НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

01-ЯСНОВИДСТВОТО НА ЛЮБОМИР ЛУЛЧЕВ

ТОМ 9
Алтернативен линк

ЯСНОВИДСТВОТО НА ЛЮБОМИР ЛУЛЧЕВ

Той имаше качества и дарби и никой не можеше да ги отрече. Те се проверяваха от тези, към които бяха изречени.

След като бе задържан Любомир Лулчев от комунистическата власт и след като започна съдебния процес срещу онези, които са управлявали България, във вестниците се публикуваха съобщения, че Лулчев е обикновен гадател. А това не е вярно. Той имаше знания, но за какво ги използваше, това е друг въпрос.

Ето една изрезка на в. „Отечествен фронт" за „Гадателят Лулчев".

„НЕУРАВНОВЕСЕНИ ХОРА И „ГАДАТЕЛИ" ПО ЗВЕЗДИТЕ СА РЪКОВОДЕЛИ СЪДБИНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ"

„Давайки сведения за другите царски съветници, Груев заявява, че привърженици за една прогерманска политика са били арх. Севов и Генчев. Архитект Севов бил въведен в двореца от Генчев и от 1938 год. той бил един от най-доверените хора на царя. Царят го приемал всеки ден и по всяко време, когато дойде. Използувал го за връзка с всички министри и политически лица, вземал участие при посочването и назначаването на нови министри.

За дъновиста Лулчев каза, че не го познавал добре, но че чувал, за неговото грамадно влияние върху царя. При всяко по-голямо събитие и пред всяко по-важно решение на царя се съвещавал с него. Лулчев бил всякакъв гадател, познавал бъдещето по почерка, по линиите на ръцете и по звездите. По-положително нещо за това не можел да каже, защото връзките на царя с частните лица се пазели в тайна дори и в двореца".

Вестник „Отечествен фронт", бр. 93/21 .XII.1944 год.

А ще поместиме от книгата на Ангел Томов „Ясновидските предсказания и науката" от 1930 год. от стр. 77-83 за главата предназначена за него. Тогава ще разберете една част от неговите способности.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ