НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

9. ИСТИНСКИЯТ ЛЕКАР

Магдалина Стефанова Григорова ТОМ 13
Алтернативен линк

9. ИСТИНСКИЯТ ЛЕКАР


Сестра Наталия Чакова ми е казвала, че стенографката на Учителя Паша Теодорова лично е разправяла случая. На посещение при Учителя сестра Паша вижда, че Той е със силно издут корем. Станало й много неудобно и си извила главата встрани. А Учителят казал: „Е, да, в момента помагам на една бременна да роди." Това е пример за помощ от разстояние.


Учителят казва: „Истинският лекар е този, който само като те погледне в очите и болестта веднага изчезва, независимо от това, дали е тя злокачествено нелечима." Такъв пример съм слушала за сестра Дора Карастоянова от нейната рождена сестра Анастасийка. В млада възраст месечният цикъл на сестра Дора протичал с непоносими болки. Сестра й Анастасийка казала: „Ще отидем при Учителя." Учителят погледнал сестра Дора в очите и казал: „Почакайте тук." Отива в Горницата и донася една много мъничка таблетка, разделена на три микроскопични парченца. Казва на сестра Дора да взема три дена по едно и да пие с чаена лъжичка гореща вода. Обаче тя само един ден направила това и до края на цикъла всичко е протекло леко и безболезнено. Ясно е, че тук лекува погледът на Учителя, а не таблетката, с която Той привидно си е послужил пред тези млади сестрички. В беседа Учителят казва: „Аспиринът не лекува, лекува вярата в аспирина."


Друг пример съм слушала за една сестра, която е боледувала от бъбреци и не може да се движи. Синовете й я занесли на ръце при Учителя. Той посочил един камък, на който да я поставят да седне. Погледнал я в очите и казал: „Стани!" За изненада на синовете й тя става и тръгва да ходи свободно без всякакви болки. По този начин се лекуват само тези, на които кармата е изплатена. Сам Христос не е лекувал болни, на които кармата не е ликвидирана.



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ