НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

2. Пророчеството на арх. Дина Станчева през 1993 г. след излизането на „Изгревът", том I.

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

2. ПРОРОЧЕСТВОТО НА АРХИТЕКТ ДИНА СТАНЧЕВА

ПРЕЗ 1993 ГОДИНА СЛЕД ИЗЛИЗАНЕТО НА

„ИЗГРЕВЪТ", ТОМ 1


През 1993 г. излезна от печат „Изгревът", том 1 в тираж 3 000 броя. Все едно, че премина буря с гръмотевици и светкавици! Всички отреагираха по различен начин. Мнозина бяха парализирани от книгата!

Ето, среща ме арх. Дина Станчева, която беше от групата на Петър Филипов. Обръща се към мен много строго и казва така: „Ти защо ги критикуваш?" Аз мълча. - „Ти не знаеш ли, че като ги критикуваш, то ги чистиш отвътре?" Аз мълча. - „Не ги критикувай и не ги чисти, а ги остави да затънат в блатото и да се удавят!" Аз мълча. - „Те са затънали и измъкване няма да има."

Обаждам се: „Там е работата, че мене ме сложиха да ги измъквам от блатото един по един. Сложиха ми маркуч в ръка и аз ги поливам с маркуча и водата, и с една метла и четка ги отмивам от калта, и ги чистя отвън. Трябва да се освестят, да ги събудя, за да почнат да ми разказват за Школата на Учителя, като говорят за живота си." - „Ти правиш фатална грешка! Те ще те смажат и ще те повлекат в блатото, и ще затънеш с тях!"

- „Сложиха ми маркуч в ръцете с вода, и сега ги отмивам от тинята. Не мога да се измъкна от новата си служба!"

И така, към края на 2014 г. измъкнах стотици от блатото, измих ги с маркуча и водата, и сега имам 31 тома от „Изгревът" и 58 концерт-рецитала от 2001 г., и с 30 концерта, качени на интернет страница: http:// www.izarevat.com

Това можах да направя. А вие направете повече, за да ви видим какво можете и колко тежите на Божествения кантар!

Амин


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ