НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

3.3. Програмата на „Изгревът" се задейства

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк
Намерени са 2 думи в 1 изречения за : 'Точка' в текста.

3.3. ПРОГРАМАТА НА „ИЗГРЕВЪТ" СЕ ЗАДЕЙСТВА


Така, че това нещо аз го имах. Но сега никога не бих преминал през един такъв етап, макар че тези неща съм ги запазил в себе си и тази сила, която аз я имах, я имам. И когато ми се дава, аз движа програмата на „Изгревът", която се осъществява в момента в три направления:

Първото направление - да се съхрани Словото на Учителя. Аз го съхраних. И да се издаде. Това може да проверите в „Изгревът", том XVI - накрая.

Второто нещо - трябваше да издам поредицата „Изгревът". Тя е издадена до том XXII.

И трето-трябваше да поддържам и да кача на сцената музикантите, за да може музиката на Учителя да се покаже на сцената.

И това го направих. От 1990 г. до 1998 г. аз организирах 20 концерта, които съм финансирал 95%. Един концерт струваше една лекарска заплата. И от 2001 г. до 2006 г. аз направих 27 концерта. Този път по спомени на ученици от Школата на Учителя и с музика на Учителя. Така, че сега на 27 май 2006 г. имаме нов концерт.

Така, че тогава този ясновидски дар и това пророчество бяха в мен, и те се движеха от другиго - Онзи, Който ръководеше програмата на „Изгревът". Но аз тогава това нещо още не го знаех! Разбрах го по-късно. И то тогава, когато аз започнах да изпълнявам всичко точка по точка.

И така, аз се срещнах с Борис Николов, казах му какво трябваше да му кажа. Но те никога не изпълниха това, каквото им казах. Какво стана по-късно? По-късно те правеха опити по онова време да изберат някой подходящ човек, такъв човек, който да бъде представителен, и който да бъде одобрен от различните групи, които съществуваха тогава.

Братството беше разбито! Беше минал процеса 1958-1959 г. Борис Николов и Жечо Панайотов бяха в затвора от 1958 г. до 1962 г. След това освободени. Всичко беше разбито, разрушено. Изгревът след 1970 г. беше разрушен изцяло, бараките премахнати. И Някой се беше явил с една невидима метла, и измете всичко. И така, в онова време аз се бях явил, преминах през всички, казах им какво трябваше да направят. Но те не го направиха.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА



НАГОРЕ