НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

20.2. ЛУНАТА

ТОМ 19
Алтернативен линк

20.2. ЛУНАТА





В Овен - при по-издигнатите и с добри аспекти, подсилва стремежа към по-голяма контактност и общителност с хората, особено с тези от противоположния пол.
При по-примитивните и с лоши аспекти дава по-ясно изразения подтик към полово влечение. В Телец - при по-издигнатите и с добри аспекти имаме всестранност за изява, известност, популярност всред околната среда.
При по-примитивните и с лоши аспекти, към любопитство и намесване във всяка работа.


В Близнаци - при по-издигнатите и с добри аспекти - по-голяма памет. Подсилва чувството от необходимостта да изпълнява своите обещания и задължения, също и способността към бързо схващане и разбиране на всичко. Ако индивидът е много издигнат и със силни позиции на Меркурий и Луната, то имаме един стремеж към литературни изяви.
При по-примитивните и с лоши аспекти, едно притъпяване на паметта и необходимостта от изпълнения на обещания и задължения.


В Рак - нейният зодиакален знак. При по-издигнатите и с добри аспекти, придава на родения пълноценно всички добри свои качества.
При по-примитивните и с лоши аспекти - една отпуснатост, клоняща към мързел.


В Лъв - при по-издигнатите и с добри аспекти едно укрепване на здравето и устойчивост срещу неблагоприятните условия. Стремежът към вземане на по-отговорни длъжности.
При по-примитивните и с лоши аспекти, стремежът към похабяване на здравето и незаслужено изтъкване напред пред другите.


В Дева - при по-издигнатите и с добри аспекти имаме стремежа към занимание с по-идейния свят, приемане на нови идеи.
При по-примитивните и с лоши аспекти - стремеж към едно противопоставяне на приетото от околната среда.


Във Везни - При по-издигнатите и с добри аспекти, подхранва способностите към изкуство, подобрява въображението и умението към рисуване.
При по-примитивните и с лоши аспекти дава една отпуснатост и незаинтересованост на индивида към всичко.

В Скорпион - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремежът към пътувания, промяна на професиите.
При по-примитивните и с лоши аспекти - прекалена привързаност към всичко свое и неприятни разправии в семейството с правене на неуместни забележки.


В Стрелец - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремеж и разположение да бъде в услуга на околните и по-добро бащинско отношение към всичко и всички.
При по-примитивните и с лоши аспекти, стремежът и жаждата околните да му бъдат в услуга и за най-малките неща и не рядко склонност към презрения и надменност спрямо околните.


В Козирог - При по-издигнатите и с добри аспекти, подтика към грижливост и внимание към нуждите на близките в семейството.
При по-примитивните и с лоши аспекти - стремежът към затвореност, скритост, недоверие, предпазливост, ревност.


Във Водолей - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремеж към промени и новости в домашната обстановка.
При по-примитивните и с лоши аспекти - вечно да не одобрява и променя всичко, което има в домашната обстановка.


В Риби - При по-издигнатите и с добри аспекти, подсилва интуицията, а също и подтика към меко, топло отношение към най-близките си и членовете на семейството, с един стремеж за задоволяване нуждите им преди още те да са ги изявили.
При по-примитивните и с лоши аспекти хлабава, принизена привързаност към семейния институт.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ