподавателка с него в Тунис и като жителка на Париж, Меркурий на Величка - 13°27' в Рак, евточентригон с Юпитер на майка ми, който се намира на 13°32' в Риби, Умът й е бил под постоянната и непосредствена помощ на Бялото Братство, заложено отлично в живота на майка ми Стевка. Меркурий на Величка е тригон и с Луната на майка ми, намираща се на 19°45' в Риби. По
отношение на хороскопа на Учителя Меркурий на Величка 13°27' в Рак е в съвпад с Меркурий на Учителя, който се намира на 12°06' в Рак, в точен съвпад с Неговия МС на 13° Рак, с Неговата Венера на 17°19' в Рак, със Слънцето Му на 19°15' в Рак и в точен съвпад със Сириус на 13°16' в Рак (за 1941 г.) Тези връзки на Величка с Учителя се проявяват след 17-та й годишна възраст, когато тя се ражда умствено за Новия живот и Делото на Учителя. Тя е свързана с купола на свръхсъзнанието на Учителя и великата Му духовна същина и тези енергии постоянно озаряват нейния ум и свръхсъзнанието й. Учителят я постави на изпитания, за да се очисти от старите си атавистични навици. Независимо от отклоненията, които Величка направи в живота си, нейният Меркурий така силно е свързан със същината на Учителя, че тя непрекъснато е работела за успеха на Неговото Дело, за Славата Божия на Земята. Това е една велика, непреривна връзка с Бога - Беинса Дуно, и е от векове за векове. Венера на Величка е на 24°23' в зодиакалния знак Рак и в точен секстил с Венера на майка ми, която се намира на 24°28' в зодиакалния знак Дева. И у двете много правилно протича ангелската и човешката любов (Венера), като по-голяма дълбочина и мистичност има във Величка, а по-голяма чистота и духовна сила - в майка ми Стевка. Марс на Величка се намира на 27°28' в зодиакалния знак Риби и е в опозиция с Венера на майка ми, намираща се на 24°28' в зодиакалния знак Дева, в квадрат с Марс на майка ми, намиращ се на 28°28' в зодиакалния знак Стрелец, в квадрат и с Уран, намиращ се на 23°08' в зодиакалния знак Стрелец. Тези констелации говорят, че в минали инкарнации са биди големи врагове и постоянно са кръстосвали шпагите си и са водели кръвопролитни войни. В този ни живот сестра ми Величка често проявяваше своите марсови енергии срещу майка ми, която с голяма любов и мекота я изтърпяваше. Накрая, Марс на Величка 27°28' в Риби е в съвпад с точката на щастието на майка ми, намираща се на 21°21' в зодиакалния знак Риби. Това говори, че кармата между тези две души, воювали десетки прераждания, пред лицето на Учителя завършва с един щастлив край и се превръща в дихарма, в щастие. Юпитер на Величка е на 7°25' в зодиакалния знак Близнаци и е в точен квинконс със Слънцето на майка ми, което е на 7°35' в зодиакалния знак Скорпион и Величка, която е много издигната духовно, прощава всичко на майка ми и проявява своето благородство и според закона на Бялото Братство отговори на всичките злини от миналото с добро и любов. До края на живота й Величка непрекъснато помагаше финансово, с храни и дрехи на своята бедна майка. Сатурн на Величка е на 24°04' в зодиакалния знак Телец не в точен тригон с Венера на майка ми, намираща се на 24°28' в зодиакалния знак Дева. Това говори за великата любов на майка ми към Величка като й прощава всичките нейни кармически прояви от миналото (нейния Сатурн), а Величка прояви докрай към нея човешката правда с любов и благодарност. Уран на Величка 28°28' в зодиакалния знак Телец е в тригон с Венера на майка ми 24°28' в зодиакалния знак Дева, което показва, че Величка е вложила в човешката и ангелска любов на майка ми Божествената Мъдрост, която притежава (отличните аспекта на нейния Уран) и работеше отлично с нея, като се свързваше със съществата от невидимия свят - нейни добри приятели - братя и сестри, които постоянно й помагаха и учеха на правилата и законите в Невидимия свят. Нептун на Величка на 25°02' в зодиакалния знак Дева е в точен съвпад с Венера на Стевка, намираща се на 24°28' в зодиакалния знак Дева. Това е показател на великата Божествена любов (Нептун), която Величка е хранила от векове към тази душа - майка ми Стевка, и я проявява в пълнота и благост, когато я отглежда като „вземанка” от черквата и я възрасти до 15-годишната й възраст. В този период - от 1909 до 1918 г. - майка ми Стевка е живяла в голямо изобилие и пълна вътрешна и външна свобода, потопена в аурата на майка си Величка. И в сегашния ни живот преродената ми баба Величка, в лицето на сестра ми Величка, прояви велика любов към майка ми, като й помагаше непрекъснато в трудния й и оскъден живот, като остави накрая и аз да довърша някои работи от цялата тази картина от развитието на душите. Плутон на Величка се намира на 3°07' в зодиакалния знак Лъв и е в квадрат със Слънцето на майка ми, намиращо се на 7°35' в зодиакалния знак Скорпион. Този квадрат показва, че преди християнската епоха Величка е отнела жестоко живота на майка ми Стевка и сега остави старите си атавистични спомени и прояви и я възлюби с цялото си сърце, като отмахна от ума си всичките негативни прояви, които кармично са имали помежду си. В минали инкарнации ние сме били величия и сме се преследвали и гонели жестоко по света. Но при Бога можем да отидем нито учени, нито богати, а само смирени. Учителят, със Своя живот между нас, ни даде велик пример на смирение и търпение. Това е изява на Неговата велика любов към всичките души, които Той е избрал да дойдат на земята и пред Неговото, лице да разрешат и извадят наяве всичките скрити стари борчове и карми. Този велик дух на Вселената направи невъзможното досега, това, което никой не го е правил. Със Своята велика любов Той обърна почти всичките врагове на Бога (живели на Изгрева) към Него, приеха новото учение и започнаха да го прилагат. Това е нечувано и незнайно за жителите на Небето. Затова в края на 2003 г. около деня на Неговото заминаване от Земята, на Небето става велик празник в чест на Учителя Беинса Дуно, в който взеха участие всичките ангелски ликове и Боговете - съществата от цялата Вселена, и Го издигнаха в една степен по- високо, от тази да ръководи цялата вселена. Затова по това време много наши духовни сестри, свързани с Него, ми се оплакваха, че Учителят ги е напуснал и не се явява при тях. Тази година Той е пак близо до нас. (2004 г,)*


Публикувано изображение
* По какъв начин човек може да се свърже с Учителя - виж „Изгревът”, том VI, стр. 740 ÷ 741, точка б. Учителят Беинса Дуно не може да се проявява чрез обикновена човеци. Виж „Изгревът”, том VI, стр. 740, 4 ред отгоре до 18 ред. Бог чрез нечисти канали не се проявява. Виж „Изгревът”, том IV, стр. 639 ÷ 641, точка 20. (бел. на съставителя Вергилий Кръстев).

Ще разгледаме общо хороскопа и след това поотделно аспектите, както направихме с тези на Слънцето. Всички аспекти показват какви са физическите условия за дадена душа на Земята, какви положителни силни качества имат и през какви мъчнотии и страдания ще мине. Аспектите осветяват пътя на душата, който тя трябва да измине в развитието си на тази 13 сфера, в която се е въплътила. Деклинациите показват възможностите на душата и съдействието, което има от духовния свят. Виждаме в хороскопа, че 9 от деклинациите й са северни (N), на ума, и една, тази на Марс, е южна (S). Значи, че трябва да омекоти и върже разрушителните сили на Марс и чрез любовта да ги трансформира. Учителят ни учи: „Стремете се да превърнете чрез ума си черния и червения (на Марс) цвят в бял. Това показва, че в тази душа е застъпен силно мъжкият принцип, който се ръководи от Божията мъдрост (Уран) и постоянно се стреми към Божието знание. От духовния свят искат от родената да омекоти и промени волята си, да проявява в отношенията си Божията воля, а не своята и насилието - този неин стар атавистичен навик. Затова към нейния Марс текат енергиите на Божията любов. В аспектите от Божествения свят виждаме, че латитюдите на 6 планети са южни (S), а две - северни (N) - на ума, като Божествената, ангелската и човешката любов (Нептун и Венера) имат северни латитюди. Това показва, че в този земен живота родената трябва да има мъдрост, за да може да прояви правилно човешката, ангелската и Божествената любов на земята. Тоест, да не се поддава на чувствата си, които й носят тъмнина и я объркват в пътя й, да се държи здраво за великите Божествени идеи и мисли, които освобождават душата от робството и греха. Виждаме в изнесения случай колко специфични и неповторими са влиянията на небето върху всяка отделна душа. Всяка душа има определен специфичен път, по който трябва да мине, за да придобие съответните качества и добродетели.

Публикувано изображение (Луна в перихелий съвпад Слънце в разменени знаци, полусекстил Меркурий, съвпад Плутон, латитюд Меркурий, Марс). Луната е поместена в 5 дом на радикса и осведомява, че родената ще бъде непостоянна в своите чувства и ще е пристрастена към удоволствията и игрите. Указание за плодовитост в брака. Даже в знак на безплодие, например Лъв, Луната ще облагоприятства раждането, когато се намира в пети дом (нейната Луна е в зодиакалния знак Лъв на 12°26'). Това положение на Луната показва, че родената обича много децата и има хубави отношения с тях. Съзнанието й се прояснява, има силен характер, самоувереност, смелост и редки организаторски способности. Тази е причината, че хора с това положение на Луната обикновено ръководят своите близки. Родената е абсолютно честна, както в материално, така и в обществено отношение. Проявява благородство и великодушие към другите хора и затова е много търсена от тях.

Публикувано изображение (Луна полусекстил Меркурий). Придава на родената схватлив ум, добра памет и редки способности. Този аспект е указател за успех в живата - най-вече в литературата, духовенството и пътуванията. Обикновено много е бъбрива. Винаги гледа на хубавата страна на живота и понякога внезапно променя своето мнение по даден въпрос. Обича удоволствията и най- много - пътуванията.

Публикувано изображение (Луна съвпад Плутон). Хората с този аспект обикновено пренебрегват и премахват всякакъв ред, който им пречи на пълното изживяване на своите инстинкти и низши чувства. Това показва също многобройни и чести заболявания, свързани със сърцето. Аспектът причинява хаотичност в идеите, мислите, чувствата, желанията. Аспектът влияе много силно до 30 години на родената, която води непрекъсната борба между духа и плътта, ума и сърцето. Показва големи недоразумения в брака и нещастен или невъзможен брачен живот, от което следва развод.

Публикувано изображение (Луна латитюд Меркурий, Марс). Аспектът показва, че от Божествения свят към родената протичат силни струи на мъдрост и воля, за да може родената да се справи с многобройните мъчнотии и спънки, които съпътстват живота й. Има Един, Който винаги ни обича и се грижи постоянно за нас. Това е Бог на любовта " - нашият Създател.

Публикувано изображение Сириус Публикувано изображение Меркурий ретрограден съвпад Слънце, полусекстил Луна, полуквадрат Уран, точен квинтил Нептун, паралел Юпитер, Уран и латитюд Луна). Меркурий ретрограден се намира в 4 дом на хороскопа и дава неустойчивост в семейството - блуждаещ човек, без вътрешно спокойствие, като често сменя местопребиваването си. Това е полезно за хора с Меркуриево занятие, като журналист, редактор и др. Меркурий ретрограден се намира в зодиакалния знак Рак, което прави ума ясен, паметта - силна, и тя е удивително приспособима към условията на живота. Може да работи всякаква работа и лесно да се приспособява към идеите и схващанията на другите хора. Обича да я хвалят и ласкаят. Избягва грижливо всичко, което може да промени мнението на хората за нея. Душата й е насочена към нейния вътрешен живот, към четвъртото измерение, в което душата най-добре пребивава.

Публикувано изображение (Меркурий ретрограден полуквадрат, паралел Уран). Дава неуравновесеност или анархия в идеите за преустройството на света и неговото разрушаване. Създава голяма нервност и напрежение в нервната система.

Публикувано изображение (Меркурий ретрограден точен квинтил Нептун). Умът на родената има изключителна наклонност към окултните знания и изкуства. Предопределена е да работи и успява в окултните науки, където ще прояви изключителни способности. Може да лекува сполучливо с магнетизма, който излъчва - с полагане ръцете си върху болния. В Париж Величка завършва курс по астрология, влиза да работи в радио „Дифюзион франсез”, като завежда успешно астрологическия отдел. След известно време й се явява Учителят и казва, че няма право да печели от прилагането на окултните науки и тя напуска тази хубава работа.

Публикувано изображение (Меркурий паралел Юпитер). Това е един от най-добрите показатели за успех в живота (събрани заедно човешката с ангелската мъдрост - Юпитер). Придава на родената весел характер, способност да гледа само на добрата страна на нещата и да не пада никога духом при несполуки. Има ум с голям кръгозор, гъвкав и способен да разсъждава правилно, да установява твърдо мнение след зряло размишление. Тя не взима никога прибързани решения, но изисква време, за да размисли, но щом стигне до известно заключение, то е неотменимо. Ще има успех в областта на литературата и правосъдието, като е уважавана поради своята почтеност и искреност. Обича много да пътува по работа и за удоволствие, като придобива едновременно и полза, и наслада от подобен начин на живот. Притежава здраве, богатство, мъдрост и много хора се привързват към нея поради положителните енергии на добро и любов, които изтичат от нея. Това е най-хубавият аспект за успешна духовна работа в Братството, със Словото, музиката и Панев- ритмията (аз имам Меркурий съвпад Юпитер). Меркурий е на 13°27' в зодиакалния знак Рак, точен съвпад със Сириус на 13°16' в зодиакалния знак Рак за 1941 г. Сириус е най-ярката звезда от първа величина на небето, наричана святкаща, блестяща и се намира на шията на съзвездието „Голямото куче”. Тази звезда е играла важна роля за магиите и митологията на древните народи. В Египет, Персия, Рим, Гърция и другаде е имало специални светилища, посветени на Сириус. Древните германци са го наричали „Огънят на Локи”. Звездата се намира на 8 светлинни години от Земята, доста близо, и затова се вижда толкова голяма и силна. Тя съчетава в себе си качествата на Марс и Юпитер. От незапомнени времена Сириус е считан като кралска звезда, но доста агресивна. При благоприятни съчетания означава слава, почести и богатство. Съчетанието й с Меркурий дава на родената един отворен ум за свръхсъзнанието й, през който могат да протичат безпрепятствено Божествените идеи, да се свалят и прилагат на Земята. Това са същества много различни по идеи и дейност от другите хора, които я заобикалят. Както казах, нейният Меркурий е в съвпад с Меркурий на Учителя, МС, Венера и Слънцето, откъдето идват в ума на родената всички велики идеи и тя се стреми да ги оползотвори и преведе на разбираем за хората език. Много мощни са духовните енергии, идващи от Сириус и малцина могат да издържат на тяхното пряко въздействие.

Публикувано изображение (Венера тритон Марс, полуквадрат Юпитер, точен секстил Сатурн, секстил Уран, точен секстил Нептун, съвпад Плутон, паралел Слънце и Плутон, латитюд Нептун и съвпад Хирон.) В радикса Венера заема 5 дом, което прави родената да има изключителна привързаност и впоследствие многобройни любовни приключения, които не следват едно след друго. Ще има дете, което ще бъде много мило и обичано. Тя може да бъде добра възпитателка и преподавателка. (Такава беше в техникума „Киров” и десетина години в Тунис). Венера е в зодиакалния знак Рак и родената ще прояви духовното му естество, ще има творческо въображение и е отворена да влиза в обсег с обитателите на невидимия свят. Може и да се присъедини към някое мистично учение, като това на Бялото Братство, най-мистичното учение на бъдещето. Понеже е много сензитивна, не трябва да посещава спиритически сеанси, за да не попадне под контрол на духовете.

Публикувано изображение (Венера полуквадрат Юпитер) дава влечение към лукса, но има недостатъчно средства, за да удовлетвори желанията си в пълнота. Липсата понякога на способност да прави сделки, често пъти я води до фалит. Може да претърпи големи загуби, поради непочтеността на познати. Любовта и бракът й ще бъдат извор на неприятности. Има опасност да бъде изоставена преди брака или съпруга й ще бъде неверен. Няма да устоява обещанията си за брак. Ще е доста снизходителна към себе си.

Публикувано изображение (Венера тригон Марс) създава в родената амбициозен характер, влюбчив и парадиращ, склонен към приключения и с привързаност към спорта и удоволствията. Ще се радва на изобилна енергия и ще има чувство към сделките (неутрализира Венера полуквадрат Юпитер). Може да печели много и харчи необмислено, понеже обича парадността и показността. Като харчи без сметка, печели симпатиите на приятелите си. Влюбчива е и ще се омъжи набързо или преждевременно.

Публикувано изображение (Венера точен секстил Сатурн). Става съчетание на добрите качества на Венера - любов и приятелство, с тези на Сатурн: дипломатичност, такт, методичност, справедливост, пестеливост, които осигуряват успех във всяко отношение. Ще бъде търсена много като приятел и съветник, като човек, достоен за доверие - с изпитана честност и способности за работа. Има вкус към опростен начин на живот и притежава безукорна нравственост, почит и признание, добро здраве и благополучие.

Публикувано изображение (Венера секстил Уран). Дава на родената издигната интелигентност, интуитивна възприемчивост, голямо и магнетично влияние, особено върху противния пол. Ще е заобиколена с множество влиятелни приятели и ще прояви голяма любов към музиката и изкуствата. Говори за сключване на брак в най-ранната си възраст или внезапно. Означава понякога и платонична любов.

Публикувано изображение (Венера точен секстил Нептун). Дава на родената вдъхновение в музиката, надарена с плодотворно въображение с голяма задълбоченост на чувствата, чист, непорочен характер, водещ винаги до платонична любов и до другарство от най-възвишена степен. Това е резултат на този хармоничен аспект, който изчерпва напълно темата любов - Божията любов, съединена с ангелската и човешка любов. Под влиянието на необузданите огнени сили на Марс, който е на Асцендента на радикса на Величка, тя сключи брак с Данаил, като не ме послуша и воюва години с този пиратски род Жекови, които няколко пъти са я давили в морето. Като се стигна до невъзможност да живее при мъжа си, дойде да живее в нашата барака и накрая се разведе. Родът Жекови са били корсари - пирати и са кръстосвали моретата. Мъжът на сестра ми, Данаил, стана добър фотограф и прави снимки. Понеже в миналото е бил калугер, той намери най-добро прибежище в Драгалевския манастир, в който е всяка неделя, а в Братството не се мярка.

Беше решил да върже сестра ми Величка и да я закара в лудницата, когато имаше големи разправии с този пиратски род. Това Учителят не допусна да стане и ние я изтеглихме да живее в нас, втретата ни стая, заедно със сина й Благовест.

Вторият й брак под въздействието на Нептун, Божествената любов, който й е на върха на 7 дом, е платоничен и е едно другарство на двама албигойци от миналото, изгорени заедно на кладата от инквизицията.

Публикувано изображение (Венера съвпад, паралел Плутон) създава много и големи изкушения, съблазни на сърцето с опасност да стане носител на разрушителните сили на Плутон. Тя е човек, който лесно губи това красиво чувство, любов, като майка си, понеже е много чувствителна и със силна интуиция и бързо намира всичките дефекти на този, който й е харесал и гледа да се освободи от него. Това говори за слаба човешка и ангелска любов.

Публикувано изображение (Венера паралел Слънце). Дава на родената насока към артистичната дейност и музиката и влечение към изкуствата и поезията. Това засилва нейната любвеобилност. Венера на 24°23' в Рак е съвпад със звездата Процион, Алфа от Малкото куче, който се намира на шията на кучето 25°03' в Рак. То значи предно куче, идващо пред голямото, пред Сириус. Процион има марсово-меркуриева природа и прави родената малко ревнива и много пряма в отношенията си. Дава й силна воля и способност да претвори замислените си планове в действие. Много от хората под това влияние избухват, сърдят се и активно защитават идеите си. Процион помага на родения да се издигне високо в обществото, но и внезапно да падне оттам. Постиженията придобити набързо, не са дълготрайни. Надарява родената с остър ум. Дава й силна любов към децата и близките й хора от семейството - баща, майка, братя. Величка развива нашироко човешката и ангелската любов.

Публикувано изображение (Марс тригон Венера, квинтил Юпитер, секстил Сатурн, точен секстил Уран, опозиция и паралел Нептун, точен квадрат МС и съвпад с опашката на Дракона.) Марс се намира в 1 дом, съвпад с Асцендента, наранен. Дава телесни сили, мускули, закаленост, но я прави дръзка, импулсивна и вироглава. Не спазва изискванията за своето здраве и става податлива на трески и други възпалителни процеси. Изложена е на загуба на кръв при произшествия от рани, на попарване. Марс в радикса, „удавен”, е в зодиакалния знак Риби, който дава скрити любовни отношения, които водят до много неприятности. Има опасност от нападение от скрити врагове и съдебни разправии. Ще има много страдания и неприятност, причинени от околните.

Публикувано изображение (Марс квинтил Юпитер). Чертите на Юпитер: консервативност и достойнство, съюзени с огъня на Марс, дава ентусиазъм и способност да вдъхва и на другите хора своите хубави чувства. Родената има благороден характер, искрен и почтен, без заобикалки. Може да прави финансови сделки и да печели много пари, да прави натрупвания. Юпитер е ограничителен към разходите, а Марс е щедър. При това положение произлиза идеален характер, нито много щедър, нито много пестелив. Има изобретателност и способност да води дадено предприятие към добър край. Осигурява й известност и успех, привързаност към спорта и пътуването. При това съчетание се увеличават червените кръвни телца и родената се радва на добро здраве, добра жизненост и закаленост.

Публикувано изображение (Марс секстил Сатурн). Дава подвижна природа на родената, решителност и способност към напрегната работа и продължителна деятелност, от която родената придобива необикновени резултати. Има големи изпълнителни способности и голяма издръжливост, което й позволява да осъществи това, което е невъзможно за други хора. Благодарение на тези си качества, тя се издига на висока служба. Ценена е много поради способностите си, но рядко е обичана, понеже характерът й е груб и жесток. Има устойчива физика и добро здраве.

Публикувано изображение (Марс точен секстил Уран). Дава енергичен и амбициозен характер, оригинален и изобретателен ум - жив и интуитивен, плодоносен, способен да се бори с най-големите трудности, при най-критични обстоятелства. Умът й е склонен към открития, които ще й донесат успех. Това е един пионер на епохата на Водолей. Родената е практична, енергична, предприемчива, до степен, достатъчна за осъществяване на плановете си. Има разширено зрително поле, благородна натура, която я издига над долните разграничения по религии, раси и др. Тя признава на всяко същество Божествената искра, която е основа на Всемирното братство. Родената не е религиозна, но схващанията й са универсални. Много от хората ги считат за мечтатели, понеже не ги разбират.

Публикувано изображение (Марс опозиция и паралел Нептун). Този аспект дава груб, чувствен характер, импулсивна, сприхава и войнствена на думи и дела. Тя е невъздържана и се води по своите чувства и желания. Това съчетание дава фанатизъм на религиозна или антирелигиозна почва. Това е голяма борба между грубите животински енергии на Марс и Божествената любов, която е поставена на върха на 7 дом, в която борба надделява Нептун, а марсовите сили Величка ги връзва и се омъжва втори път за един представител на Божествената любов (Нептун): Истиан, с когото живеят един платонически, приятелски живот. Поради непослушанието си, Величка мина през стръгата на воинстващия Марс и научи много уроци и разбра най-важното: всичко в живота се постига с Божията любов, представител на която в астрологията е планетата Нептун, а с война и борба още повече се разширяват противоречията между душите и кармата остава неразрешена и ще трябва да се разрешава в бъдещите инкарнации. Щом Величка даде ход на Божията любов (Нептун), всичко ще се уреди идеално.

Публикувано изображение (Марс точен квадрат МС). Говори за големите вътрешни противоречия в нейната душа и постоянната борба между духа и плътта, ума и сърцето. При тези борби се пробужда свръхсъзнанието и тя започва да работи с висшия си идеал и великите идеи, които идват в ума й, носени от зодиакалния знак Стрелец, (който се намира на МС), знака, на който Юпитер е господар, знакът на Бялото Братство. Така Величка надмогва низшите си животински чувства, желания и се издига на оная висота, на която може да борави с ангелската мъдрост (Юпитер), който е отлично аспектиран в нейния хороскоп.

Публикувано изображение (Марс съвпад с опашката на Дракона). Още с раждането й, на първата година се опложда марсовата карма и започва да тече, останала отпреди 2000 години, да оправи отношенията си с мене, което се реализира по-късно. Като малка много ревеше и се надуваше да плаче. Аз не можех да уча и намерих лекарство - духна в носа й, и тя преставаше да плаче. Поради непослушание се навря да се омъжи за разведения Данаил, навря се в този пиратски род, който много пъти е отнемал живота й. Аз й казах, че върху сълзите и нещастието на първата му жена тя не може да гради своето щастие.

Публикувано изображение (Юпитерполусекстил Слънце, полуквадрат Венера, квинтил Марс, съвпад и паралел Уран, квинтил Асцендента и тригон Прозерпина). Юпитер е поставен в трети дом на радикса и дава оптимистичен характер и във всяко проявление в живота си родената вижда само добрата страна, държи на нея и забравя тъмнината. Ще има изключително предимство в своето образование и ще извлече от него най-голяма полза. Ще бъде много обичана от братята си и от хората, които я заобикалят и чиято помощ ще й бъде много полезна. Дава успех в пътуване, писателство, издателство. Юпитер наранен говори, че родената е изложена на корабокрушения и други произшествия при пътуване, но няма да й се случи никакво зло, макар че ще се отърве трудно. Тя е под покровителството на Бялото Братство.

Юпитер е в зодиакалния знак Близнаци. Дава литературен талант от първа степен. Предрича й успех при изобретения, има голяма склонност към математиката и окултизма. Пътуванията й ще носят полза и удоволствие. Надарена е с почтен характер и изискани маниери. Наранен. При големи опасности, които минава по време на пътуванията си, тя ще мине на косъм от тях и ще остане жива и здрава. Ще изпитва известни затруднения от братята си и сродници (от Любомир).

Публикувано изображение (Юпитер съвпад и паралел Уран). Макар че Юпитер е в заточение в зодиакалния знак Близнаци и Уран - в падение в зодиакалния знак Телец, има благосклонно влияние от съвпада на ангелската мъдрост (Юпитер) с Божествената мъдрост (Уран). Дава на родената широка душа, милостиво сърце, със склонност към изкуствата и окултните познания. Тя покровителства сдруженията и тайните общества, които работят за Бога. Родената е почтена, искрена, общителна, гостоприемна в най-висока степен и способна да се ползва от влиянието на многото приятели, които има, заемащи официални длъжности. Аспектът показва успех в педагогическите науки. Голям успех като астролог с будна интуитивна мисъл и правилно разбиране на аспектите. Навремето, когато не се сещаше даже за астрологията, й казах, че ще стане отличен астролог и както споменах по-горе, е работила и завеждала отдела „Астрология” в радиото и Учителят й казал да не печели пари от окултните науки и тя напуснала хубавата си работа. Този аспект, както отбелязах, е съвпад на ангелската мъдрост (Юпитер) с Божествената мъдрост (Уран), който дава отлична светлина по всички интересуващи въпроси на родената. Това е знак за вдъхновено прозрение в другия свят. Виждане на ясни картини от духовния свят и непрекъсната връзка със съществата и Учителя, Който при голяма нужда отива при Величка и оправя обърканите й работи.

Публикувано изображение (Юпитер квинтил Асцендент) стабилизира здравето, дава й връзка със съществата, които лекуват- Амрихал. Когато работи духовно и се моли, се създава присъствие от светли същества, които я лекуват и помагат.

Публикувано изображение (Юпитертригон Прозерпина). Понеже Прозерпина е 10°28' във Везни, дава й литературни и главно музикални дарби да пише стихове и музика, дадени й от духовния свят. (Тя написва песнарка със 136 духовни песни, свързани с живота на изгрева и Рила). Аспектът усилва преимуществата й в образованието. Първата година от образованието я бяха скъсали по четири предмета и трябваше да повтаря годината, което водеше до разорение на нашето бедно семейство. Като ми каза, ударих й два шамара (намагнитизирах я, внесох нещо от мене в нея) и й наредих на другия ден да отиде на най-тежкия си изпит по ОЕ (Основи на електротехниката) при професор Минчо Златев (наречен от студентите „Мъглата”). Професорът на никого не пише 6, на себе си - 5, на тези, които знаят отлично материала - 4, и на изкаралите - 3. През 1945 г. излиза първия випуск електроинженери. Като отиват на работа, правят много груби грешки и изгърмяват много трансформатори подстанции. Викат Златев в Централния комитет на Българската комунистическа паргия и го питат на какво учи своите студенти, че не знаят Основи на електротехниката (ОЕ). Професорът става много строг и десетки студенти завършват семестриално, но не могат да вземат ОЕ. Сестра ми отива на изпит при професора си. Тя вижда в коридора пред стаята му над 50 студенти, от които никой не смее да отиде на изпит. Излиза Минчо и ги кани да влязат на изпит.

„Другари, влезте при мен да ви изпитам.” Никой не смее. Тогава сестра ми казва: „Аз ще вляза.” И смело влиза. Започва да говори (пратих й същество) и не помни какво е казала, но Златев й пише 5 и излиза с нея да я изпрати и казва на събралите се студенти: „Ето, като тази другарка да знаете ОЕ.” Съществото чрез нея говори неща, които и професорът не ги знае. Величка се насърчи, и изкара и другите си 3 изпита и продължи във втората година.

Публикувано изображение (Сатурн в перихелий, точен секстил с Венера, секстил Марс, съвпадУран, точен тригон Нептун, квинтил Плутон, съвпад Лилит). Сатурн се намира във втори дом и дава променливо финансово положение. Понеже е в зодиакалния знак Телец, земен знак е в тригонокрация с неговия знак Козирог, което дава добри финансови възможности в края на живота й, Сатурн прецежда всичко. Макар че Величка няма карма, само Лилит, с който тя трябва да се справи, което не е лесна задача. Сатурн е в зодиакалния знак Телец, дава бавен изговор, но с тежест и заслужава да бъде чут. Спокойна натура, бавна при вземане на решения, но твърда и неотстъпчива при поддържането на взетото от нея решение. Въздържана е при всичките изпитания, които има.

Публикувано изображение (Сатурн съвпад Уран) дава условия за обществена служба. Родената има амбиция, решимост, способност да се съсредоточава в разрешаването на даден въпрос, да проявява мъдро своя авторитет, да планира и систематизира. Притежава силна интуиция и се ръководи в живота си от вътрешно проникновение, особено когато трябва да вземе бавни решения. Може да бъде търсена за работа, а и сама може да си проправи път със собствени сили. Има голяма находчивост и способност към механика. Може да направи изобретения в областта на електричеството.

Публикувано изображение (Сатурн точен тригон Нептун). Благоприятства успеха в сделките, като проявява сатурновите качества: честност, решителност, самоувереност, от които качества родената спечелва доверието на околните. Въздействието е и духовно и може да се възприеме само от онзи, който има повдигната аура. Може да се задълбочи в окултните науки (астрология и да гадае) и да проявява голяма способност в изкуствата и практиката. Виждаме, че нейната карма се стопява (Сатурн), обхваната от Божията любов (Нептун) и Божията мъдрост (Уран), и така кармата й се е превърнала в дихарма и се създават условия тя да прояви човешката правда (Сатурн) и Божията правда.

Публикувано изображение (Сатурн квинтил Плутон). Показва, че Величка е очистила всичките отрицателни влияния на Плутон от себе си и ги е подчинила на Бога в себе си и сега има много хубави отношения с подземните жители, оттам и хармонично състояние на ума и сърцето без изкушения и умствени противоречия. С Божията любов и мъдрост може да се преодолеят всичките отрицателни негативни сили в пътя на развитието на ученика.

Публикувано изображение (Сатурн съвпад Лилит). Има още някои малки атавистични прояви от миналото, които трябва да се изчистят и да се спре всякакво лошо влияние на Лилит към кармата на Величка. Понеже Лилит е в зодиакалния знак Телец и във втори дом, цялото му зло се е изляло върху нестабилното й финансово положение, но то се регулира от Бялото Братство - животът и средствата й са осигурени от Бялото Братство, което постоянно работи на Земята. Така беше и в моя живот. Пенсията ми беше 82 лева, а на Елена - 37 лева, и поисках помощ от общината (Павел - студент) и веднага ми дадоха. Скоро ми се яви Учителят и ме попита: „Светозаре, ти защо взимаш пари от общината? Ти си осигурен от Бялото Братство.” Веднага отидох в общината и се отказах от помощите. След това имах всичко, което ми беше необходимо.

Публикувано изображение (Уран полуквадратМеркурий, точен секстил Марс, съвпад Юпитер, съвпад Сатурн, тригон Нептун, паралел Меркурий, паралел Юпитер, съвпад Лилит). Говори за нестабилно финансово положение. Много издигания и провали в материалния живот на родената. Подобно на майка ми, и Величка не може да се защитава от гледна точка на пари, от внезапните вдигания и спадания, непредвидени печалби и загуби. За такива родени няма сигурно влагане на средствата, защото много непредвидени случки ще доведат внезапни загуби на средствата и условията. Уран - Божията мъдрост, не ще да има работа с проказата за духовния свят - парите и затова чисти всеки, който го има в радикса поместен във втория дом. А сега е епохата на Водолей, на изчистване на всичко старо, гнило, атавистично и ненужно, за новия живот, в това число и от тази банкова и парична система няма да остане и помен. В бъдеще разменна монета ще бъде любовта, чрез която ще се разрешават всички противоречия и мъчнотии в епохата на шестата раса, която идва вече на Земята.
Ще дам пример, да се разбере какво значи Уран във втори дом, съвпад Сатурн и какво значи да сключиш брак под силното въздействие на Марс. Сестра ми, след като работи няколко години като преподавателка в техникума „Киров”, отиде в Тунис, където също преподаваше по електромашини и апарати. Заедно със сина си Благовест са живели добре, в голямо изобилие от пресни южни плодове и храни. Трудното е било, че Величка отговаря за обучението и възпитанието на тези туниски деца, които са крайно мързеливи, не учат и не знаят това, което сестра ми им преподава, а й търсят отговорност. След десетина години Величка напуща тази неблагодарна работа, спечелва долари и отива в Париж. Там влиза в черквата „Нотр дам дьо Пари”, където се моли, но отрицателните същества я подвеждат и я карат да си купи нова скъпа кола, с която дойде в България. Но тук законите са много строги срещу гражданите и й искат мито 200 %, т. е. да плати още 20 хиляди долара, за да притежава колата. Тя се отказва от колата и държавата я конфискува, а парите, спечелени с голям труд от работата й в Тунис, изчезват. Мъжът й Данаил нея прие и тя, понеже паспортът й важи още, заминава пак за Франция и остава да живее в Париж. Под влиянието на Божията любов (Нептун), който е господар на хороскопа й и който се намира на върха на 7 дом, тя сключва втори брак в края на м. август 1991 г. - платонична любов и приятелство от най-висша степен. Уран в Телец дава силна интуитивна природа, но упорита и произволна, изпълнена е с възможности, енергия, амбиция, остър ум и способност да се справя с всякакви трудности, особено тези, които са в механиката и електротехниката, където Величка е в собствени води. Така поставен Уран (в Телец) показва, че Божията мъдрост протича до сърцето на родената, облагородява и възпитава нейната човешка и ангелска любов (Венера) и я кара да развие своята каузална мисъл, да мисли за последствията на това, което върши.

Публикувано изображение (Уран тригон Нептун). Двете планети в твърдите земни знаци (Уран в Телец и Нептун в Дева) говорят за голямата твърдост и издръжливост, които родената ще прояви в пътя си към новия живот, който идва вече в света. Аспектът говори за великите условия на Божествената любов и Божествената мъдрост, които съществуват в душата на родената, т. е. в нея са свързани хармонично Божията мъдрост с Божията любов, чрез които могат да се разрешат всичките щекотливи въпроси, кармични и други проблеми в живота. Това е душа, служителка на Бога, от ангелските йерархии – съществата от тези йерархии навсякъде проявяват в пълнота Божията любов и Божията мъдрост и успяват във всичките си задачи, които им се дават от Невидимия свят. От това следва, че Величка е непреривно свързана със Словото Божие, което непрестанно протича през нейното свръхсъзнание и осветява обилно навсякъде трудния й земен път. Тези аспекти дават интуиция, знания по астрология и окултните науки, методите за лекуване и всичките Божествени науки. Родената пребивава повече в духовния свят и от време на време е тук, на земята, но се чувства много уморена и напрегната от неразумния живот на хората, който тя болезнено чувства. Оставила е една малка част от духа си да държи тялото й изправено и да отговаря на изискванията на земния живот. Както споменах, душата й е абсолютно чувствителна и хваща почти всичко, което става по лицето на земята. Няколко пъти има срещи с френския президент, с когото провежда разговори. Отговаря за духовното развитие на французите - много трудна задача. Небето навсякъде работи с неизвестни на хората компоненти, неизвестни за Земята същества, които обаче са много добре известни в Невидимия свят на Небето, където се знае точно кой каква работа изпълнява в общото развитие на Космоса. На Величка й остава да осъществи в развитието си

Публикувано изображение (Слънце тригон Плутон), но тя го направи чрез великата връзка на ума си, Меркурий, с Меркурий, МС, Венера и Слънцето на Учителя - Духът на Истината Беинса Дуно. Значи в бъдеще отсега нататък Величка ще притежава и трите елементи на Битието - Любовта, Мъдростта и Истината, с които тя става чадо Божие, което разполага със силите и възможностите на природата, и повече няма да слиза на земята. Такава душа беше сестра Йорданка Жекова, носителка на трите елементи на Битието - Любовта, Мъдростта и Истината, Учителят я викаше често да готви в кухнята, и тя като готвеше, внасяше тези елементи на Битието в храната и яденето беше винаги много вкусно и полезно за тези, които го използваха. Когато други готвеха, които не ги носеха, и оттам и не влагаха тези елементи в храната, тя не беше вкусна, все едно ядеш трици. Всичко е в ръцете на Бога, на Учителя Беинса Дуно, Когото физически познаваме, любим Го и се учим от Словото Му. Да бъде Неговата Воля за всяка душа, която работи на Божествената нива, за преуспяване на Неговото Велико дело в цялата Вселена.

Публикувано изображение (Уран съвпад Лилит). Аспектът казва, че родената с помощта на Божията Мъдрост, съединена с Божията любов (Нептун) чрез тритона ще върже злото, идващо от Лилит, и ще очисти пътя си, за да може свободно да работи за Делото Божие, за новия живот. Това се потвърждава в хороскопа й от аспекта Нептун тригон Лилит. Значи с Божията любов (Нептун) директно и с Божията мъдрост (Уран) индиректно тя ще се хармонира с подземните разрушителни жители на земята и техните пакостливи сили, които няма да могат повече да се изявяват и да й пречат на нейното духовно развитие.

Публикувано изображение (Нептун точен квинтил Меркурий, точен секстил Венера, опозиция Марс, точен тригон Сатурн, тригон Уран, паралел Марс, латитюд Венера и тригон Лилит). Нептун в седми дом, добре съчетан, дава брак с лице, имащо високи окултна тежнения, изобщо - платонична любов, която удовлетворява желанията на душата - един съюз на две души, наистина сътворени една за друга. Това е мъжът й от втория й брак, сключен през август 1991 г., Истиан, с когото, както споменах, са били албигойци, приятели, които са се обичали и заедно са изгорели на кладата, хванати от Инквизицията. Истиан е окултист с големи познания, крайно мълчалив. Притежава голяма библиотека с окултни и медицински книги и при нужда веднага намира цяр за някоя болест на Величка, от книгите си. Това е човек на Божията любов, с голямо топло сърце, което без шум и глас намира нуждаещите се и им помага всестранно. Нептун е господарят на хороскопа на Величка, заточен в земния знак Дева и както казахме, на върха на седми дом Нептун в Дева смесва своите духовни окултни и пророчески сили с тези на Меркурий, който е в екзалтация в Дева и има точен квинтил с Нептун. Това силно съчетание между Нептун и Меркурий дава извънредно изтънчени духовни способности, интуиция, сънища и много видения от духовния свят. Нептун е Божията любов, вложена всестранно в душата на родената, който има положителни аспекти с изключение на Публикувано изображение (Нептун опозиция и паралел Марс). Това е тежката карма с този пиратски Жеков род, членовете от когото много пъти са отнемали живота на Величка, като са я давили в морето. Ако беше ме послушала, не би чудо видяла. („Ако би мирно стояло, не би чудо видяло”), но научи много сериозни уроци и се приземи на земята. От Невидимия свят, в който тя често пребивава, й разрешиха и я освободиха от тази страшна кармична връзка. Хубавите аспекти на Нептун в хороскопа и Слънце съвпад Меркурий съвпад Сириус й дават поезия, много нови идеи и от Нептун - голяма музикалност, и Величка написа текстовете и музиката на 136 братски песни: из живота на Учителя, Братството и Рила, събрани в добре оформена песнарка със снимки. Някои от песните са трудни нотно, но школуваните певци лесно могат да се справяте нотния текст. Аз предупредих Величка, че след 40- годишната си възраст може да си замине от този свят, защото има да мине един много тежък 20- годишен период - от 40 до 60-годишната си възраст, изпълнена с много трудни болезнени състояния. Аз се молех непрекъснато за нея и й помагах с каквото можех. В края на периода я посещавам насън. Идвам от школата по астрология, в която преподавам, и й давам нов, направен от мен хороскоп, с който й се продължава животът на дотации. Оздравя, като излезе от тежкото болезнено състояние, в което се намираше. Това е метод на Бялото Братство, на най-великият майстор и създател на астрологията - Учителят Беинса Дуно, да се променя хороскопът на дадена душа, да се трансформират отрицателните аспекти в положителни, за да се продължи животът й на Земята на дотации, за да може да свърши работата си, да изпълни задачата, дадена й за този свят. Този тъмен период за Величка завърши благополучно на 27.06.2001 г. Най-критично беше положението й в 1999 г., по време на затъмнението. През 2000 и 2001 г. Величка редовно идваше в България да се начерпи със сили и енергии и да разреши личните си проблеми.

Публикувано изображение (Плутон в перихелий полусекстил Слънце, съвпад Венера, квинтил Сатурн, паралел Слънце и Венера, тригон Асцендент, съвпад Хирон). Плутон е в пети дом на радикса, който дом е на желанията, удоволствията, децата, възпитанието и известността в обществото. Виждаме, че аспектите му са добри с изключение на Плутон съвпад и паралел Венера, който се отнася за любовните й отношения, за които казах, че е табу за нея, защото са под въздействието на разрушителните сили на Плутон и стоят на една лъжлива основа. Още повече Плутон е съвпад с Хирон, с нейния вътрешен учител и ръководител, който постоянно я напътства и учи, но тя и него не послуша. Тя роди син, който дойде да й помага в живота й на земята, на когото, докато беше бременна с него, му направиха магия. Благовест е една възлюбена нейна душа от векове. Луната на Величка 12°26' в Лъв е съвпад с неговото Слънце на 9°04' в Лъв, Марс на 9°19' в Лъв и Луната му на 3°48' в Лъв. Виждаме, че тук се среща пак старата карма на Величка с Марс по линията на мъжа й Данаил, член на този пиратски род Жекови. Величка много обичаше сина си и отлично се грижеше за него. Заради него отиде да живее и работи в Париж, за да го изучи (завърши Екол Нормал и висше образование). Понеже задграничният й паспорт важеше още две години, тя го използва. На мене не ми каза нищо, но аз знаех за намеренията й и я заведох до
връх Мусала, Предложих й да отидем заедно горе, на върха, да се помолим, за да й е по-лек животът. Тя отказа и остана при езерото „Окото”. Аз посрещнах изгрева и след това слязох долу при нея. До езерото тя изпя хубаво песента „Ранен час”, с която се прости с Мусала и Рила, след няколко дена напусна България окончателно. Тя споделяше всичко с майка ми, която я изпрати. В Париж отиде да живее при някаква нейна позната, която след два месеца й казва да напусне жилището й и изхвърля багажа й на улицата. Минава една душа, която я прибира временно, като я съветва да пише писмо до кмета Жак Ширак (Париж има 24 кмета). Описва му положението си - с малко дете и сама. Той й дава в центъра на Париж много хубав апартамент. Тя започва да работи в магазин на гърци и се прехранва, Благовест завършва гимназията, учи естествени науки и завършва висше образование, но няма работа. Отива да живее в Южна Франция. Пиратският род успява чрез Данаил да вкара друг дух в Благовест и той започва да бяга от майка си, понеже този нов дух не я познава. Измени си името с френското Ив и стана френски поданик, като загърбва България и всичко му тръгва наопаки. Постоянно боледува.
Както казах, Величка се омъжи втори път под въздействието на господаря на хороскопа Нептун - Божията любов, през месец август 1991 г, за Истиан. (Някои неща се повтарят, защото са във връзка с различни аспекти, които по този начин ги обяснявам.) Двамата албигойци се намират и събират заедно. Понеже наема в Париж го повишават, а и там е много шумно, си купуват къща в град Монтатер, на 60 км от Париж. Имат двор с градина и наблизо - гора с баир, на който ходят да посрещат Слънцето. Както споменах, Христиан (Истиан) е бил чужд на родителите си - особен. Затворен в себе си Телец, но с много знания по окултизма и медицината. Има стая, пълна с книги. Свекървата се обявява срещу Величка, понеже била сектантка, и искала да ги раздели. Тя с мъжа си живеели в южна Франция в село, в което имат голямо място за обработване и жилище. Свекървата почва да прави магии на Величка с цел да ги раздели. Величка заболява и не се чувства добре. Родителите на Истиан (така го прекръсти майка ми Стевка) не се грижат никак за сина си и Величка и не им помагат в живота. Свекървата, от лошите си чувства и борба срещу Величка, се разболява от рак.

На 27.05.1995 г. в 15 часа (когато Бог слиза и ходи по земята), Величка и Истиан обядват на масата пред къщата си. Било хубав топъл ден. Изведнъж идва Учителят при тях. Величка веднага донесла стол да седне и Му сервирала от това, което ядели с Истиан. Тя казва: „Истиан, Учителят дойде у нас”, понеже той не Го вижда. Величка подава хляб на Учителя. Той сяда и мълчи. Величка се смущава много от Неговото присъствие и Му казва: „Вие бързате, Учителю, имате много работа?” Той й отговаря: „Не, не бързам.” След обяда влизат в дома. Величка разделя храната, определена за Учителя, на две - за нея и Истиан, която Той не яде с духовното Си тяло. Двамата с Истиан изяждат дяловете от Учителя. В това време идват при Учителя 4 ÷ 5 едри, високи братя и застават до Учителя и чакат да им нареди нещо. Величка и друг път ги е виждала на Рила, където те не се отделяли от Учителя. И аз съм ги виждал, като съм ходил при Учителя в света на светлините, където Той пребивава. Там бяха десет братя на любовта и стърчат до две глави над Учителя и постоянно Го охраняват. Те са много изпълнителни и бързи, и като вятър се движат и веднага изпълняват всичко, което и каже. На нас те не ни обръщат никакво внимание. Не че не ни виждат и не ни помагат, но цялото им внимание е отправено към Учителя и това, което им каже, веднага го изпълняват. Величка ги е виждала веднъж, като отивала покрай Царска Бистрица на път за Мусала в гората. Скоро идват и другите братя около Учителя и стават десет, като не обръщат никакво внимание на Величка и Истиан, който влиза в стаята си да почива. Групата с Учителя влиза в стаята, където почива Истиан, и работят нещо над него - вероятно лекуваха астмата му, от която страдаше много. След това влизат и в стаята, където е полегнала Величка. Наобикалят я и й казват да си почива, а те вършат някаква работа над нея - страдала от магиите. След това всички заедно с Учителя се качват на покрива на къщата им. Тези братя на Любовта са много активни и могат да работят всякаква работа и навсякъде. Монтират на покрива им антена, която я насочват на северозапад, чрез която свързват къщата им с една далечна звезда в тази посока.

Това посещение на Учителя е епохално за живота на Величка. Той обръща всичко в нейна полза. След седмица, на 5.06.1995 г. внезапно си заминава свекървата - майката на Истиан и двамата с Величка не я заварват жива. На другия ден в къщата на бащата на Истиан идва духът на майка ми да помогне и ориентира заминалата. Бащата на Истиан се обръща към двамата и ги пита: „Каква е тази голяма светлина в дома ми?” Величка му отговаря, че това е духът на майка й Стевка, която е едно светло същество на небето. Понеже свекървата си заминава от рак, тя ликвидира кармата си и повече няма да се преражда на земята. Майка ми, която си замина на
19.02.1995 г., започва да помага на свекървата да излезе от големите заблуждения на католицизма и да се подготви да влезе в една от школите на Бялото Братство, което става след няколко месеца. Скоро след това се разболява и бащата на Истиан - голям материалист и враг на сина си. Двамата с колата отиват да го посетят. Той ги приема много официално и не ги пуща да спят в къщата му и да говорят по телефона. Понеже Истиан и Величка трябвало да спят на двора в колата си, си тръгват за Париж през нощта. Бащата на Истиан имал една възрастна приятелка, на която искал да припише големия си имот. Тази жена се държала като господарка с Истиан и Величка и за нищо не им услужвала. Бащата на Истиан решил да напише завещанието си сутринта, след като стане. Намесва се Учителят, участват баща ми и майка ми и през нощта бащата на Истиан си заминава от този свят. Сутринта Истиан и Величка, завърнали се в Мантатер, получават съобщение за смъртта на баща му и тръгват веднага, за да сварят погребението му. Този път влизат като собственици, наследници на целия му имот. След погребението, Величка извиква приятелката му в дома, като й предложила да си вземе каквото иска от богато обзаведената къща. Жената си взела някои неща и казала: „Аз не съм и предполагала, че вие така може да се отнесете към мене.” След това те продават имота с къщата за направа на някакъв разсадник и парите внасят в банката. Виждате какво значи да те посети Бог - Учителят, в труден и опасен момент в живота ти и да оправи всички объркани карми на живота.


Както споменах, Благовест загърби България, отказа се от нея и стана френски поданик и име Ив. От тази негова глупост всичко му тръгна назад. Започна да боледува от много хронически болести и постоянно посещаваше болницата и поликлиниката. Няма работа. Помощта, която му отпускат, не му стига и Величка постоянно му изпраща пари и се тревожи за него. Аз я успокоявам, като често й пиша писма, които тя ги пази и ги препрочита много пъти. Писах едно такова одухотворено писмо на 13.02.2004 г. във връзка с 9-годишнината от заминаването на майка ми на 19.02. Рядко се срещат такива светли души на земята. И понеже духът й е много силен (Слънцето в Скорпион), тя изживя всичките си мъчнотии, страдания и ограничения безропотно. Тя много ме обичаше и ме слушаше още от малка възраст, защото, каквото й кажех, ставаше, а сега тя ни помага отгоре, но много е заета с важна работа, дадена й от Учителя. Писах на Величка: „Ти имаш важната задача да се грижиш за Благовест, този твой отличен приятел, попаднал е лапите на тъмните сили. В това ти помага постоянно и твоят мъж Истиан, който много обича Благовест и редовно му изпраща пари. Всичките молитви, които правим за Благовест, се чуват и резултатът ще дойде, точно на определеното му време. Благовест има тежка карма във Франция и понеже стана французин, я задвижи и сега я изплаща с болести, които прекарва.

Публикувано изображение (Слънце съвпад Луна, точен съвпад Марс, секстил Уран, паралел Марс и Нептун и съвпад Лилит). Всичко това-в 6. дом, на болестите. Синътти боледува от сърцето си. В миналото, като генерал, е избил много французи и сега плаща за тях. Тогава е бил служител на Черната ложа (на Л и лит) Кармата му е ЬтП$ (Сатурн точен квадрат Лилит). Понеже Сатурн е втрети дом, опозиция с Нептун, има и психическо разстройство. Нептун често води до лудост. Това е най-малкото, което минава сега. Унищожил е цели родове и цялата противникова френска армия. Сега е на 34 години. Отрицателните му прояви започват на 12 години, когато (Марс точен съвпад Слънце) прави по дирекция съвпад с Лилит и се засилва още повече на 18-годишна възраст, когато Луната прави съвпад с Лилит. Досега да си е заминал сто пъти, ако не бяха добротворците и живодателите (Слънце съвпад Луна) в 6. дом, които веднага го лекуват, а и Марс и Луната му не са съвпад с Лилит. Слънцето в хороскопа му е Учителят, Който продължава живота му, Освен тези негативни дирекции, той има в радикса Венера съвпад Плутон и Уран съвпад Плутон. Не е слушал човешката и ангелската любов (Венера) и Божествената мъдрост (Уран), а се е отдал на разрушителните сили на Плутон. Минал е голяма криза на 25.05.2003 г, Плутон по дирекция е направил съвпад с Юпитер в 8. дом, на смъртта. Имало-е голяма опасност за живота му, но този аспект на посочената дата е тригон с Лилит, който на тази дата е 28°56' в Близнаци и спасява положението. На 1.01.2004 г. е имал Уран квадрат Слънце, но в радикса е Слънце секстил Уран и е получил само нервни напрежения. На 1.03.04 г. има Марс квадрат Уран, но в радикса е Марс секстил Уран. Господарят на хороскопа му е Уран, Божествената мъдрост, и по дирекция е на 9°44' в Скорпион в 8. дом. В радикса Уран е съвпад Плутон. Това е момент за разплащане по неговата карма, и да го измолим от Учителя да остане, да продължи живота му, за да свърши работата му, определена от Бога. Както в моя хороскоп, и Благовест е поставил най-високо планетата Нептун, който започва да действа на съзнанието му.

Публикувано изображение (Нептун ретрограден тригон Луна, квадрат Меркурий, секстил Венера, полусекстил Юпитер, опозиция Сатурн, секстил Плутон, паралел Слънце и Марс). Това е Божествената любов, която синът ти притежава и я е прилагал много пъти в живота си. Благовест е под покрива на Всевишнаго и може да разрешава всичките си мъчнотии, страдания и противоречия, ако има силна вяра и абсолютно послушание към своето вътрешно ръководство, съставено от велики, разумни същества, и проявява постоянно милосърдието, любовта и благосклонността си към страдащите души. Благовест може навсякъде, където отиде, да си създаде приятели и да спечели доверието им, защото обича всички хора. В минали инкарнации е бил окултен ученик и е бил готов да пожертва силите си, здравето си, средствата си, и дори и живота си, за да повдигне една паднала душа и я насочи в правия път на живота. Той е научил великия закон: Да жертва човешкото, временното за Божественото, вечното. Затова той е под покрива на Всевишнаго и Бялото Братство постоянно го пази и не дава и косъм да падне от главата му. Благовест минава през големи опасности, но винаги по ръба, без да пострада. Той е вързал низшите същества в себе си и техните влияния и скоро ще се освободи от тях. Неговият вътрешен учител, ръководител и лекар (Хирон) в радикса е на 10°01' в Овен.

Публикувано изображение (Хирон точен тригон Слънце, точен тригон Марс, тригон Луна). Това е велико благо, което рядко се среща в хороскопа на някоя душа. Освен това той има твоята велика любов, която си вложила в него. Твоят Нептун, 25°02' в Дева е съвпад с неговата Венера 22°46' в Дева, точен съвпад с неговия Плутон на 25°28' в Дева. Ти едновременно си вложила Божествената любов в неговата ангелска и човешка и си стоплила и оправила неговия Плутон, който е добре аспектиран. Твоята Луна 12°26' в Лъв е съвпад със Слънцето, Марс и Луната на Благовест, а твоят Плутон е точен съвпад с Луната на Благовест. В миналото ти си му отнела живота и сега Бог те прекарва през голяма стърга, за да го възлюбишс всичкото си сърце, защото той е един велик дух, който отлично може да работи за Бога и новия живот, който донесе Учителят в света. Благовест притежава голямо, любещо сърце и гледа винаги да помага на околните си. Обича да раздава всичко, с което разполага - времето си, знанията си и средствата си. Той е и добър приятел на животните. Когато обърне съзнанието си към Учителя и Бялото Братство, животът му ще се завърти на 180°. Сега Юпитер по дирекция е в 9 дом на 2°17' в Стрелец, в собствения си знак, и ще го въведе в Братството. Това ще стане на 7.02.2006 г, когато Венера ще направи съвпад с Юпитер радикален и едновременно Юпитер по транзит ще направи тригон с радикалното Слънце. Исках да хвърля малко светлина в ума ти, да знаеш какво представлява синът ти Благовест и ти обясних някои неща астрологически. Това е общата задача, която ние имаме да разрешим на земята - да си помагаме един на други и ако Учителят рече само реч тази година освобождението може да стане веднага. Вярвай и знай, че за Учителя няма невъзможни неща и всичко се решава горе, в Невидимия свят, и след това се проектира на земята. Идат дни на радост за онези, които любят Бога. Учителят ме накара да ти обясня тези неща. С тази жива езотерична астрология се занимаваме горе и в нея няма никакви грешки. Тя се ръководи лично от Учителя - създателя на астрологията.”

Независимо от обясненията, които давам на сестра ми Величка, тя пак се тревожи и иска да се оправи синът й, както всяка майка. Казах й, че той не е неин син, а син на Бога и да остави Бог да работи над него, както Той желае. Смяташе, че тази 2004 г. няма да може да дойде на Рила и да се качи на Мусала. Като ми се обади по телефона, й казах, че всичките тези въпроси са уредени от Учителя и ще дойде в София и ще отидем на Мусала и направо ще се качим на върха. Седмица преди тръгването им Истиан се отказва да тръгне. Имаше опасност за живота му, но не в България, а във Франция и за да му помогна, взех че поправих един подарен ми от него часовник и почнах да нося два часовника. Като дойдоха на 4.08.04 г. в България, Истиан и Величка се разведриха, починаха си и на 8.08.04. тръгнахме сутринта за Мусала. Оказа се, че на тази дата е празникът на Мусала и беше пълно с хора и по лифта, и на хижа Мусала, където хор пееше песни, раздаваха чая безплатно и присъствал и Симеон (Симеон ІІ Сакс-Кобургготски).

В нашето семейство си разрешихме кармичните проблеми с любов и хармония. Тази любов се показва винаги при някои общи прояви, които сме имали в живота. Всички за един и един за всички. При заминаването на майка ми Стевка, която я гледахме с Павел и Еленка 9 месеца, братята и сестра ми не пожелаха да вземат нищо от нейните вещи, дрехи и всичко оставиха на мен и се събраха съдове и посуди за два дома. Косю взе една картина, рисувана от Цветана Щилянова - той, седнал в майка ми. След изпращането й ми се яви Учителят и ми каза, че много добре съм си разрешил задачата с майка ми. На следващия ден ми се явиха сестра Мария Тодорова с брат Борис и ме поздрави за хубавите грижи, които съм положил за майка ми Стевка.

След отчуждаването на къщата на брат Стайно Марков отначало плащаха наема за семейството на Любомир, местиха ги 4 ÷ 5 пъти и накрая ги накараха те да си плащат сами наем към 400 лева. Казах на сестра ми Величка, че ако имам пари, веднага ще купя жилище за брат ми Любомир. Тя прие тази моя хубава мисъл и я реализираха, като купиха заедно и главно с Истиан апартамента на Влади и го прехвърлиха на Любомир, а с получените пари Влади отиде в САЩ със семейството си, където продължава да живее. Любомир престана да изпада в шокови състояния всеки месец да събира и плаща 400 лева.

В членовете на нашето семейство Божествената любов е добре развита и застъпена. В баща ми Крум Публикувано изображение (Нептун секстил Слънце, квинтил Луна, квинтил Меркурий, квадрат Венера, тригон Марс и паралел Уран). Нептун е в зодиакалния знак Рак, в 7 дом. Майка ми Стевка: Публикувано изображение (Нептун ретрограден тригон Слънце, опозиция Марс, тригон Юпитер, паралел Уран, латитюд Луна и Венера.) Нептун ретрограден е в 8 дом, в зодиакалния знак Рак. Светозар Публикувано изображение (Нептун в перихелий опозиция Луна, съвпад Юпитер, паралел Уран, латитюд Меркурий, Юпитер и Уран). Нептун е в 9 дом, в зодиакалния знак Дева. Публикувано изображение (Нептун латитюд Меркурий, Юпитер и Уран) е съединение в Божествения свят на Божията любов с практичния свят на човешкия ум, с ангелския ум и Божествената мъдрост, което води във вътрешната школа на Учителя с всичките окултни познания. Елена има същите, но и Латитюд с Венера. Костадин Публикувано изображение (Нептун ретрограден тригон Луна, паралел Меркурий, Юпитер, Уран). Нептун се намира в 9 дом в зодиакалния знак Дева. Публикувано изображение(Нептун паралел Меркурий, Юпитер, Уран) е съединение в ангелския свят на Божествената любов с ангелската и човешката и с ангелската мъдрост и Божествената мъдрост, говори за големи окултни познания от миналото. Величка: Публикувано изображение (Нептун точен квинтил Меркурий, точен секстил Венера, опозиция Марс, точен тригон Сатурн, тригон Уран, паралел Марс и латитюд Венера). Нептун е на върха на 7 дом в зодиакалния знак Дева. Публикувано изображение (Нептун паралел Марс латитюд Венера) показва, че в ангелския свят Божествената любов трансформира разрушителните енергии на Марс. В Божествения свят имаме пълно свързване на Божествената, ангелската и човешката любов, което е силата на Величка. Любомир:Публикувано изображение (Нептун ретрограден тригон Меркурий, квинтил Юпитер, тригон Уран, латитюд Марс и Сатурн). Нептун ретрограден е в 6 дом в зодиакалния знак Дева. Публикувано изображение (Нептун латитюд Марс и Сатурн) показва, че в Божествения свят, Божествената любов омекотява и трансформира енергиите на малкия злосторник - Марс и на големия - Сатурн. Поради тези качества ние с търпение и любов понасяхме големите семейни и материални несгоди, не роптаехме, а от малки започнахме здраво да работим и придобием необходимите качества, с които лесно и разумно да преодоляваме постоянните страдания и противоречия, които съпътстваха живота ни. На сестра ми Величка й е трудно във Франция, плува в чужди води, но изпълни голямото желание на майка ми Стевка да говори френски и живее във Франция. Пожелавам й още дълги години да се срещаме в София и по планините и тези срещи да са организирани от Учителя и да носят почерка на неговата велика Любов, която Той постоянно проявява към всички будни души, готови да служат и живеят за цялото.



Костадин Няголов
23 януари 1934 Вт 4:10 (GМТ+2) 42n41 23е19



Публикувано изображение




Аспект

Съединение Слънце-Меркурий <2°0'16">
Съединение Сатурн-Раху >2"35'32"<
Съединение МароСатурн <3°33'57">
Съединение Марс-Раху <0°58'25">
Съединение Венера-Раху >2°57'58"<
Съединение Венера-Марс >1°59'33"<
Тритон Юпитер-Раху <11 6°387">
КвадратЮпитер-Плутон >89°22Т'<
Опозиция Юпитер-Уран >1 79°10'53"<
КвадратСлънце-Юпитер <99°33'44">
Опозиция Слънце-Плутон <1 7Г4'16">
КвадратСлънце-Уран <8Г15124">
КвадратСлънце-Луна <96°51'55М>
ТригонСлънце-Хирон <116°34'35">
Тригон Марс-Юпитер >11 7°36'33"<
Секстил Марс-Уран >63°1 2'35"<
Тригон Венера-Юпитер <119°3б'5">

Секстил Венера-Уран <61 °13'2">
Секстил Уран-Раху <64°11 '0">
КвадратУран-Плутон <89"48'52">
КвадратЛуна-Меркурий <94°51'39">
КвадратЛуна-Сатурн >82°23'3"<
Тригон Луна-Нептун >122°42'51"<


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ