НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

ЛУНА

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

ЛУНА


В Овен. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва стремежа към по-голяма контактности общителност с хората, особено с тези от противоположния пол. При по-примитивни типове и при неблагоприятни аспекти дава по-ясно изразено полово влечение.


В Телец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти е налице стремеж към изява с по-голяма всестранност, известност и популярност всред околните. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се проявява любопитство и намесване във всяка работа.


В Близнаци. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти тази позиция определя по-силна памет, подсилва необходимостта за изпълняване на обещания и задължения, създава способност за бързо схващане и разбиране на всичко. Ако индивидът е много издигнат и притежава силна позиция на Меркурий и Луната, налице е силен стремеж към литературни изяви. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава притъпяване на паметта, липса на чувство за изпълнение на собствените обещания и задължения.


В Рак. Това е собственият зодиакален знак на Луната. При издигнати типове с благоприятни аспекти тази позиция придава пълноценно всички добри Лунни качества. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава отпуснатост, клоняща към мързел.


В Лъв. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти тази позиция укрепва здравето и устойчивостта срещу неблагоприятни условия, създава стремеж към заемане на отговорни длъжности. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж към похабяване на здравето и стремеж към незаслужено изтъкване пред другите.


В Дева. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти е налице стремеж към занимания с Идейния свят и приемане на нови идеи. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти тази позиция дава стремеж към противопоставяне на общоприетите норми.


Във Везни. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти тази позиция подхранва способности във изкуството, подобрява въображението и умението за рисуване. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти дава отпуснатост, незаинтересованост и скованост към всичко.


В Скорпион. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти е налице стремеж към пътувания и промяна в професията. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава прекалена привързаност към всичко, неприятни конфликти в семейството поради неуместни забележки.


В Стрелец. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти тази позиция създава стремеж и разположение за услужване на околните и за по-добро, бащинско отношение към всички и всичко. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж и жажда околните да им слугуват за най-дребни неща, по-рядко и склонност към презрение и надменност към тях.


В Козирог. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се наблюдава подтик към грижливост и внимание към нуждите на близките в семейството. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти тази позиция създава стремеж към затвореност, скрито недоверие, предпазливост и ревност.


Във Водолей. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти е налице стремеж към промени и новости в домашната обстановка. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава вечно неудобрение на промените в домашната обстановка.


В Риби. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти тази позиция подсилва интуицията, подтиква към меко и топло отношение към близките в семейството, със стремеж да задоволява техните нужди. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава хлабава и принизена привързаност към семейната институция.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ