НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

13. Коя е вашата привилегия на небето

Б. Съветникът в очите, ума и сърцето на Величка Няголова. ТОМ 33
Алтернативен линк

13. КОЯ Е ВАШАТА ПРИВИЛЕГИЯ НА НЕБЕТО


Вие знаете ли коя е вашата привилегия на Небето? Не помните -вие бяхте от онези души, които слязоха физически на Земята да служат и помагат на Великия Учител, и сега продължавате да Му служите с любов. Вашата любов към Него и преданост, води до Неговата безпределна любов към вас!

Независимо от вашето развитие и вашите наслойки, ние тук произнасяме имената ви с благоговение!

Вие бяхте тези, които помагахте на великия Учител в Неговото дело. Знаем в а поименно. Цялото Небе ви знае. Няма светло същество, което да не ви познава, да не ви обича и да не ви благославя! Това значи, че вашите имена са записани горе, независимо от вашите погрешки и слабости, които не са присъщи за нас, и абсолютно са изключени.

Ние сме благосклонни към вас, затова вие ще прескочите еволюцията си с милиарди години! Ние ще ви окъпем със светлина, ще ви издигнем в едно от най-високите нива на развитие.

Вие светли приятели, благословени от Великия Учител! Неговото присъствие тук е рядкост. Сега е дошъл заради вас. Разбирате ли колко много се разчита на вас? Ще ви покажем всички тайни на Вселената. Навсякъде ще ви заведем, защото вашите стъпки са свещени, и за вас се застъпва Великият Учител. Неговата заповед, е закон за нас. За Него няма нещо невъзможно и непостижимо!

Ние благоговеем пред това Велико Същество!

Ние всички Го изпратихме на Земята.

Той слезе между потъналото в тъмнина човечество, и заля Земята със Своята светлина.

Ние всички отгоре бяхме край Него и Му помагахме, но край физическото Му тяло бяхте вие, и се докосвахте до Него.

Това дава отпечатък за по-нататъшното ви развитие!

А вие сте малцина, и ние добре ви познаваме. Вие сами не се цените, но за нас сте много ценни. И като дойдете тук, и вие като вашия приятел, ще имате привилегията да обикаляте навред Божият Рай.

За първи път говорим тези неща! На никого не сме ги казвали, но ние ви познаваме и знаем, че на вас можем да разчитаме. Вие сте от малцината, избрани да бъдете истински ученици.

Думите ми не се отнасят за всички, които са били край Учителя, а само за тези, които Той Сам си е избрал.

Това да не ви блазни, защото е много отговорно да разчита на вас великият Учител!

Това ще рече, че и цялото Небе, цялата Вселена разчитат на вас!

Господ да ви благослови, да ви окъпе в светлина, и този извор на светлината да влее своята благодатна твар за вечни времена!

Ние ви благославяме!


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ