НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

3.12. Бележки на съставителя Вергилий Кръстев за ГЛАС ОТ ГРАДА

Вергилий Кръстев ТОМ 31
Алтернативен линк

3.12. БЕЛЕЖКИ НА СЪСТАВИТЕЛЯ ВЕРГИЛИЙ КРЪСТЕВ

ЗА „ГЛАС ОТ ГРАДА"


1). Господ говори на България чрез земетресенията. Това е гласът на възвишеното, на Божественото, което туря нещата в ред и порядък.

2). Господ разтърсва земята и се произвежда грамадна енергия. Това е Божествена сила, създадена от Божествената енергия. Земетресенията се създават от мислите, чувствата на човешкия егоизъм.

3). Човечеството се нуждае от честни управници, от честно духовенство. Има една власт в света, пред която ще даваш отчет. Това е гласът на Божественото, което говори във всеки човек. Да бъдеш справедлив, значи да служиш на Божественото в себе си. Ще разрешите противоречията си във вашия живот, като измените чувствата и мислите си, така както Учителят мисли, чувствува и действува.

4). Ако имате вътрешно радио в себе си, ще да можете да разговаряте със съществата от Невидимия свят. Всеки човек го има, но трябва да го развие, за да се ползува от него.

5). Землетресението в България показва, че дявола се връзва, така както е дадено в 20 глава на Откровението на Йоана в 1-2 стих. Между всички явления в света съществува тесна връзка. Всяко нещо, което става в света не е произволно.

6). За разумните хора землетресението е глас на Господа. Землетресението е закон, който възстановява хармонията в света, уравновесява противодействуващите сили на земята.

7). Нека се чува гласа на Господа, Който туря всичко в ред и порядък. Всички страдания на нашите физически тела, всички изпитания и противоречия на нашите сърца и умове - това е гласът на Господ. Прави правете пътищата Господни.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ